Dodaj do ulubionych

przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlicką!!

IP: *.unikol.com.pl / *.unikol.com.pl 11.07.06, 11:17
jej metoda leczenia zębów to wyrywanie ich,ew. takie leczenie które prowadzi
do wyrywania!ja bardzo żałuje ze do niej chodziłam,wydałam mnóstwo
pieniędzy,a teraz mam wciąz problemy z zębami.Moi znajomi tez od niej uciekają
Obserwuj wątek
    • mrs.kowalska Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic 11.07.06, 11:55
      Wy tam,w UNIKOLU - do roboty się zabrać, a nie po internecie surfowac!!!!
      • Gość: farmahool Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 15:23
        moja żona też przestrzega
    • Gość: Kasia Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.stk.net.pl 11.07.06, 18:39
      Ogólnie nieprzyjemna babka...byłam raz i nigdy więcej bym nie poszła.Leczyła mi
      zęba ,mimo znieczulenia strasznie bolał mnie ząb...brrrr.
      • Gość: Czarna Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.orange.pl 11.07.06, 20:42
        Orlicka nto partacz ale tak nie przebije matki Danuty i córki Magdaleny z
        Dworcowej. Nazwiska nie podam bo i po co jak ktos tam był to wie o co chodzi.
        • Gość: edi Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 22:02
          A gdzie ona przyjmuje, żeby sie ustrzec????
    • Gość: ząbek Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.stk.net.pl 11.07.06, 22:55
      U Pani doktor byłam kilka lat temu i obiecałam sobie,że już nigdy tam nie wrócę.
      A tu niespodzianka ukruszony ząb. Za jego "naprawę" dałam stówkę.Ząb mnie bolał
      bo źle była spiłowana plomba ale Pani doktor uznała,że to moje fanaberie.
      Ja uwielbiam wizyty u dentysty,jest to dla mnie super relaks ale przestrzegam
      przed tym gabinetem nawet gdybyście wyli z bólu.Ja odkryłam nową dentystkę i
      jest rewelacyjna.
      • Gość: Mała Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.unikol.com.pl / *.unikol.com.pl 13.07.06, 08:54
        Przyjmuje na ul. Czołgistów,naprzeciwko cmentarza (!)
        • Gość: yuppi Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.unikol.com.pl / *.unikol.com.pl 13.07.06, 14:30
          tak
    • Gość: Alibaba Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 10:44
      Cieszy mnie, ze poruszono tak ważny temat. Wymiana doświadczeń i wrażeń z wizyt
      u dentystów - jak się okazuje są różni - pozwoli uniknąć bólu, stresu,
      rozczarowania i kosztów. Proszę wobec powyższego o wskazanie tych DOBRYCH, bo
      może wsparta doświadzeniem poprzedników zdecyduję się usiąść na fotelu
      dentytstycznym u prawdziwego fachowca, a nie sadysty.
      • Gość: Zabrzanin Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 11:03
        Ja też byłem u niej tylko raz i NIGDY WIĘCEJ się tam nie udam. Zresztą można
        zauważyć jedną rzecz... jeśli jest ktoś dobrym dentystą to nie potrzebuje
        reklamy i trudno o termin. Pani Orlicka ogłasza się jednak prawie co tydzień w
        gazecie - to o czymś świadczy.

Pozdrawiam
        • Gość: dentysta z bytomia Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.zvid.net 24.07.06, 11:39
          witam
          a co to za wniosek ,że daje ogłoszenie w gazecie.
          Jak otwieralem gabinet to tez sie reklamowalem w rozny sposób i ten fakt raczej
          nie powinien przesądzac o poziomie danego gabinetu.
          Czasy sie zmienily konkurencja spora i odlegle terminy tez nie powinny
          przekonywac o poziomie leczenia w danej przychodni , jesli ktos przyjmuje dwa
          razy w tygodniu po dwie godziny dorabiając do emerytury lub pensji to ma dlugie
          kolejki.
          Internet daje duze pole do popisu jesli chodzi o wymiane informacji o danym
          lekarzu , gabinecie ,ale i tak podstawowym kryterium w wyborze swojego dentysty
          zawsze powinna byc opinia kogos bliskiego ,zaufanego kto byl zadowolony z
          leczenia
          pozdrawiam
    • Gość: konio Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.unikol.com.pl / *.unikol.com.pl 19.07.06, 08:52
      tez u niej byłem i zaluje:(((((
    • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:50
      Mam pytanie odnośnie tematu,czy ktoś może był w gabinecie stomatologicznym na
      ul.Frańciszkańskiej 1? tej przy kościele Niepokalanego Serca NMP?
      W necie widziałam że działa tam lekarz i lekarka-kogo byście polecili?o ile
      wogóle :)i jakie mają ceny?
      Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
      Jeśli dobrze odnalazłam w necie to jest to:
      K-DENTAL :Kręska J., Kupczyński P

Pozdrawiam,
      • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 16:23
        Hop do góry :-)
      • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 20:48
        Nikt tam nie był? :(
        • nina_a Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic 24.07.06, 13:03
          jezeli dobrze kojarze to Kreska jest bardzo młoda. Dla mnie staz tez ma
          znaczenie
          • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 13:13
            Dzieki za odpowiedź.
            A o stomatologu coś wiesz może?!

Pozdrawiam
            • nina_a Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic 24.07.06, 13:37
              Popytam i dam ci znac. Wydaje mi sie, ze mamy wspolnych znajomych
              • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:29
                Dzięki.Będę wdzięczna za informację!
                • Gość: Absolwentka dobry stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:00
                  Byłam studentką Kupczyńskiego: jest naprawdę dobry, posłałam tam nawet mojego
                  męża. Poza tym gabinet jest bardzo przyjemny. Polecam.
                  • Gość: sally Re: dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 16:25
                    Bardzo Ci dziekuję za odpowiedź,teraz jestem spokojna :-)
                    • Gość: pacjentka Re: dobry stomatolog IP: *.za.digi.pl 02.08.06, 10:15
                      Ja tez byłam w K-Dental i jestem bardzo zadowolona.
                      • Gość: sally Re: dobry stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 10:42
                        Dziękuje.
                        A jakie ceny?
                        • Gość: pacjentka Re: dobry stomatolog IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.06, 13:06
                          ja bylam u P.Kreskiej i jestem b.zadowolona.Wiem ,ze tylko tam bede chodzic.To
                          ze jest mloda nie oznacza ze nie jest dobra lekarka. P.Orlicka ma juz dlugi
                          staz i co??? Mnostwo niezadowlonych pacjentek, a wiec.....
                          Gabinet tez b.przyjemny.
                          Jeli chodzi o ceny to tez w porzadku..takze naprawde polecam. Chyba jak narazie
                          to najlepszy gabinet w Zabrzu.
    • Gość: zainteresowana Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.dip.t-dialin.net 04.08.06, 13:18
      Sally czy moglabys mi podac linka-adres intern tego gabinetu K-Dental? chetnie
      bym zobaczyla to sobie.Z gory dziekuje
      • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 20:00
        Chętnie bym podała,ale nie mają strony internetowej.to co napisałam na górze,to
        wszystko co na ten temat znalazłam :( tylko adres w książce telefonicznej.
    • Gość: tak Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 13:44
      to prawda do dzisiaj mam zostawione korzenie a to już kilka lat twierdziła że
      nie można leczyć tylko wyrwała i to tak paskudnie....
    • Gość: xxx Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.06, 09:59
      odnośnie K- Dental. Młodzi, ale b. dobrzy lekarze.Zrobili mi świetne korony na
      zęby, które zepsuła Orlicka.Polecam na 100%.Gabinet dobrze wyposażony , jak
      mało który w Zabrzu.
      • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 11:45
        Dzięki.Dzisiaj dzwonie się umówić :) a jakie ceny mają?
        • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 13:39
          Dzwonie,ale numer nie aktualny :(
          Buuu..ma ktoś nr.do dr.Kupczyńskiego?
          • Gość: pacjent Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.dip.t-dialin.net 16.08.06, 22:25
            nr do dr Kupczynskiego-501-586-530
            • Gość: sally Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 11:58
              Dziękuję bardzo.Już udało mi się zdobyć :)
              Ale może się przyda komuś innemu.
              Napiszę moją opinie jak będę po.
              • Gość: agusia Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic IP: *.swic.dialup.inetia.pl 29.08.06, 10:37
                Koniecznie daj znać jakie ceny!!:)
                • jord_ania Re: przestrzegam przed dentystką dr Jadwigą Orlic 31.08.06, 23:24
                  Gość portalu: agusia napisał(a):

> Koniecznie daj znać jakie ceny!!:)
                  Rozumiem że to było do mnie :)
                  No więc,jestem rzeczywiście zachwycona,bardzo miło,profesjonalnie,bezboleśnie
                  (znieczulenie ;-) )Przestałam się bać dentysty..hihi
                  Co do cen,praktycznie ze znieczuleniem każdy ubytek (nie ważne czy duży czy
                  mały) kosztuje 100zł.Nie wiem ile bez znieczulenia.
                  Polecam naprawde!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka