Gość: ala IP: *.mironet.pl 29.11.07, 07:23 Pomóżcie, jestem załamana, szukam wróżki lub jasnowidza w Zabrzu lub okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Szukam wróżki IP: *.zabrze.net.pl 29.11.07, 07:29 Kup Głos Zabrza - tam znajdziesz informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanka Re: Szukam wróżki IP: *.kliknet.pl 29.11.07, 18:44 Na zaborzu jest jakaś. Chyna na ulicy korczoka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek~ Re: Szukam wróżki IP: *.stk.vectranet.pl 29.11.07, 18:56 Jak jesteś załamana to w czym pomoże ci wróżka albo jasnowidz? Chyba, że nie masz na co pieniędzy wydywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Szukam wróżki IP: *.stk.vectranet.pl 30.11.07, 17:56 Pomódl się do Pana Jezusa, Jego poproś o pomoc, a nie wróżke... Wróżka przyniesie odwrotny skuek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 22:39 jeśli to nie spełniona miłość to czas leczy rany. kiedyś też dziewczyna mnie rzuciła i chciałem odejść z tego świata a z perspektywy czasu widzę że byłem naiwny i głupi. życie jest piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szukam wróżki IP: *.mironet.pl 01.12.07, 07:05 Mam nadzieje że to jest prawdziwa miłość (ślub w grudniu), ale odnoszę wrażenie że mój partner coś przedemną ukrywa. Dlatego porada osoby posiadającej wiedzę spirytystyczną, jak widzi naszą wspólną przyszłość, jest dla mnie wprost bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Szukam wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 21:10 Mam siostrę która chodziła do wróżki i do dzisiaj czeka na wywróżonego bogatego księcia a ma już 45 lat i wiecznie narzeka jak bardzo jej źle samej. Z kolei patrząc z innej strony to każdy ci powie że widziały gały co brały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Szukam wróżki IP: *.mironet.pl 02.12.07, 09:09 Może jestem zbyt wiekowa (29) i być może dla tego szukam potwierdzenia mojego wyboru. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc, ala Odpowiedz Link Zgłoś