Gość: beti IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.07, 20:07 która szkoła podstawowa jest godna polecenia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość polecam SP 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:19 na pl. Warszawskim. Moja córka tam chodziła. Teraz chodzi do trójki, gdzie dostała się bez problemu i co najważniejsze oceny miały swoją wartość. Wiecie o co mi chodzi: często dzieciak ma w podstawówce piątki i czwórki a w dobrym gimnazjum potem okazuje się, że ledwo ledwo trójki. W 36 są dobrzy nauczyciele, którym się chce. Dużo robią poza lekcjami. Dyrektorka bardzo dziwna (bez kija nie podchodź), ale na szczęście nie uczy (albo tylko jedną klasę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re:tylko nie SP 5 IP: *.stk.vectranet.pl 27.02.07, 17:30 niestety jest to chyba najgorsza szkoła w mieście,toalety brudne,śmierdzące,czynna jedna kabina,drzwi się nie zamykają ,bo nie ma kto przykręcić klamki,w szatni horror,tłum dzieci i koszmarne sprzątaczki,nie mówię jaki jest brud na korytarzach,buty zmienne i plecaki powinno się codziennie wyrzucać bo są takie brudne.Zaangażowanie nauczycielek pozostawia wiele do życzenia,krzesła jak dla krasnoludków,małe ,stare,dyrektorka niezaradna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re:tylko nie SP 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:48 Ja słyszałam zupelnie inną opinię o SP 5, że to dobra szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re:tylko nie SP 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:38 Byłaś tam i wąchałaś że to wiesz ?? Trzeba było posprzątać, odświeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re:tylko nie SP 5 IP: *.stk.vectranet.pl 07.03.07, 15:55 gdybym nie była to nie wiedziałabym jak tam jest,od sprzątania są sprzątaczki,a nie robia tego porządnie a kontrolować i egzekwować powinien dyrektor szkoły,ale on nic chyba nie robi aby zmodernizować szkołę,w innych coś sie dzieje a tu brak inicjatywy,cała kadra jest jakby z poprzedfniej epoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re:tylko nie SP 5 IP: 83.16.17.* 10.03.07, 13:05 Jak nie 5, to która jest dobra w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty5 Re:tylko nie SP 5 IP: *.stk.vectranet.pl 14.03.07, 16:27 podobno panuje tam wyłącznie asada "nauczyciel zawsze ma rację",a jak ktos mysli inaczej to przenoszą go za karę do innej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:41 SP nr 6 na ul. klonowej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość z Biskupic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:18 Jeżeli w dzielnicy to: SP 21 w Zabrzu Biskupicach ul. Bytomska 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:00 potwierdzam - SP 21 ciekwawa i godna polecenia szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:01 potwierdzam - SP 21 ciekawa szkoła godna polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patysia Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:37 o nie jeżeli chodzi o biskupice sp.21 to nie uczy w niej moja sąsiadka i mówi ze w tej szkole to jest kanał ona nie poleca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:34 do tej szkoły, chodziły i chodzą moje dzieci - jestem bardzo zadowolona od paru lat dzieje się tam zupełnie nieźle - szkoła otwarta na dzieci i rodziców. Czysto, kolorowo - polecam stronkę tej szkoły sp21.biskupice.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuchollek Re: szkoły podstawowe IP: *.com.pl 06.03.07, 00:10 Gorąco odradzam podstawówkę, do której chodziłem swego czasu, numer jest dwucyfrowy. Cyfry od O do 9. Namiary dzielnicy pominę milczeniem - teraz ma na pewno innego patrona, ale być może belfrzy się jeszcze jacyś ostali. Beware! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:43 jaka jest szkoła podstawowa nr5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:36 Są różne opinie.Ja sobie chwale- córka chodzi do 1 klasy choć to nie nasz rejon szkoły.( Świetlica dla dzieci od 7-16 )Szła tam nie znając nikogo z uczniów i też jej sie podoba - poza tym nie jest niski poziom jak niektórzy mówią- wiele osób bez problemu dostaje sie do gimnazjum w LO 3.Tak naprawde wszystko zależy od rodziców i dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: szkoły podstawowe IP: *.stk.vectranet.pl 07.03.07, 16:30 owszem duzo zalezy również od rodziców i dziecka,ale w sp 5 głównie od nich to zależy a powinno być odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:39 Swietna jest 6!!! Polecam!!! Dzieci sie dostaja do dobrych Gimnazjow, np. do Gimn. nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
adriane Re: szkoły podstawowe 09.03.07, 11:40 A co myślicie o Sp nr 8 lub Sp nr 14 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer O 14 mam jak najlepsze zdanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:33 Pracuję w gimnazjum i co roku z czternastki przychodzą do nas świetne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag Re: O 14 mam jak najlepsze zdanie. IP: *.zabrze.net.pl 09.03.07, 19:09 a ja polecam 43 ! Chodziłem tam, teraz chodzą moje dzieci pomimo,ze mieszkam w rejonie 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:47 Jedyna dobra opinia o SP5. Duże brawa. Może jednak ta szkoła nie jest taka zła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gog Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:18 Skostniała 43? może? A Sp1 na Janku?podobno sportowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: szkoły podstawowe IP: *.zabrze.net.pl 11.03.07, 17:22 sportowa, ma dobrą opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endrYou Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:14 Proszę 'obeznanych w temacie' o opinie n/t SP 36 i szkół w Mikulczycach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onz-o Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:40 jesli chcesz zeby twoje dziecko w przyszlosci bylo taka kierowniczka jak ty beti to musisz je uczyc sama bo jestes najmadrzejsza na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewd Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:45 Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!! Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:) Odpowiedz Link Zgłoś