Dodaj do ulubionych

dobra dieta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:34
niedługo wakacje, a mnie przybyło parę kilo. Jak szybko zrzucic?
Pomóżcie!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Chudy Re: dobra dieta IP: 212.160.172.* 19.06.07, 18:49
      Nie żreć cały rok
      • Gość: Ania Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:56
        weź nie gadaj glupot tylko jak ktos sie pyta powaznie to odpowiedz z sensem;/ a
        nie takie glupie dogadywanie
    • Gość: donowa Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:10
      napisz do mnie na email podam rade
      • Gość: visir-+---o)(}}}}} Re: dobra dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:13
        ok, tylko na ktory bo tyle ich podalas ze nie wiem
        • Gość: zabrzanka Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 11:29
          polecam 13 dniowa dietę kopenhadzką wrzuc w google to haslo i przeczytaj o niej
    • Gość: pepe Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 18:26
      ćwiczyc ! ale nie na siłowni bo na same przygotowanie do wyjścia stracisz
      godzine :) ja w 3 tygodnie zrzuciłem 5 kilogramów. Generalnie codziennie
      ćwiczyłem po 2X 40 minut rano i wieczorem. Na zmiane:

40 minut biegu lub godzina basenu lub godzina jazdy na rowerze.

Do tego odżywiałem się głównie jogurtami i sałatkami.

W ostatnim wprost był artykuł na temat diety - z nią bym uważał bo to jaką
      zastosować zależy od indywidualnych preferencji a dokładnie ilości wydzielanej
      insuliny :)

pozdro
      • Gość: mo Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:59
        totalna głupota naukowo udowodniono , że nie powinno się chudnąć więcej niż 1 kg
        tygodniowo.

Jadłeś jogurty i sałatki ?

A gdzie obliczone zapotrzebowanie kaloryczne ? gdzie odpowiednia ilość białka na
        kilogram masy ciała.

Dieta porażka, typowa dla kobiecych magazynów, które z dietetyką ni mają nic
        wspólnego.
        • Gość: veba Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:59
          dzięki, ludzie. Na siłownię nie mam czasu. Czasopisma dla kobiet są pełne
          diet "cud" - do bani.Może coś innego? Na listek sałaty dziennie, brak
          wytrwałości. Aha, dieta kopenhadzka - super, ale szpinak? Fuj!
          • Gość: mo Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 00:15
            po pierwsze zacznij się ruszać. nie koniecznie siłownia, ale np: rower, basen i
            to systematycznie a nie raz na miesiąć.

Po drugie spożywaj 5-6 małych posiłków dziennie zamiast 3.

Po trzecie ogranicz
            • Gość: edek Re: dobra dieta IP: *.za.digi.pl 21.06.07, 06:53
              ja schudłem od nowego roku 20kg... Nie stosowałem żadnej nadzwyczajnej diety -
              po prostu ograniczam się w jedzeniu... Odłożyłem na bok białe pieczywo oraz
              ziemniaki... Jadam dwa posiłki dziennie - śniadanie oraz obiad - wieczorem
              wypijam kubek soku pomidorowego. Podstawa to większy wysiłek fizyczny - ja
              staram się dużo chodzić, jezdżę rowerem do pracy. Nie słodze, nie jem
              słodyczy... Po dłuższym czasie człowiek przywyknie do takiego trybu
              życia...Podstawa to silna wola i motywacja. Powodzenia i wytrwałości życzę.
          • vitagenum Re: dobra dieta 03.02.17, 16:03
            Diety znalezione w czasopismach może i gwarantują utratę masy ciała, ale nie dostarczają wystarczającej ilości składników odżywczych. Najlepszym sposobem na poznanie swoich predyspozycji są testy genetyczne, które jednoznacznie wskażą produkty, z których czerpiemy najwięcej witamin i składników mineralnych, określą czynniki wpływające na utrzymanie prawidłowej masy ciała oraz rodzaj diety, która będzie dla nas najbardziej korzystna. Dietetyk Vitagenum
        • Gość: pepe Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:30
          te wszsytkie zapotrzebowania kaloryczne to wziete są właśnie z gazet . Ludzie
          je stosują i osiągają marne efekty. Jak wypiłem przy 30 stopniowym upale dwa
          razy dizennie duży jogurt, do tego sałatki greckie i raz na jakiś czas normalny
          obiad to naprawde mi wystarczyło. Ciepła pogoda sama sprawiła że nie chciało mi
          się jeść
          • Gość: Anka Re: dobra dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:06
            A może pójść do dietetyka ? Tylko gdzie ? :(
            • Gość: Halinka Re: dobra dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 14:20
              Aniu jesli nadal szukasz poradni dietetycznej to polecam Ci moją panią dietetyk. Nazywa się Aleksandra Banaszkiewicz- Filipiak i jest dietetykiem dyplomowanym. Pracuje w Gliwicach, w póki co do końca grudnia w przychodni Diagnoza na ul.Kłodnickiej 16/3. W styczniu otwiera swój własny gabinet na Młyńskiej 3. Jesli chcesz podaję do niej tel: 608-38-57-57. Tel do przychodni musisz znaleźć sama bo teraz nie mogę się do niego dokopać. Polecam z całego serca! bardzo ciepła osoba a przy tym profesjonalna, tylko tych rzeczy które trzeba wykonać w domu jest naprawdę sporo ... ale coś za coś :)
              • Gość: szczupły Re: dobra dieta IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 17:35
                Skuteczna dieta jest tylko jedna MŻ- malo zrec
    • Gość: pijak Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:30
      nie jeśc i dużo pić ....
    • Gość: Kinga Re: dobra dieta IP: *.215.207.206-internet.zabrze.debacom.pl 04.02.17, 16:58
      Polecam jednak udać się do profesjonalisty www.kalorka.com
    • dobradietkaaa Re: dobra dieta 05.10.19, 18:26
      Jak dla mnie najlepsza dieta jest tutaj: dietalux.wordpress.com/ :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka