Gość: Borys IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 13:11 Jak myślicie, czy na tym Forum uczestnicy zachowają ciszę i od północy nie będzie żadnej agitacji ? BB - już bez linku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: Cisza wyborcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 13:18 prawde powiedziawszy- nie sadze- wystarczy przeciez "podrzucac" w gore watki z haslami wyborczymi :o) A Ty sie wyspij stary- odpocznij przed wyborami :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Cisza wyborcza IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 13:28 Gość portalu: mario2 napisał(a): > A Ty sie wyspij stary- odpocznij przed wyborami :o) Dziękuję, ale trochę nerwów jest, szczególnie gdy pomyślę, że wkrótce okaże się, kto miał rację ja czy kasiora. Ze snem nie będzie problemu, od trzech tygodni "drepczę po domach", więc odpoczynek się przyda. Pozdrawiam, BorysBudka.pl P.S. Do końca dnia dzisiejszego jeszcze z linkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Cisza wyborcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 13:51 Mam pomysl- zaloz sobie kilka watkow "Glosuj na Borysa" "Borys the best" dla germanofilow " Borys der Beste" dla rusofilow "Ворыс Вољшой"- a cala sobote i niedziele "podrzucaj" je pod zmyslonymi nickami :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Cisza wyborcza IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 14:19 Choć to kuszące, nie skorzystam. Od samego początku występowałem na tym Forum "z imienia i nazwiska". Robiłem to celowo, żeby wyrażać swoje poglądy oraz przedstawiać się Forumowiczom. Nigdy nie fascynowało mnie bycie w 100 osobach i wypisywanie samych superlatyw na swój temat. Co do wyborów z 1989 to nie pamiętam tego tak dobrze. Jestem tylko pewien, że pomimo chodzenia do kościoła co niedzielę, nigdy nie starałbym się wykorzystać wiary dla celów wyborczych. A radengo Witę poznałem w tym roku i mogę powiedzieć, że to fajny facet. Ale idolem politycznym to dla mnie nie jest :) Pozdrawiam, BorysBudka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Cisza wyborcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 14:25 i ch... wala Ci za to. :o)))))))) Kosciol i uczeszczanie do niego, to rzecz bardzo prywatna... Wlasnie dla tego tak bardzo neguje ghuru naszej Ziuty! nigdy nie walczylem (i nie mam zamiaru tego czynic) z wiara! Niestety nie wszyscy podzielaja Twoj punkt widzenia. Wlazenie czarnym w dupe stalo sie sportem narodowym. A celuje w tym nasz kochany Urbanczyk (czyzby to karykaturalna miniaturka Urbana?) :o) !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 P.S IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 14:34 jak mozesz pamietac tamte wybory? miales wtedy 10 lat (?) :o) Ale to co opisalem - to prawda- zreszta widac to po ewolucji politycznej pana W> - jest zawsze pozytywnie nastawiaony na przychylne wiatry ...:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Cisza wyborcza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.10.02, 13:59 swoja droga przypominam sobie wybory z roku 1989- do Sejmu Kontraktowego i Senatu. Wiec w niedziele wyborcza- po skonczonych mszach w kosciele- przed lokalem wyborczym w jednym z okregow- obecny radny pan Wita rozdawal ulotki (sciagi ) na kogo nalezy w tych wyborach glosowac. Wot dygresja- jak to ewoluowac mozna- od lamania prawa- do bycia zwolennikiem tego co sie kiedys lamalo ( a moze to tylko o nazwe chodzi?) Odpowiedz Link Zgłoś