Gość: veba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:34 niedługo wakacje, a mnie przybyło parę kilo. Jak szybko zrzucic? Pomóżcie!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:56 weź nie gadaj glupot tylko jak ktos sie pyta powaznie to odpowiedz z sensem;/ a nie takie glupie dogadywanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donowa Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:10 napisz do mnie na email podam rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visir-+---o)(}}}}} Re: dobra dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 10:13 ok, tylko na ktory bo tyle ich podalas ze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 11:29 polecam 13 dniowa dietę kopenhadzką wrzuc w google to haslo i przeczytaj o niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 18:26 ćwiczyc ! ale nie na siłowni bo na same przygotowanie do wyjścia stracisz godzine :) ja w 3 tygodnie zrzuciłem 5 kilogramów. Generalnie codziennie ćwiczyłem po 2X 40 minut rano i wieczorem. Na zmiane: 40 minut biegu lub godzina basenu lub godzina jazdy na rowerze. Do tego odżywiałem się głównie jogurtami i sałatkami. W ostatnim wprost był artykuł na temat diety - z nią bym uważał bo to jaką zastosować zależy od indywidualnych preferencji a dokładnie ilości wydzielanej insuliny :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:59 totalna głupota naukowo udowodniono , że nie powinno się chudnąć więcej niż 1 kg tygodniowo. Jadłeś jogurty i sałatki ? A gdzie obliczone zapotrzebowanie kaloryczne ? gdzie odpowiednia ilość białka na kilogram masy ciała. Dieta porażka, typowa dla kobiecych magazynów, które z dietetyką ni mają nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veba Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 20:59 dzięki, ludzie. Na siłownię nie mam czasu. Czasopisma dla kobiet są pełne diet "cud" - do bani.Może coś innego? Na listek sałaty dziennie, brak wytrwałości. Aha, dieta kopenhadzka - super, ale szpinak? Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 00:15 po pierwsze zacznij się ruszać. nie koniecznie siłownia, ale np: rower, basen i to systematycznie a nie raz na miesiąć. Po drugie spożywaj 5-6 małych posiłków dziennie zamiast 3. Po trzecie ogranicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: dobra dieta IP: *.za.digi.pl 21.06.07, 06:53 ja schudłem od nowego roku 20kg... Nie stosowałem żadnej nadzwyczajnej diety - po prostu ograniczam się w jedzeniu... Odłożyłem na bok białe pieczywo oraz ziemniaki... Jadam dwa posiłki dziennie - śniadanie oraz obiad - wieczorem wypijam kubek soku pomidorowego. Podstawa to większy wysiłek fizyczny - ja staram się dużo chodzić, jezdżę rowerem do pracy. Nie słodze, nie jem słodyczy... Po dłuższym czasie człowiek przywyknie do takiego trybu życia...Podstawa to silna wola i motywacja. Powodzenia i wytrwałości życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
vitagenum Re: dobra dieta 03.02.17, 16:03 Diety znalezione w czasopismach może i gwarantują utratę masy ciała, ale nie dostarczają wystarczającej ilości składników odżywczych. Najlepszym sposobem na poznanie swoich predyspozycji są testy genetyczne, które jednoznacznie wskażą produkty, z których czerpiemy najwięcej witamin i składników mineralnych, określą czynniki wpływające na utrzymanie prawidłowej masy ciała oraz rodzaj diety, która będzie dla nas najbardziej korzystna. Dietetyk Vitagenum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:30 te wszsytkie zapotrzebowania kaloryczne to wziete są właśnie z gazet . Ludzie je stosują i osiągają marne efekty. Jak wypiłem przy 30 stopniowym upale dwa razy dizennie duży jogurt, do tego sałatki greckie i raz na jakiś czas normalny obiad to naprawde mi wystarczyło. Ciepła pogoda sama sprawiła że nie chciało mi się jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dobra dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:06 A może pójść do dietetyka ? Tylko gdzie ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halinka Re: dobra dieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 14:20 Aniu jesli nadal szukasz poradni dietetycznej to polecam Ci moją panią dietetyk. Nazywa się Aleksandra Banaszkiewicz- Filipiak i jest dietetykiem dyplomowanym. Pracuje w Gliwicach, w póki co do końca grudnia w przychodni Diagnoza na ul.Kłodnickiej 16/3. W styczniu otwiera swój własny gabinet na Młyńskiej 3. Jesli chcesz podaję do niej tel: 608-38-57-57. Tel do przychodni musisz znaleźć sama bo teraz nie mogę się do niego dokopać. Polecam z całego serca! bardzo ciepła osoba a przy tym profesjonalna, tylko tych rzeczy które trzeba wykonać w domu jest naprawdę sporo ... ale coś za coś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupły Re: dobra dieta IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.07, 17:35 Skuteczna dieta jest tylko jedna MŻ- malo zrec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijak Re: dobra dieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.07, 10:30 nie jeśc i dużo pić .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: dobra dieta IP: *.215.207.206-internet.zabrze.debacom.pl 04.02.17, 16:58 Polecam jednak udać się do profesjonalisty www.kalorka.com Odpowiedz Link Zgłoś
dobradietkaaa Re: dobra dieta 05.10.19, 18:26 Jak dla mnie najlepsza dieta jest tutaj: dietalux.wordpress.com/ :) Odpowiedz Link Zgłoś