Dodaj do ulubionych

a wódeczka sie lała..

IP: 213.216.77.* 05.11.02, 16:06
szkoda ze szanowny pan gołbowicz zdobywał głosy na dzielnicach zabrza
polewajac wódeczke oczywiscie nie osobiscie bo nie wypada :-) ze takie cos
nie chwyci za gebe sąd. były sekretarz... co jeszcze sie dowiemy przed
wyborcza niedziela obys gołbowiczu przegrał co by ci sie odechciało
starotwac. wnuki by pan pobawił a nie do urzedu sie pchał !!!
Obserwuj wątek
    • kasiora Re: a wódeczka sie lała.. 05.11.02, 16:15
      gosciu"mart"widze,iz jeszcze po tej wodeczce Cie "trzyma".Chyba.ze naczczo tez
      tak piszesz.Lepiej skocz sobie do piaskownicy....
      • Gość: antykler Re: a wódeczka sie lała.. IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 05.11.02, 17:31
        Co to za dupek jest? O czym ty w ogóle gadasz, skoro nawet nazwiska (które jest
        nawiasem mówiąc na wielu bilboardach i plakatach) nie potrafisz poprawnie
        napisać? A do urzędu oby się dobrał, do tych postkomunistycznych (sądząc po
        wieku) (oooo...) pań i panów, którzy siedzą ciężko obrażeni, że im klient
        wchodzi i przeszkadza!!!! Najwyższy czas wymienić tą kadrę na bardziej
        kompetentną.
        • Gość: mart Re: a wódeczka sie lała.. IP: 213.216.77.* 05.11.02, 18:11
          widze ze bystre oczy widza wszystko w nazwisku GOŁUBOWICZA oby takim szczegółem
          i marginesem było to nazwisko w drugiej turze to tyle polemika zbedna bo osoba
          zainteresowana i tak wie swoje ....pozdrawiam wymyslnego logina antyklera
          orginalne ale nieprzekonywujace
    • Gość: ... Re: a wódeczka sie lała.. IP: 213.216.77.* 05.11.02, 18:11
      no cóż, ponownie bajkopisarz:)

ja zato widzę często gęsto w Biskupicach(nie tylko, ale głównie - zapraszam na
      10min spacer po tej dzielnicy, a sami zauważycie) jak pieski r.u. latają z
      flaszkami i zapraszają do głosowania na szanownego obecnego

również pod szkołami jak niesamowicie zachęcają młodzież darmowym piwkiem do
      głosowania

juz nawet tych ludzi nie obchodzi fakt, że jest jasno, że inni to widzą, ja to
      widzę i załamuję się, że ten r.u. tak nisko upadł, żeby w taki sposób zbierać
      głosy, żenada!

ale co człowiek to człowiek, a ten typowo nie posiada klasy, przykre, 12 lat i
      jai był taki jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka