Dodaj do ulubionych

Oszuści z multikina

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:41
W multikinie złodzieje sprzedają cole rozcieńczoną z wodą !
Popcorn i rozcieńczona cola kosztuje 13pln.
Wysłać im tam kontrole.
Obserwuj wątek
    • Gość: gram Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:00
      wela wody wela koki?
      • Gość: ja Re: Oszuści z multikina IP: *.e-zabrze.pl 27.05.07, 21:07
        dla nieuświadomionych: cola nawet w McDonaldzie robiona jest z syropu i wody
        wymieszanej w tym ich urządzeniu nalewającym
        • Gość: akwarelka Re: Oszuści z multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:38
          Boże widzisz i nie grzmisz! Przecież ja już rok temu pisałam na forum w
          Multikinie otym to się ktoś oburzył, że to automat jest winny a drugi mówił, że
          to kierownik i pracownik mieszają a tak na prawdę to robią z znas balona w żywe
          oczy!!!!!!!
    • Gość: Johnny Walker Re: Oszuści z multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 02:22
      na calym swiecie tak wlasnie powstaje coca cola z tych lepszych dystrybutorow.
      • Gość: CocaCola Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:06
        Tylko stosunek koncetrat - woda jest pewnie inny.
        Pijąc cole z multikina po pierwszym łyku czuje się, że jest to woda z cola.
        Smak nie jest tak intensywny jak coli z butelki.
        • Gość: k Re: Oszuści z multikina IP: *.zabrze.net.pl 31.05.07, 16:00
          to po co pijesz te g... Kup sobie soczek z marchewki
          • Gość: gram Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:59
            piwo lane to tez nie to samo co z flaszki
            mozna zawsze kupic cole w biedronce
    • Gość: Coca Cola Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:09
      Colę kupuj w butelce a do kina na FILM
      • wietka Re: Oszuści z multikina 03.06.07, 13:35
        Popieram,najgorsze co moze być,to opary i odory oraz chrzęszczenia i chrupania
        podczas oglądania np. romantycznej sceny.
    • Gość: mo Re: Oszuści z multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:14
      heh ja jak ide do kina to najpierw do sklepu obok po najwieksze czipsy i coś do
      picia. Tym sposobem płaca połowe mniej i syfu z multikina nie ruszam.

A swoją drogą to najgorsza kola jest na maratonach, kirdy za okazaniem bilety
      masz nieskończoną dolewke :) w tedy to już po 5 minutach od nalania nie ma gazu
      i smak samej wody.
      • wietka Re: Oszuści z multikina 03.06.07, 14:16
        a nie lepiej zostac w domu i przed TV ucztować?
        wyjdzie taniej.
        • Gość: smakosz Re: Oszuści z multikina IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.07, 11:46
          To po co kupujesz tak cokolwiek - idź i popatrz na film, a się nie obżeraj !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka