Dodaj do ulubionych

Lekarz pediatra

IP: *.stk.vectranet.pl 03.05.07, 23:29
Czy możecie polecić dobrego pediatrę z Zabrza lub okolic?
Obserwuj wątek
    • przemek2828 Re: Lekarz pediatra 03.05.07, 23:49
      Polecam Dr.Latkowska przyjmuje ws wtorki od poludnia i Dr. Pawlowskiego
      Codziennie rano - Prychodnia Vademecum na zaborzu w budynku Biedronki na
      przeciwko petli tramwajowej
      • iw77 Re: Lekarz pediatra 04.05.07, 00:44
        Ja i wiele inych mam mozemy z czystym sumieniem polecic Dr Alinę Orlicką z
        przychodni Hipokrates na ul. Reymonta. Kobieta z niesamowitym podejsciem do
        dzieci. Zwyczajowe badanie trwa srednio 30 min. Moja Zuzia jest zawsze ogladana
        ze wszystkich stron, do tego fajna, zawsze rzeczowa rozmowa. Jest tez mozliwosc
        porady telefonicznej. Oczywiscie pani doktor przyjmuje z kasy chorych, ale wiem,
        ze prywatne wizyty poza godzinami rowniez wchodza w rachube.
        • Gość: gosc Re: Lekarz pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 06:20
          Polecam dr Annę Oslislo. Pracuje w szpitalu na Traugutta ale przyjmuje w
          Kończycach w gabinecie na ul. Miłej, tuz za parkiem. Doskonaly lekarz.Moja core
          idzieci wielu znajomych wyprowadzila z wielu chorob nierozpoznanych przez
          innych lekarzy. Bardzo dokladna, wizyta ok.40 min - 50 zl. Polecam!
        • Gość: mazia Re: Lekarz pediatra IP: *.org 10.05.07, 21:49
          gratuluje ślicznej córeczki pomysł ze stroną fantastyczny, super zdjęcia,
          rewelacyjny pomysł.SUPER.Pozdrawiam i powodzenia w wychowaniu małej :-)
        • Gość: anulcia_p Re: Lekarz pediatra IP: *.stk.vectranet.pl 30.05.07, 12:12
          Witam,
          Czy mogłabys podać numer telefonu do pani doktor. Sama szukam dobrego pediatry.

Z góry dziękuję
          • Gość: babcia Re: Lekarz pediatra IP: 217.11.130.* 30.05.07, 14:23
            886 49 55 93 komorka na prywatne wizyty Pani doktor Orlickiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka