Dodaj do ulubionych

Apel do Polityków Zabrza

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:51
Jestem mieszkańcem tego miasta od urodzenia. Kocham to miasto. Wiecie kochani
Politycy czego tak naprawdę mieszkańcy tego miasta oczekują??? Jeśli nie, to
Wam powiem. Oczekują solidnych, mądrych, młodych i energicznych osób na
przywódców tego miasta /prezydenta, wiceprezydentów, kierowników/. Jeśli nie
macie na litość boską w swoich szeregach takich ludzi, to znajdzcie ich póki
jest jeszcze czas do wyborów. Przywódcy Ci muszą być zdolni, wykształceni,
mili, uprzejmi i przede wszystko nastawieni na osiągnięcie sukcesu!!!
Mieszkańcom tego miasta potrzeba: PRACY, CHLEBA, DACHU NAD GŁOWĄ i lepszej
perespektywy życia!! Tylko Tyle i aż tyle! Dajcie nam na przywódców takich
właśnie ludzi! Dosyć już IGRZYSK POLITYCZNYCH !!!! Jesteśmy zmęczeni taką
polityką jaką nam fundowaliście do tej pory!
Obserwuj wątek
    • Gość: sdd Re: Apel do Polityków Zabrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:55
      Kogo zatem proponujesz. nazwiska !
      • Gość: kola Re: Apel do Polityków Zabrza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:13
        Mieszkaniec Zabrza słusznie poruszył ten temat. Nie prowokujcie ujawniania
        nazwisk, bo i po co teraz!?? Czy zależy komuś na tym aby palić politycznie
        ludzi?? Doszywać im łatkę, apalić politycznie, oczernić aby nie mógł
        wystartować w wyborach samorządowych? A potem oczywiście zapada zaoczny wyrok
        i .... okazuje się po jakimś czasie że zniszczono Bogu ducha winnego człowieka.
        Ja uważam, że kandydat na prezydenta, DOBRY KANDYDAT, powinien już na starcie
        przedstawić swój wyraźny program oraz z imienia i nazwiska najbliższych swoich
        współpracowników. Mamy prawo o nich wiedzieć, kim będą ludzie prezydenta!. Ja
        osobiście postawiłbym na młodych i otwartych ludzi. W polityce muszą pojawić
        się nowi ludzie, świeża krew!!! Ale to tylko mój pogląd..../a może nie tylko
        mój hahahaha??/ Co zrobią politycy, czy ich decyzje będą trafne, to już ocenią
        wyborcy za 4 miesiące. W każdym bądź razie na pewno już ludzie nie wierzą w
        wyssane z palca obietnice!! Potrzebi są ludzie młodzi i sprawdzeni, ludzie
        którzy już coś w życiu osiągnęli i chcą teraz osiągnąć jeszcze więcej - ale dla
        miasta Zabrze!
        • Gość: Realista40 Re: Apel do Polityków Zabrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 23:36
          KOGO TO WSZYSTKO OBCHODZI ? Każdy chce napchać kieszenie i olać całą resztę !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka