Dodaj do ulubionych

Dekodery ŚTK

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:12
Drodzy mieszkańcy, posaacze dekoderów cyfrowych ŚTK, powiedzcie mi proszę, jakie programy macie kodowane- bo od różnych osób słyszę, że ten pakiet jest zróżnicowany. Poza tym ŚTK straszyła blokadą Canal+ a tymczasem na straszeniu się skończyło.
Obserwuj wątek
    • Gość: Telewidz Re: Dekodery ŚTK IP: *.stk.vectranet.pl 30.01.07, 22:46
      Wywołałes wilka z lasu.Dziś były komunikaty że koniec promocji na C+.
      • Gość: karolek Re: Dekodery ŚTK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:04
        no i jak tam u Was działa STK, jedni mają inni nie za tą samą cenę. DYSKRYMINACJA
    • Gość: zenek Re: Dekodery ŚTK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:16
      oj chyba coś się w tej sprawie zaczęło dziać. Pożyjemy, zobaczymy
      • Gość: bolek Re: Dekodery ŚTK IP: *.zs3pilecki.zabrze.pl 31.01.07, 10:55
        eeee tam straszą, strasza i na tym sie skończy..... Kilku osobom tylko wyłączyli- sami chyba nie wiedza komu;)
        • Gość: bolek Re: Dekodery ŚTK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:32
          Ja się czuje strasznie oszukany, taka duża firma a taki wałek... Panowie którzy
          montowali dekodery mówili, że to absolutnie nic nie kosztuje, bedzie za darmo
          już zawsze bo telewizja kablowa chce dorównąc konkurencji z jakością. A tu co,
          dzwoni pani i mi wciśka pakiet filmowy ( HBO, Canal+ tip)dodatkowo ze jedyne 20
          zł, czyli za kablówke mam płaćić 70 zł???? Chybo kogoś powaliło. Rezygnuje z
          kablówki i wam też to radze, konkurencja daje lepsze warunki i oferty!!!
          Pozdrawiam
          • Gość: ewka Re: Dekodery ŚTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:29
            Bolku - niestety jesteś ......debilem.
            W analogu za te same pieniądze nie maiłeś przeciez aniHBO, ani Canal+ ani
            Cinemax - były przeciez osiągalne za dopłatą, więc o co ci chodzi.
            Masz lepszą jakość w takiej samej cenie.
            Jesteś PIENIACZEM.
            • Gość: dero Re: Dekodery ŚTK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 15:49
              Niezły tam rozgardiasz panuje bo nie wszystkim poblokowali, moi znajomi maja i canal i bajeczki. Wieęc w STK jak w sejmie....
            • Gość: bolek Re: Dekodery ŚTK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:52
              ewka to z tobą jest coś nie tak, mamy XXI wiek i konkurencje na rynku, skoro 70
              zł to dla ciebie dobra cena to ok, ale ja jednak oczekuje czegoś więcej,
              dekoder wymieniałem już dwa razy bo część z nich ma wady fabryczne,
              wielogodzinne kolejki i obsługa, która wcale nie szanuje klientów, pan w
              serwisie zachowuje się jak by mi robił łaske że wymieni mi ten dekoder po raz
              któryś z koleji i to nie z mojej winy!! I jak wytłumaczysz to, że tak naprawde
              każdemu zakodowali inne programy, gdzie jakieś pakiety czy cos?? Ja mam Canal +
              ale za to zablokowali mi HBO, gdzie logika? Skoro jestem debilem to mi to
              wytłumacz! A prawda jest taka, że Śląska Telewizja Kablowa upada i ratuje się
              na wszelkie możliwe sposoby, tylko szkoda że nie ma nieprzemyślaną strategię.
              • Gość: qwe Re: Dekodery ŚTK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 18:40
                Burdel maja i tyle;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka