Dodaj do ulubionych

Inkubator przedsiębiorczości ???

IP: *.jota.za.digi.pl 05.07.07, 01:42
znalazłem takie info, że coś takiego ma w copie zabrzańskim być.
fajnie myśle, ale przeczytałem i w tej super ofercie jest dokładnie to samo co
bez tego inkubatora w copie było, czyli wszystko i nic.
ma to robić jazzowa asocjacja zabrze ( co to?) i taki kontakt
był:mstudio@mstudio.com.pl.

wyszukałem mstudio i wyskoczyła mi drukarnia = www.mstudio.com.pl

zdziwił mnie adres mailowy firmy podawany jest jako adres jazowej asocjacji.

swoją drogą obejrzałem cennik - tani to oni nie są.

Obserwuj wątek
    • Gość: twz Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:24
      Dlaczego mają być tani? Jeżeli firma należy do rektora akademii w Katowicach,
      przyjaciela p. Prezydent. :)
      • Gość: yxz Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? IP: 217.11.130.* 05.07.07, 11:39
        Tanie mięso psy jedzą.
        • Gość: Tramp mstudio - mafia studio czyli mikusz studio IP: *.3s.pl 05.07.07, 14:30
          mstudio - mafia studio - mikusz studio
          i wszystko jasne
    • Gość: ja Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? IP: 217.11.130.* 05.07.07, 14:37
      Trzeba sie było uczyć
      • Gość: student5 Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:08
        Ja dziękuję ale nie skorzystam. Kończę studia a potem wyjeżdżam za granicę na
        stałe.
        Szkoda czasu pracować za grosze w tym zacofanym kraju co się polska zowie.
        • Gość: realia Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:06
          Po co wyrzucać tyle pieniędzy na szkolenia jeśli polacy po zdobyciu zawodu i
          tak pracują za granicą a rząd planuje sprowadzić chińskie firmy do polski.
    • yakoob77 Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? 09.07.07, 11:12
      > swoją drogą obejrzałem cennik - tani to oni nie są.

Wiesz... jest istotna różnica między profesjonalnym studiem graficznym a
      "grafikiem komputerowym który umie corela" (czytaj dzieciakiem który opanował
      kilka małpich ruchów i któremu się wydaje że umie przygotować publikację - vide
      materiały rozdawane dziennikarzom podczas konferencji 100 dni p. prezydent)...

Niestety większość klientów kupi każdy badziew byleby tanio było, potem walają
      się po mieście ulotki które wstyd by mi było pokazać klientowi jako wstępny
      szkic czegokolwiek. O zszarganych nerwach kogoś kto dostaje takie "wynalazki",
      technicznie (przemilczmy kwestie projektu) nadające się do kosza, do druku już
      nie wspomnę

Niestety "umiejący corela" psują rynek projektowania publikacji bo się potem
      zleceniodawcy wydaje że można to samo mieć 10x taniej... można... ale to tak jak
      z prawem Kopernika dot. pieniądza

P.S. Jakby się ktoś pytał jakie mam udziały w wymienionej firmie - żadne, ale "w
      branży" pracuję od lat.
      • Gość: Tomek Re: Inkubator przedsiębiorczości ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:32
        Inkubujcie się a ja już wyjeżdżam z tego dziwnego kraju na stałe pa pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka