Gość: straznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 07:23 Niestety. Już zajęta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:35 Przez kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linek Re: To po co pierdołowaty strażniku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 16:53 ... podejmujesz temat. Jej to powiedż a nie zaczynasz bzdurny temat.Powinni ci naliczyć extra opłatę za takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straznik Re: To po co pierdołowaty strażniku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:33 Wszyscy wiedzą przez "kogo" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: co za zagadkowość??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:14 Nikt nie wie przez kogo.to tajemnica . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYY Re: co za zagadkowość??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:34 A może zamiast pisać na forum o zaletach koleżanek i wadach kolegów panowie strażnicy poważnie zabraliby się do pracy? Wiem, że marnie wam płacą, ale przecież możecie poszukać sobie innego zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: co za zagadkowość??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:13 wrzuccie jakis link do zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzednik Re: co za zagadkowość??? IP: *.zabrze.net.pl 24.02.07, 17:08 to ze ktoś podpisuje sie na tym durnym forum jako strażnik...albo ciagle rozpoczyna te same wątki - byle tylko dokopać tej firmie...to jeszcze daleko do prawdy. Policja i Straz Miejska nie jest do kochania -mają robić swoje-a niestety to co robią,jest dotkliwie bolesne...bo kosztuje i szarpie po kieszeni.ale głupote trzeba czasem opłacić. To że podpisuje się jako urzednik-to niby nim napewno jestem??!! śmieszne... Pozdrawiam i klupnijcie sie czasem w czoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czubała , to ci laska IP: *.org 22.02.07, 22:04 zajmijcie się lepiej czymś innym a nie takimi pierdołami przeczytajcie tekst o syfie w Zabrzu i zadziałajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strażnik Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 07:10 Mireczka zabujana po uszy. To widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobol Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 10:00 Przecież Ona ma męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażnik3 Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:03 Po pierwsze którego? Po drugie mężatka czy nie zawsze jest kobietą, ale to nie temat na forum, a w asm dalej nihilizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 11:12 Co oznacza "którego" męża / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Czubała , to ci laska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.07, 19:02 No własnie Tobol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Czubała , to ci laska IP: *.jota.za.digi.pl 25.02.07, 19:25 Chyba Was zaskocze bo obiektem westchnień w Straży jest nie kto inny a Katarzyna Saternus, co za ciało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzurny Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:46 Zużyte ciało. Wole Mire Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażnik3 Re: Czubała , to ci laska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 21:37 A ja Kasie blondyke zwłaszcza na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś