Dodaj do ulubionych

szkoły podstawowe

IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.07, 20:07
która szkoła podstawowa jest godna polecenia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość polecam SP 36 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:19
      na pl. Warszawskim. Moja córka tam chodziła. Teraz chodzi do trójki, gdzie
      dostała się bez problemu i co najważniejsze oceny miały swoją wartość. Wiecie o
      co mi chodzi: często dzieciak ma w podstawówce piątki i czwórki a w dobrym
      gimnazjum potem okazuje się, że ledwo ledwo trójki.
      W 36 są dobrzy nauczyciele, którym się chce. Dużo robią poza lekcjami.
      Dyrektorka bardzo dziwna (bez kija nie podchodź), ale na szczęście nie uczy
      (albo tylko jedną klasę).
      • Gość: mama Re:tylko nie SP 5 IP: *.zabrze.net.pl 25.02.07, 20:10
        DNO!!!
        • Gość: 1 Re:tylko nie SP 5 IP: *.stk.vectranet.pl 27.02.07, 17:30
          niestety jest to chyba najgorsza szkoła w mieście,toalety
          brudne,śmierdzące,czynna jedna kabina,drzwi się nie zamykają ,bo nie ma kto
          przykręcić klamki,w szatni horror,tłum dzieci i koszmarne sprzątaczki,nie mówię
          jaki jest brud na korytarzach,buty zmienne i plecaki powinno się codziennie
          wyrzucać bo są takie brudne.Zaangażowanie nauczycielek pozostawia wiele do
          życzenia,krzesła jak dla krasnoludków,małe ,stare,dyrektorka niezaradna.
          • Gość: rodzic Re:tylko nie SP 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:48
            Ja słyszałam zupelnie inną opinię o SP 5, że to dobra szkoła.
          • Gość: w Re:tylko nie SP 5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:38
            Byłaś tam i wąchałaś że to wiesz ?? Trzeba było posprzątać, odświeżyć
            • Gość: aga Re:tylko nie SP 5 IP: *.stk.vectranet.pl 07.03.07, 15:55
              gdybym nie była to nie wiedziałabym jak tam jest,od sprzątania są sprzątaczki,a
              nie robia tego porządnie a kontrolować i egzekwować powinien dyrektor szkoły,ale
              on nic chyba nie robi aby zmodernizować szkołę,w innych coś sie dzieje a tu brak
              inicjatywy,cała kadra jest jakby z poprzedfniej epoki
        • Gość: mamuśka Re:tylko nie SP 5 IP: 83.16.17.* 10.03.07, 13:05
          Jak nie 5, to która jest dobra w okolicy
        • Gość: anty5 Re:tylko nie SP 5 IP: *.stk.vectranet.pl 14.03.07, 16:27
          podobno panuje tam wyłącznie asada "nauczyciel zawsze ma rację",a jak ktos mysli
          inaczej to przenoszą go za karę do innej szkoły
    • Gość: mała Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.07, 16:41
      SP nr 6 na ul. klonowej!!
      • Gość: Gość z Biskupic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:18
        Jeżeli w dzielnicy to: SP 21 w Zabrzu Biskupicach ul. Bytomska 26
        • Gość: Rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:00
          potwierdzam - SP 21 ciekwawa i godna polecenia szkoła.
        • Gość: rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:01
          potwierdzam - SP 21 ciekawa szkoła godna polecenia
          • Gość: patysia Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 15:37
            o nie jeżeli chodzi o biskupice sp.21 to nie uczy w niej moja sąsiadka i mówi
            ze w tej szkole to jest kanał ona nie poleca
            • Gość: rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 18:34
              do tej szkoły, chodziły i chodzą moje dzieci - jestem bardzo zadowolona od paru
              lat dzieje się tam zupełnie nieźle - szkoła otwarta na dzieci i rodziców.
              Czysto, kolorowo - polecam stronkę tej szkoły sp21.biskupice.com
              • Gość: ... Re: szkoły podstawowe IP: *.zabrze.net.pl 01.03.07, 17:36
                SP 25
                • Gość: Chuchollek Re: szkoły podstawowe IP: *.com.pl 06.03.07, 00:10
                  Gorąco odradzam podstawówkę, do której chodziłem swego czasu, numer jest dwucyfrowy. Cyfry od O do 9. Namiary dzielnicy pominę milczeniem - teraz ma na pewno innego patrona, ale być może belfrzy się jeszcze jacyś ostali. Beware!
    • Gość: ola Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:43
      jaka jest szkoła podstawowa nr5
      • Gość: ww Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 22:36
        Są różne opinie.Ja sobie chwale- córka chodzi do 1 klasy choć to nie nasz rejon
        szkoły.( Świetlica dla dzieci od 7-16 )Szła tam nie znając nikogo z uczniów i
        też jej sie podoba - poza tym nie jest niski poziom jak niektórzy mówią- wiele
        osób bez problemu dostaje sie do gimnazjum w LO 3.Tak naprawde wszystko zależy
        od rodziców i dziecka.
        • Gość: iwo Re: szkoły podstawowe IP: *.stk.vectranet.pl 07.03.07, 16:30
          owszem duzo zalezy również od rodziców i dziecka,ale w sp 5 głównie od nich to
          zależy a powinno być odwrotnie.
          • Gość: xxx Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 21:39
            Swietna jest 6!!! Polecam!!! Dzieci sie dostaja do dobrych Gimnazjow, np. do
            Gimn. nr 1
            • adriane Re: szkoły podstawowe 09.03.07, 11:40
              A co myślicie o Sp nr 8 lub Sp nr 14 ?
              • Gość: belfer O 14 mam jak najlepsze zdanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 12:33
                Pracuję w gimnazjum i co roku z czternastki przychodzą do nas świetne dzieci.
                • Gość: dag Re: O 14 mam jak najlepsze zdanie. IP: *.zabrze.net.pl 09.03.07, 19:09
                  a ja polecam 43 ! Chodziłem tam, teraz chodzą moje dzieci pomimo,ze mieszkam w
                  rejonie 5
        • Gość: rodzic Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:47
          Jedyna dobra opinia o SP5. Duże brawa. Może jednak ta szkoła nie jest taka zła?
    • Gość: gog Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:18
      Skostniała 43? może?
      A Sp1 na Janku?podobno sportowa?
      • Gość: jo Re: szkoły podstawowe IP: *.zabrze.net.pl 11.03.07, 17:22
        sportowa, ma dobrą opinię
    • Gość: endrYou Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.07, 18:14
      Proszę 'obeznanych w temacie' o opinie n/t SP 36 i szkół w Mikulczycach
    • Gość: onz-o Re: szkoły podstawowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:40
      jesli chcesz zeby twoje dziecko w przyszlosci bylo taka kierowniczka jak ty
      beti to musisz je uczyc sama bo jestes najmadrzejsza na swiecie.
    • Gość: ewd Re: szkoły podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 23:45
      Ale to forum to śmietnik - nikt nie mówi tutaj racjonalnie!!!
      Pozdrowienia dla nudzących się urzędników w UM.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka