Dodaj do ulubionych

MOPR do zamknięcia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 00:03
A po co ten Miejski Ośrodek Przemocy w Rodzinie? Przecież bezrobocie spada i
bieda sie zmniejsza, więc sa nie potrzebni. Z powodu wielkich inwestycji o
których mówi ciągle Prezydent należało skrócić godziny urzędowania MOPR bo
ludzie pracuja i tam nie lataja bo nie mają czasu ani chęci.
I to cała prawda-czy ktoś ma inne zdanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: pigmej Re: MOPR do zamknięcia IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 23.02.06, 08:21
      ładnie Ci kopci...
      • Gość: majka Re: MOPR do zamknięcia IP: 218.18.120.* 23.02.06, 19:37
        MOPR jest potrzebną instytucją i to nie podlega dyskusji.
        • Gość: robol Re: MOPR do zamknięcia IP: *.zabrze.net.pl 23.02.06, 21:48
          ale nie w tej formie jak teraz istnieje, (lepiej żeby faktycznie się
          zlikwidował), a kasę dzielił ktoś bardziej kompetentny, np. pielęgniarki
          środowiskowe ? majka, pewnie tam pracujesz i przez to tak piszesz, każdy kto
          był tam chociaż raz jako petent, poprze, że trzeba to faktycznie zamknąć.
          • Gość: młoda mama Re: MOPR do zamknięcia IP: *.zabrze.net.pl 23.02.06, 22:48
            Popieram,byłam tam w sprawie becikowego,odesłano mnie z kwitkiem,bo było 5 min
            po czasie. Poprosiłam o kwestionariusz do wypisania w domu aby było szybciej -
            nie dano,gdyż trzeba wypisać na miejscu.Czy to nie strata czasu? W domu czeka
            niemowlę ale kogo to tam obchodzi -chcą (należne)pieniądze -niech przychodzą i
            stoją w kolejkach.
    • Gość: obi Re: MOPR do zamknięcia IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 08:34
      obserwator a z główką wszystko dobrze???
      • Gość: gosc Re: MOPR do zamknięcia IP: *.zabrze.net.pl 26.02.06, 23:30
        obi, powiem za Kaczyńskim," wróć sie do czwartej klasy", bo nawet dobrze
        przeczytać podpisy nie potrafisz , jak już to "obsrywator" , a to całkiem coś
        innego, i wtedy wiadomo o co chodzi w poście i wtedy z główką wszystko dobrze.
        • Gość: obi Re: MOPR do zamknięcia IP: *.centrum.gliwice.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 06:24
          dobrze mamo tak zrobie tylko przestań krzyczeć bo wtedy się pocisz i bardzo
          śmierdzisz
    • Gość: KyNoS Re: MOPR do zamknięcia IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 23.03.06, 20:03
      tak jest! i zamknac PUP i urzad miejski, bo tez nieefektywne sa! potem szkoly
      pozamykac, bo to juz zupelna strata czasu ta edukacja tych mlodych. zamknac
      szpitale bo raz bylem 5 minut po czasie i mnie odeslali z kwitkiem, ze juz o
      zusie nie wspomne. urzad skarbowy jest nie do przyjecia - po co w ogole komu
      taka instytucja? zamknac autostrady bo dziurawe i jeszcze placic kaza. a
      najlepiej zaknac to cale panstwo, bo takie glupie jakies... a najlepiej moze
      zamknac sie... zwlaszcza jak sie nie ma o niczym pojecia, ale chce sie jednak
      cos glupiego powiedziec.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka