Gość: CocaCola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 19:41 W multikinie złodzieje sprzedają cole rozcieńczoną z wodą ! Popcorn i rozcieńczona cola kosztuje 13pln. Wysłać im tam kontrole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gram Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.07, 20:00 wela wody wela koki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Oszuści z multikina IP: *.e-zabrze.pl 27.05.07, 21:07 dla nieuświadomionych: cola nawet w McDonaldzie robiona jest z syropu i wody wymieszanej w tym ich urządzeniu nalewającym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akwarelka Re: Oszuści z multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:38 Boże widzisz i nie grzmisz! Przecież ja już rok temu pisałam na forum w Multikinie otym to się ktoś oburzył, że to automat jest winny a drugi mówił, że to kierownik i pracownik mieszają a tak na prawdę to robią z znas balona w żywe oczy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Walker Re: Oszuści z multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 02:22 na calym swiecie tak wlasnie powstaje coca cola z tych lepszych dystrybutorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CocaCola Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 07:06 Tylko stosunek koncetrat - woda jest pewnie inny. Pijąc cole z multikina po pierwszym łyku czuje się, że jest to woda z cola. Smak nie jest tak intensywny jak coli z butelki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Oszuści z multikina IP: *.zabrze.net.pl 31.05.07, 16:00 to po co pijesz te g... Kup sobie soczek z marchewki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gram Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:59 piwo lane to tez nie to samo co z flaszki mozna zawsze kupic cole w biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coca Cola Re: Oszuści z multikina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:09 Colę kupuj w butelce a do kina na FILM Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Oszuści z multikina 03.06.07, 13:35 Popieram,najgorsze co moze być,to opary i odory oraz chrzęszczenia i chrupania podczas oglądania np. romantycznej sceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: Oszuści z multikina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 14:14 heh ja jak ide do kina to najpierw do sklepu obok po najwieksze czipsy i coś do picia. Tym sposobem płaca połowe mniej i syfu z multikina nie ruszam. A swoją drogą to najgorsza kola jest na maratonach, kirdy za okazaniem bilety masz nieskończoną dolewke :) w tedy to już po 5 minutach od nalania nie ma gazu i smak samej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Oszuści z multikina 03.06.07, 14:16 a nie lepiej zostac w domu i przed TV ucztować? wyjdzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Oszuści z multikina IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.07, 11:46 To po co kupujesz tak cokolwiek - idź i popatrz na film, a się nie obżeraj !!! Odpowiedz Link Zgłoś