Gość: misiakowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:26 Mam dość kablówki która działa jak chce.. Nie będe wypowiadała nazwy ale zaczyna się na U.. Co polecacie?? Cyfra plus ( trochę droga i brakuje Polsatu według mnie) Polsat cyfrowy N-ka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 21:08 zależy czego potrzebujesz. Oglądam głównie tvn 24 a jako iż jest na wszystkich platformach za kryterium w moim wypadku wzialem ilość i jakość programów HD. Jesli bym kupowal dzisiaj to wstrzymałbym sie dopoki Eurosport nie oglosi w jakiej telewizji bedzie pokazywany kanał Eurosport HD - i tą platforme bym wybrał. Wydaje mi sie iż najsłabiej pod względem programowym stoi N Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidzka Re: Telewizja cyfrowa IP: *.gprs.plus.pl 16.03.08, 20:06 W Cyfrze nie dają Polsatu, co jest skandalem. Poleciłabym wiec Cyfrowy Polsat Odpowiedz Link Zgłoś
gotti7 Re: Telewizja cyfrowa 13.03.08, 13:49 upc jeszcze nie ma sygnalu cyfrowego bo sa 20 lat za murzynami ale stk vectra ma cyfrowy w kablu zobacz czy jest ta firma w twoim bloku i zmien Odpowiedz Link Zgłoś
mat.cz do 2012 r będzie juz dostępna ogolnie 16.03.08, 21:57 więc jeszcze trochę musimy się męczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 14:58 nawiązując do mojej wcześniejszej wypowiedzi gdzie zasugerowałem wybór platformy w zależności od tego gdzie będzie EuroSport HD. Otóż kanał ten będzie dostępny nieodpłatnie w "N" i odpłatnie, 5zł miesięcznie, w Cyfra Plus. Eurosport HD to: Euro 2008 i olimpiada w Pekinie w wysokiej roździelczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.08, 21:28 hmm jezeli chodzi o tv vectra to telewizja kablowa nie bedzie cyfrowa nawet przy dekoderze, zwlaszcza ze dostalam dekoder ktory co chwile jest zepsuty i z tego co mowil mi facet ktory sie na tym zna to to mialo byc zamydlenie oczu klientom zeb6 nie zrezygnowali z kablowki, napewno tez na tym nie bedzie odbierac HD jezeli chodzi o TV N to fajna telewizja,ale mala oferta Polsat Cyfrowy-dla biedakow dekodery co chwile sie psuja i tez nic nie ma Cyfra+ ma najwiecej programow dlatego sie ceni i maja nowe dekodery z PVR podobno bardzo fajne i o wiele lepsze niz te inne HD natomiast jezeli chodzi o zwykly program Polsat to co to za problem z anteny analogowej sciagac jak jest ogolno dostepny tyle ze oprocz reklam i Mega Hitow z 97r to nie ma nic :/ takie moje zdanie ale kazdy wybiera to na co go stac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Telewizja cyfrowa IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 18:39 Polsat Cyfrowy dla biedaków - hm ciekawe bardzo ciekaw. Posiadam Polsat i nie narzekam na psucie się dekodera. Odbiera bardzo dobrze. A co do tego jaką telewizję wybrać to zależy kto co lubi. Cyfra+ ma może i dużą ofertę ale niestety na tych kanałach ciągle i wciąż leci to samo. N jest droga i uważam, że ich pakiety są pomyłką. A Polsat jest dla nas wystarczający, ma wszystkie kanały które są wystarczające dla nas i uważam, że złego podstawowego pakiety nie mają. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zone Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 19:47 Zrobiłem porównianie obu platform cyfrowych w zakresie pakietu podobnego cenowo. W Cyfrze plus - 38,00zł. w Polsacie 37,99zł. Nazwy pakietów nie pamiętam. Z otrzymanego zestawienie wyszło że w tej samej cenie Cyfra plus oferuje więcej programów. Natomiast programy wiodące POLSAT i POLSAT 2 to kanały które wybitnie mnie zanudzają. Same powtórki, od rana do wieczora. Jeżeli miałbym wybierać to tylko C+. Natomiast aby mieć jednak POLSAT można uzyskać go z anteny prętowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Telewizja cyfrowa IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:42 Powtórki powtórek nieustanne są wszędzie i ciagle. Wciąż te same gęby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikela Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:51 Powtorki mnie dobijaja...ale sie wkurzylam jak nka miala nowa serie lostow.A ja gnije w tej cyfrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: Telewizja cyfrowa 07.05.08, 15:49 Hmm.. mam cyfre, mam n'ke i polsat. I nie widze specjalnej roznicy w programach miedzy cyfra i polsatem. Jedyne co jest na "+" dla cyfry to Canal+ i cala reszta. Niestety tam juz nic ciekawego nie leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 18:02 Mam cyfre i place blisko 150 zlotych zeby ogladac to co chce. Na szczescie teraz podniesli cene za abonament i zamierzam rozwiazac umowe i przeniesc sie, no wlasnie... do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 19:47 Specjalnie to wybór masz ograniczony, lepiej zmień pakiet po przeanalizowaniu wszystkich kanałów. Wybierz te co są niezbędnie potrzebne i może tym sposobem uda Ci się wybrać nowy pakiet. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 15:29 Jakos mam juz dosyc cyfry...Nie chce mi sie kombinowac. Raczej skorzystam z okazji i sie wycofam.Nie wiem tylko ile jest dni na rezygnacje? Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Telewizja cyfrowa 09.05.08, 19:45 Mam Cyfrę + i jeszcze czekałbym na lepsze propozycje konkurencji. Ale rzeczywiście brak Polsatu jest denerwujący Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montego Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 20:51 Tez mam cyfre i zadna informacja do mnie nie dotarla...To ciekawe od kiedy sobie policza te dwa tygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trefnish Re: Telewizja cyfrowa IP: *.chello.pl 14.05.08, 00:12 No to teraz masz okazję na szybką decyzję - bo po podwyżce choć nie tak wysokiej jest możliwość rezygnacji - czas 14 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:16 Jak dostalam od nich info o podwyzce i zobaczylam te "14 dni" to sie tak wkurzylam, ze wyslalam pismo z rezygnacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 20:58 Gość portalu: mors napisał(a): > Mam cyfre i place blisko 150 zlotych zeby ogladac to co chce. Na > szczescie teraz podniesli cene za abonament i zamierzam rozwiazac > umowe i przeniesc sie, no wlasnie... do kogo? Ciekawe jaki masz wybór? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 13:23 Cyfra nie jest przeciez jedyna platforma. A nie sadze, zeby byli najlepsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C_analka + Re: Telewizja cyfrowa IP: *.gprs.plus.pl 18.06.08, 18:53 To niby kto jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zofia Re: Telewizja cyfrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:30 ludzie powariowaliscie czy co?? ja tez mam cyfre i jestem zadowolona mimo tego ze podrozala 2zl!!!ale ktora tv nie drozeje co? zwykla kablowka srednio co 3 miesiace a polsat tez nie dawno z 35 na 37.99 wskoczyl jezeli chodzi o N na poczatek jest pakiet 16zl a potem 24zl Odpowiedz Link Zgłoś