Dodaj do ulubionych

Wiosna Obywatelska-polecam

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 02:47
Jeżeli ktoś ma dosyć narzekania i skamlania że jest żle niech zabiera się do
roboty, aby to zmienić. Wypisywanie koncertu Roszczeń i złożeczeń na stronie
nic nie da! Na Wandy 1 w Zabrzu jest doświadczona Organizacja
Pozarządowa "Obywatelski Ruch Obrony Mieszkańców" gdzie Prezesem jest PAni
Elżbieta Kaczmarek- Huber. W czwartki o 17 każdy zostanie wysłuchany i jego
sprawą zajmie się ta organizacja. Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 09:22
      gdzie jesteś aka-jo ???????????????
      Proszę nie zaśmiecać forum . To już chyba czwarty post w tym temacie. Jak
      Pani Kaczmarek -Huber chce się reklamować to niech za to zapłaci , są przecież
      lokalne gazety lub inne środki przekazu ale to kosztuje co ??????????????????
      • Gość: filipek Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.jota.za.digi.pl 10.05.07, 15:28
        uważam, że to dobra inicjatywa i powinno być takich więcej.
        na tym polega państwo obywatelskie, o którym my nie mamy jeszcze pojęcia.
        • Gość: @ Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.zabrze.net.pl 10.05.07, 16:29
          Kaczmarek-Huber skończ już tych ludzi nabijać w butelkę - ja Cię znam i to
          bardzo dobrze jeżeli nie zaszkodzisz to napewno NIE POMOZESZ
          • Gość: Do @ Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 01:22
            A Ty @ komu pomogłeś? To że PAni Elżbieta robi robotę OBYWATELSKĄ razi Cię i
            kłuje w gały? Ja znam takich co nakierowała i jednak pomogła-poczytaj prasę.
            Zanim zaczniesz oczerniać tak jak to w Twojej Parti jest w zwyczaju zastanów
            się kogo i w jaki sposób chcesz to zrobić. Ktoś poświęca zwuj czas pieniądze
            prywatne a ty tylko potrwisz pluć. Zoprganizuj konkurencję i takie działanie
            będzie z pożytkiem dla obywateli tego miasta. Niech Elżbieta nie będzie samotna.
            • Gość: filipek Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.jota.za.digi.pl 11.05.07, 14:40
              Co to komu przeszkadza ?
              Władzom i nieudolnym radnym tylko, bo ludzie zobaczą że sa sposoby na dobranie
              im się do tyłka.
              Mnie tam Pani Huber nie przeszkadza, jak chce działać, niech to robi.
              Jesli komuś się sama Huber nie podoba, a ma podobny pomysł niech założy własne
              stowarzyszenie i sam coś robi.
              Ale większość na tym forum to urzędnicy lub poddani pracownicy jednostek
              samorządowych.
              Im taka inicjatywa jest bardzo nie w smak, bo jest skierowana przeciwko ich
              nieudolności.
              • Gość: Woseba Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.zabrze.net.pl 11.05.07, 15:57
                Ja uwazam ze takie stowarzyszenia sa jak najbardziej potrzebne .A czy ta pani
                pomaga skutecznie ,trzeba by sie najpierw przekonac a potem krytykowac .Gdy
                bede miala sprawe ,napewno pojde .
                • Gość: Helen Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 00:34
                  Ja też tak myślę i w OROM wierzę! To Oni powiedzieli NIe bezczynności
                  Gołubowicza. To Oni wskazaliże z gruntami i z workami ekologicznymi jest coś
                  nie tak. Myślę ze ta organizacja jest bardzo potrzebna.
    • Gość: zabrzanka Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: 81.210.91.* 13.05.07, 22:29
      Od głodu, ognia i wojny, a szczególnie pani Hubner strzeż nas Boże.
      • Gość: Do zabrzanki Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 01:15
        I od "Zabrzanki" która toleruje ten syf na mieście niekompetencję i marazm
        obecnie rządzących. Pani Elżbieta Kaczmarek - Huber to osoba godna Prezydentury
        Zabrza. Ona Pogodzi miejscowe Ptrtyjki Polityczne i Ruch Obywatelski. To jest
        kompetentna osoba. A "zabrzanka" to chyba z układziku i wkurza ją tą że ktoś
        jej się do D.. dobiera? Co Paniusiu?
        • Gość: Lidka Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:46
          Promowanie Ruchu Obywatelskich to podstwa wręcz w dzisiejszych czasach
          obowjązek! Tylko Urzędasy, Biurwy i inni pracownicy dziwnych spółeczk którzy
          mają coś na sumieniu się mogą obawjać. Polacam działania w takich
          Organizacjach, a tą jedna już mamy więc działąjmy. Myślę ze nie wyrzócą nikogo
          za drzwi kto będzie chciał działać na rzecz praw obywatelskich? Jak to się
          stanie dajcie znać.
          • Gość: Daniel Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 00:23
            Nareszcie Wiosna- cieplejszy powjeje wiatr!
            • Gość: lech Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 02:19
              Oby tytko OROM nie zaczoł bywa na "Balach"- To wciąga jak narkotyk
              • Gość: mazak Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.jota.za.digi.pl 24.05.07, 18:03
                czy wam się podoba czy nie urzędasom mamy prawo patrzeć na łapki
                • Gość: MIMI Re: Wiosna Obywatelska-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 00:12
                  To obwjązek patrzeć nałapy i jak wydają naszą kasę. Na przykład w Urzędzie
                  Pracy w szkoleniach Firemki i znajomki dostają zlecenia szkolenia. Szkolą i
                  szkolą a bezrobocie rośnie - czy jest jakaś skuteczność i celowość wydawania
                  naszej kasy na takie działania?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka