Gość: Artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:01 co oni wogole robia i czy cos robia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damiano Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 11:08 w sumie to nawet nie wiem o co tutaj chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:09 a co oni maja robic ? siedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:40 a co to jest ta rada moze ktos mi powie i z czym to sie je Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 10:57 no rada dzielnicy to napewno nie jest rada miejska a co do tej rady to ja nie wiem u na na dzielnicy t nic sie nie dzieje jest tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:03 rada dzielnicy nie ma zbyt duzej wladzy wiec nie mamy o czym mowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:15 ciekawe ile zarabia rada dzielnicy ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipiec Re: rada dzielnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:40 a kiedy beda nowa rade wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: rada dzielnicy IP: *.za.digi.pl 19.06.06, 11:39 U mnie w dzielnicy Kończyce właśnie otwarto korty tenisowe, które powstały głównie dzieki staraniom Rady Dzielnicy, więc nic złego na Ich temat nie mogę powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernest Re: rada dzielnicy IP: *.zabrze.net.pl 20.06.06, 10:06 na moim osiedlu w centrum powstały progi zwalnijące dzięki radzie dzielnicy,a właściwie jednej z jej członków, która walczyła o nie przez jakiś i udało się. Dzięki temu jesteśmy spokojniejsi o nasze młodsze pokolenie. A teraz coś nowego w sprawie ekologi i bezpieczeństwa zaczyna się dziać. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec centru Re: rada dzielnicy IP: *.crowley.pl 20.06.06, 11:58 ernest puknij ty się w głowę. na ulicy brodzinskiego sa cztery ograniczniki! sama ulica ma około 600 metrów! to jakis nonsens,gdybym wiedział komu to zawdzieczam kopnąłbym tą babę gdzie trzeba!albo dał jej rachunek za amortyzacje mojego samochódu.Zresztą tam nikt nie jezdzil jak wariat bo towąska ulica ipoparkowane samochodu, a na sobieskiego kierowcy jak szaleli tak szaleja sam to wczoraj obserwowałem i to własnie tam powinny byc ograniczniki!ale widac kto inny jest nieżle ograniczony!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś