Dodaj do ulubionych

sprzedam renault megane II

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:19
jak w temacie.
2004 rok, 1,5 DCI. 3 drzwiowy, cena 29500zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: kup Re: sprzedam renault megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:28
      za 30 patyków to ja se merca albo audi 10-letnie wolę kupić......
      • Gość: polo Re: sprzedam renault megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:42
        nie obchodzi mnie co ty wolisz.
        jak nie chcesz kupic to nie wypowiadaj sie.
        posnij sobie lepiej o tym audi 10 letnim synku albo o mercu.
        • Gość: lex Re: sprzedam renault megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:27
          pośnić to ty możesz o tej kasie za którą chcesz auto sprzedać,bo nawet cie na
          ogłoszenie nie stać i forum zaśmiecasz.
    • Gość: zainteresowany a kolor, przebieg,który właściciel IP: *.stk.vectranet.pl 11.02.07, 22:14
      bezwypadkowy czy nie, wyposażenie i inne takie?
    • Gość: Bolo Re: sprzedam renault megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 22:41
      kradziony czy nie ?
      jaki jest jego rzeczywisty przebieg ale bez przekrętów ?
      czy jest zgnity i ile pali ?
      kolor i wyposarzenie ?
      czemu tak drogo chcesz za tego starego hebla ?
      • Gość: polo Re: sprzedam renault megane II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 08:13
        zgnity to ty masz juz mozg.
        widze ze nie ma sensu tu nic pisac na forum bo same dzieciaki w dodatku
        bezmozgowce dla ktorych jedyna rozrywka w tym nedzym ich zyciu jest pisanie
        glupot na forum i ublizanie innym.
        a moze to starsi ludzie ktorzy zazdroszcza ze co najwyzej rower sie dorobili i
        na takie auta to moga tylko popatrzec?
    • Gość: automaniak Re: sprzedam renault megane II IP: *.gsw.pl 12.03.07, 13:13
      mam pytanko jak autko wymienione w temacie sie spisywało w czasie eksploatacji ?
      • Gość: polo Re: sprzedam renault megane II IP: *.stk.vectranet.pl 12.03.07, 22:53
        super.
        naprawde 1 klasa.
        bardzo malo pali, do 5litrow
        • Gość: skuteczny hebel no to po co sprzedajesz? IP: *.stk.vectranet.pl 13.03.07, 11:17
          jw
          • Gość: polo Re: no to po co sprzedajesz? IP: *.stk.vectranet.pl 13.03.07, 15:22
            z tego zyje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka