Gość: ZIUTA IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 18.10.02, 22:53 To jest pewne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ernest Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 20:38 co prawda to prawda . dobry chłop z niego jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... ernest IP: 213.216.77.* 19.10.02, 21:01 to kim ty w końcu jesteś kolego???? bo widze "ernesta", "górnika" i pare innych jeszcze nicków....zdeklaruj się, bo wprowadzasz sztuczny tłok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 01:19 Kilka lat temu miałam okazję współpracować z Panem Urbańczykiem . To naprawdę wspaniały i mądry człowiek , warto na Niego głosować . Powiem Wam jeszcze coś , w moim gabinecie lekarskim mieszkańcy Zabrza dużo mówią o aktualnym prezydencie - i mówią o nim z szacunkiem. Takiego Prezydenta NAM trzeba . Roman Urbańczyk - Prezydentem ZABRZA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zex Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 11:25 Spierdalaj ziuta do gliwic, chyba ze to ty roman o sobie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTa Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 20.10.02, 13:42 Gość portalu: zex napisał(a): > Spierdalaj ziuta do gliwic, chyba ze to ty roman o sobie piszesz? ....przyjemniej jak do mnie bedziesz zwracal sie Krystyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 15:28 Już w najbliższą Niedzielę będziemy się radować informacją o zwycięstwie Romana Urbańczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Urbańczyk - na Prezydenta 20.10.02, 18:31 Czy to zbieg okolicznosci,czy dzialanie "z gory"ale w niedziele w DMiT wybieramy SLAZAKA ROKU,a w Teatrze zakonczenie Festiwalu "Dramaturgia Wspolczesna-Zabrze 2002".Kto dopuscil taka zbieznosc z WYBORAMI prezydenckimi?! Za takie niedopatrzenia Ktos chyba oberwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiktor_j Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.zabrze-krakowska.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 19:25 Widzisz w tym jakiś problem? Myślę, że na obie te imprezy pójdą zdecydowanie ci bardziej świadomi zabrzanie, i nie zapomną wcześniej wrzucić właściwej kartki do urny. Napisałbym, że z nazwiskiem Urbańczyka, ale Ziuta dość oberwała za bytnią bezpośredniość w wyrażaniu poglądów, a ja uważam, że powinien wygrać Urbańczyk nie z powodu czołobitności lecz dla tego, że nie widzę lepszego kandydata na listach wyborczych - niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( . )( . ) Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 20.10.02, 22:55 HMMMM...nie widzisz lepszego kandydata? a poznałeś chociaż jednego? byłeś na chociaż jednym spotkaniu z kandydatami???? ale tak szczerze..... Ja w każdym razie popieram inteligencję i wykształcenie, a nie chamstwo i prostactwo, dlatego mam już swojego kandydata i nie jest nim Romek...(osobiście nie lubię, jak ktoś o swoich pracownikach mówi...nieważne zresztą jak). A TY ZIUTA LECZ SIĘ NA GŁOWĘ i to nie sama, BO INTERES TWÓJ MUSI BYĆ OLBRZYMI, SKORO TAK AKTYWNIE TU DZIAŁASZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor_j Re: Urbańczyk - na Prezydenta IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 11:51 Staram się nigdy nie pisać o rzeczach na których nie mam wyrobionego zdania. Nie byłem na spotkaniach ze wszystkimi kandydatami, bo dla niektórych poprostu szkoda czasu, ale miałem okazję głównych adwersarzy na żywo obejrzeć i wysłuchać. Nie zmieniło to mojego podejścia do głosowania w kwestii zmiany kandydata. Najzabawniejsze w wypowiedziach zarówno Szulikowej jak i Kozłowskiej czy Gołubowicza jest to, że gdyby troszkę się zastanowić nad sensem ich programów, to wyszło by, że wszyscy kandydaci mają ten sam program, zbieżny zresztą z programem Urbańczyka! p.s. Też mam niezbyt pochlebne zdanie na temat niektórych wypowiedzi Ziuty, ale uważam wycieczki osobiste za niesmaczne! Jeśli Coś ci nie pasuje - ignoruj, w końcu forum jest dla wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: 212.244.78.* 20.10.02, 23:00 Gość portalu: ernest napisał(a): > co prawda to prawda . dobry chłop z niego jest . Jak chłop to jego miejsce na roli !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 20.10.02, 23:36 URBAŃCZYK ZOSTANIE PREZYDENTEM MIASTA ZABRZE - ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 22:54 Gość portalu: ernest napisał(a): > co prawda to prawda . dobry chłop z niego jest . brawo ernest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: //'] Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 00:48 Gość portalu: ZIUTA napisał(a): > To jest pewne ! // Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIUTA Re: 27 X 2002 - Prezydentem zostanie R. URBAŃCZYK IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 23:10 NASZ PREZYDENT : Ma 49 lat, jest prezydentem Zabrza od 1991 roku. Wtedy zarabiał 5 mln 359 tys. zł (przed denominacją), teraz - 6,9 tys. zł (netto). Jest absolwentem Politechniki Śląskiej. Pracował w Przedsiębiorstwie Terenowym Handlu Wewnętrznego oraz Zakładzie Transportu Mleczarskiego. Ma mieszkanie, prywatnie jeździ oplem astra, służbowo - oplem vectra (nie zmienił w ciągu ostatniej kadencji). Nie zasiada w radach nadzorczych (kiedyś był w radzie nadzorczej PKM Gliwice). Jest bezpartyjny, wcześniej działał w Porozumieniu Centrum i AWS. W obecnych wyborach startuje z listy komitetu Rodziny Zabrzańskie, w skład którego wchodzą m.in. Stowarzyszenie Rodzin Katolickich, PiS i LPR. Popierają go też UW i PO. Żonaty, ma dwóch synów, jeden z nich w tym roku przyjął święcenia kapłańskie. Odpowiedz Link Zgłoś