s_czarek 18.01.06, 13:08 gdzie w zabrzu lub okolicach założyć w miarę tanio alarm. Na korfantego gość zaśpiewał mi 460 zł czy można taniej ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zabrzanin Re: autoalarmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 17:56 Pojedz do zakladu obok komisariatu na 3-go maja. DaDa ma dosc dobre ceny. Wjezdzasz do niego przez brame bezposrednio przed komisariatem w prawo (jadac od strony sądu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dk Re: autoalarmy IP: *.stk.net.pl 24.01.06, 11:03 witam jedz do skalika do mikołowa tam zrobisz to szybko tanio i pewnie a na czas montazu dostaniesz autko zastępcze, ja jestem zadowolony. jak co to zadzwon 032 3225679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopi1 Re: autoalarmy IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:48 Za stowe kupisz sam alarm (najtanszy) bez czujnikow, krancowek, przekaznika. Najtaniej za montaz zaplacisz z 200zl, troche lepszy alarm np Silikon to kolejne 250 zl. Tak wiec jesli gosc chcial ci zamontowac nie jakis badziew to cena 460 zl nie jest zla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: autoalarmy IP: *.scom.za.digi.pl 27.01.06, 15:52 Można samemu coś wymyśleć nie konwencjonalnego i autko będzie bezpieczniejsze ! Odpowiedz Link Zgłoś