Gość: ktośkaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 15:34 Witam Chciałabym wybrać się z kumpela w najbliszy weekend do jakiegoś fajnego klub w Zabrzu gdzie, można potańczyć wypić piwko i małolaty nie krąża naćpane.Czy ktoś zna fajne miejsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Phil Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.08, 20:59 ciężko, byłem w czwartek przypadkiem w vip-ie, gdzie normalnie nie zaglądam, gdyż jestem piwoszem i wolę inne klimaty, i byłem ciężko zdziwiony widząc tam tłumek w czwartkowy wieczór, a klimat w środku był ostro imprezowy. można rzec, że jest tam europejsko, cokolwiek to miałoby znaczyć, a paru naćpanych niestety było, więc odpada. a heineken z beczki to porażka, nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czepeczek Re: jakis fajny klub IP: 195.94.210.* 31.03.08, 23:32 No to pewnie tylko Czerwony Kapturek? Np bo co innego ;-) Klasyka czy inna Esencja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiakowa Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 07:05 Jak spokojnie bez natrętów i przy fajnej muzyce to do Bohemy polecam iść :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: jakis fajny klub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 08:26 W VIP polecamy jeszcze dodatkowe trakcje na zakończeniu. Rajd po okolicy z wywracaniem śmietników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: jakis fajny klub IP: *.stk.vectranet.pl 01.04.08, 13:44 Bohema ? Tam jest pełno nachalnych pedałów. Byłem raz, dzięki. Musiałbym komuś dać w mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: jakis fajny klub IP: 91.123.215.* 01.04.08, 23:00 Masz coś do gejów? Faszystą jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: jakis fajny klub IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.08, 23:19 Pogięło cię Libero ? Dlaczego mam lubić gejów? Pewnie, ze ich nie lubię. Widać Wg ciebie hetero jest faszystą. Przecież napisałem, że kulturalnie wyszedłem ...a nie dałem w mordę, chociaż szczerze mówiąc teraz trochę żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zaborzanin1 Re: jakis fajny klub 01.04.08, 20:17 A może jednak jest w Zabrzu jakiś fajny klub? Ale nie restauracja czy jakaś pizzeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiakowa Re: jakis fajny klub IP: 80.50.17.* 01.04.08, 23:18 Petr....chyba sam waliłeś sie w morde...ja tam czesto chodzę i nie widziałam aby ktoś kogos lał po mordzie... Chyba że sam siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: jakis fajny klub IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.08, 00:50 nie powiedziałem że się ktoś lał, tylko że ja musiałem wyjść. Inaczej dałbym w mordę gejowi co się do mnie przystawiał. Wyszedłem bo to postać znana w zabrzańskim światku i tata by mi nie darował uszkodzenia synalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośkaaaaaa Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 15:54 Witam wszystkich i dzięki za odpowiedzi:)Ale chyba po waszych opiniach na temat jakiegoś fajnego klubu w Zabrzu to chyba wybiore się do Gliwic tam jest w czym wybierać:):) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koniak96 Re: jakis fajny klub 02.04.08, 20:17 Może doczekamy czasów, że do klubów będa mieli wstęp tylko wyselekcjonowania członkowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 17:52 Jaki powinien boć członek i jakie są najlepsze wymiary członka żeby go wyselekcjonowano ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada puchaczy Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:34 Pachnący, umiarkowanie napalony, długość więcej niż 25cm, średnica powyżej 5cm, kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 23:08 Czyli taki mamlas urzędas co w pracy siedzi na forum-gazeta ale wymiary ma nie te Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: jakis fajny klub IP: 91.123.215.* 06.04.08, 21:39 Właśnie, klun do którego by nie mieli wstępu prostacy-robotnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek40 Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 20:51 gejowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: jakis fajny klub 08.04.08, 19:02 Daj spokój z tymi Gliwicami. To już lepiej pójść do parku leśnego na spacer :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero Re: jakis fajny klub IP: 91.123.215.* 09.04.08, 15:12 W Gliwicach jest koszmar, wszystko opanowane przez chamskich studentów z politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Re: jakis fajny klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.08, 20:20 a Zabrze opanowane przez wuli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: jakis fajny klub IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 22:24 I przez ciasną kropkową piczkę! Odpowiedz Link Zgłoś