Dodaj do ulubionych

27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK !

IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 22:53
To jest pewne !
Obserwuj wątek
    • Gość: ernest Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 20:38
      co prawda to prawda . dobry chłop z niego jest .
      • Gość: .... ernest IP: 213.216.77.* 19.10.02, 21:01
        to kim ty w końcu jesteś kolego????

bo widze "ernesta", "górnika" i pare innych jeszcze nicków....zdeklaruj się, bo
        wprowadzasz sztuczny tłok.
        • Gość: ZIUTA Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 01:19
          Kilka lat temu miałam okazję współpracować z Panem Urbańczykiem . To naprawdę
          wspaniały i mądry człowiek , warto na Niego głosować . Powiem Wam jeszcze coś ,
          w moim gabinecie lekarskim mieszkańcy Zabrza dużo mówią o aktualnym
          prezydencie - i mówią o nim z szacunkiem. Takiego Prezydenta NAM trzeba .
          Roman Urbańczyk - Prezydentem ZABRZA .
          • Gość: zex Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 11:25
            Spierdalaj ziuta do gliwic, chyba ze to ty roman o sobie piszesz?
            • Gość: ZIUTa Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 20.10.02, 13:42
              Gość portalu: zex napisał(a):

> Spierdalaj ziuta do gliwic, chyba ze to ty roman o sobie piszesz?
              ....przyjemniej jak do mnie bedziesz zwracal sie Krystyna.
              • Gość: ZIUTA Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 15:28
                Już w najbliższą Niedzielę będziemy się radować informacją o zwycięstwie Romana
                Urbańczyka.
                • kasiora Re: Urbańczyk - na Prezydenta 20.10.02, 18:31
                  Czy to zbieg okolicznosci,czy dzialanie "z gory"ale w niedziele w DMiT
                  wybieramy SLAZAKA ROKU,a w Teatrze zakonczenie Festiwalu "Dramaturgia
                  Wspolczesna-Zabrze 2002".Kto dopuscil taka zbieznosc z WYBORAMI prezydenckimi?!
                  Za takie niedopatrzenia Ktos chyba oberwie.
                  • Gość: wiktor_j Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.zabrze-krakowska.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 19:25
                    Widzisz w tym jakiś problem? Myślę, że na obie te imprezy pójdą zdecydowanie ci
                    bardziej świadomi zabrzanie, i nie zapomną wcześniej wrzucić właściwej kartki
                    do urny. Napisałbym, że z nazwiskiem Urbańczyka, ale Ziuta dość oberwała za
                    bytnią bezpośredniość w wyrażaniu poglądów, a ja uważam, że powinien wygrać
                    Urbańczyk nie z powodu czołobitności lecz dla tego, że nie widzę lepszego
                    kandydata na listach wyborczych - niestety!
                    • Gość: ( . )( . ) Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 20.10.02, 22:55
                      HMMMM...nie widzisz lepszego kandydata? a poznałeś chociaż jednego? byłeś na
                      chociaż jednym spotkaniu z kandydatami???? ale tak szczerze.....
                      Ja w każdym razie popieram inteligencję i wykształcenie, a nie chamstwo i
                      prostactwo, dlatego mam już swojego kandydata i nie jest nim Romek...(osobiście
                      nie lubię, jak ktoś o swoich pracownikach mówi...nieważne zresztą jak).
                      A TY ZIUTA LECZ SIĘ NA GŁOWĘ i to nie sama, BO INTERES TWÓJ MUSI BYĆ OLBRZYMI,
                      SKORO TAK AKTYWNIE TU DZIAŁASZ...
                      • Gość: Wiktor_j Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 11:51
                        Staram się nigdy nie pisać o rzeczach na których nie mam wyrobionego zdania.
                        Nie byłem na spotkaniach ze wszystkimi kandydatami, bo dla niektórych poprostu
                        szkoda czasu, ale miałem okazję głównych adwersarzy na żywo obejrzeć i
                        wysłuchać. Nie zmieniło to mojego podejścia do głosowania w kwestii zmiany
                        kandydata.
                        Najzabawniejsze w wypowiedziach zarówno Szulikowej jak i Kozłowskiej czy
                        Gołubowicza jest to, że gdyby troszkę się zastanowić nad sensem ich programów,
                        to wyszło by, że wszyscy kandydaci mają ten sam program, zbieżny zresztą z
                        programem Urbańczyka!

p.s. Też mam niezbyt pochlebne zdanie na temat niektórych wypowiedzi Ziuty, ale
                        uważam wycieczki osobiste za niesmaczne! Jeśli Coś ci nie pasuje - ignoruj, w
                        końcu forum jest dla wszystkich!
      • Gość: Mac Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: 212.244.78.* 20.10.02, 23:00
        Gość portalu: ernest napisał(a):

> co prawda to prawda . dobry chłop z niego jest .
        Jak chłop to jego miejsce na roli !!
        • Gość: adam Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 23:36
          URBAŃCZYK ZOSTANIE PREZYDENTEM MIASTA ZABRZE - ...
      • Gość: ZIUTA Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 22:54
        Gość portalu: ernest napisał(a):

> co prawda to prawda . dobry chłop z niego jest .

brawo ernest
    • Gość: //'] Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 00:48
      Gość portalu: ZIUTA napisał(a):

> To jest pewne ! //
      • Gość: ZIUTA Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 23:10
        NASZ PREZYDENT : Ma 49 lat, jest prezydentem Zabrza od 1991 roku. Wtedy
        zarabiał 5 mln 359 tys.
        zł (przed denominacją), teraz - 6,9 tys. zł (netto). Jest absolwentem
        Politechniki Śląskiej. Pracował w Przedsiębiorstwie Terenowym Handlu
        Wewnętrznego oraz Zakładzie Transportu Mleczarskiego. Ma mieszkanie,
        prywatnie
        jeździ oplem astra, służbowo - oplem vectra (nie zmienił w ciągu
        ostatniej
        kadencji). Nie zasiada w radach nadzorczych (kiedyś był w radzie
        nadzorczej PKM
        Gliwice). Jest bezpartyjny, wcześniej działał w Porozumieniu Centrum i
        AWS. W
        obecnych wyborach startuje z listy komitetu Rodziny Zabrzańskie, w
        skład
        którego wchodzą m.in. Stowarzyszenie Rodzin Katolickich, PiS i LPR.
        Popierają
        go też UW i PO. Żonaty, ma dwóch synów, jeden z nich w tym roku
        przyjął
        święcenia kapłańskie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka