agniesiunia5niania 12.11.08, 21:41 Witam!! Planuje otworzyc Klub Maluszka w Gliwicach opieke calodobowa nad dziecmi od 4 miesiecy do 3 lat. Czy byliby chetni Prosze sie wypowiedziec gdzie najlepiej i jakie ceny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 12.11.08, 21:53 to dobry pomysł tylko lokal trzeba no i opiekunki ja bardzo chętnie podjęłabym taką pracę ;-)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaborzanin1 Re: Klub Maluszka 06.12.08, 20:29 Mam nadzieję, że znajdziecie klientów! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 12.11.08, 22:01 Myślę ze najlepszy dla dzieciaczków bedzie dom z ogrodem rozgladam sie mam juz kilka ofert na uwadze Dziekuje bardzo za zainteresowanie i napewno bede pamietac o Pani ofercie Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 13.11.08, 09:30 dodam tylko że studiuję pedagogikę obecnie jestem na drugim roku i mam też dójkę swoich dzieci także jak coś to chętnie pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sielke1981 Re: Klub Maluszka 13.11.08, 19:41 szukam opiekunki do dziecka Może byłabyś zainteresowana? Praca od marca - wtedy wracam do pracy; córeczka będzie miała wtedy pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.08, 11:17 czy to propozycja pracy od marca była dla mnie bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam? Odpowiedz Link Zgłoś
xxaniaxx12 Re: Klub Maluszka 23.01.09, 11:19 witam jestem zainteresowana opieką nad dzieckiem nazywam sie ania, mam 19 lat i mieszkam w zabrzu. chciałabym sie dowiedziec czy to ogłoszenie jest nadal aktualne?? proszę o odpis z góry dziękuje. to jest mój e-maila aniapiatek3@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 13.11.08, 09:34 jeżeli będzie już coś konkretnie to mój nr gg 3872713 a później ewentualnie adres e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 13.11.08, 23:18 Witam!! Zapraszam goraco do klubu maluszka jutro jak dobrze pojdzie to bede miec lokal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.08, 11:19 może podasz trochę więcej info np.gdzie i o której co prawda mieszkam w zabrzu ale dopiero 3 lata a wcześniej 15 lat w gliwicach także dobrze się oriętuję w tym miescie pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sielke1981 Re: Klub Maluszka 14.11.08, 20:05 czy Klub Maluszka będzie funkcjonował jak żłobek czy przedszkole czy na zasadzie "opieki doraźnej"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 14.11.08, 21:14 a poważnie szukasz sielke1981 kogoś do maluszka możemy się dogadać a jesli chodzi o ten klub maluszka to mieścić się będzie w gliwicach tak mniemam pozdrawiam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 14.11.08, 23:29 Klub Maluszka bedzie znajdował się w Gliwicach chciałabym aby był blisko centrum aby był łatwy dojazd. Opieka byłaby calodobowa działała by bardziej jako żłobek w której dzieci mogłyby sie zabawic rozwijac uczyc sie przebywania z rówieśnikami W Chwili obecnej nadal poszukuje domu jak bede juz to miec to z pewnoscia beda potrzebowala wiecej opiekunek :) Mile widziane z wykształceniem pedagogicznym Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 27.11.08, 15:54 Witam!! Miło mi poinformować że w połowie stycznia 2009 roku otworzymy naszą placówkę znajdować będzie się w Gliwicach okolice osiedla Waryńskiego. Zainteresowanych zapraszam do zapisów które już pomału trwają.W Klubie będzie pracowała grupa osób która zawsze marzyła o tym, aby stworzyć miejsce bezpieczne i przyjazne.Klub będzie miejscem w którym szanowany będzie mały człowiek będzie to miejsce ''magiczne,, pełne ciekawostek zachecajcych dziacko do samodzielnego odkrywania świata oraz twórczego myślenia. Będziemy również oferować dowóz dzieci do naszego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
sielke1981 Re: Klub Maluszka 27.11.08, 19:46 byłabym wstępnie zainteresowana. By jednak dokonać zapisu potrzebowałabym więcej informacji. Wracam do pracy 1.03.2008 a moja córeczka będzie miała wtedy 5,5 m-ca. Jak liczne będą grupy tak malutkich dzieci?Jakie kwalifikacje będzie posiadał opiekun?Czy w placówce zatrudniona będzie pomoc medyczna?Jak wyglądał będzie typowy dzień grupy Maluszków? A może macie już stronkę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 28.11.08, 06:47 Dołożę wszelkich starań,aby klub powstał jak najszybciej Zapewnię jak najlepszą opiekę a także różne ciekawe zajęcia. Obiecuję, ze będę na bierząco informować o postępie prac, a przede wszystkim o konkretnym terminie otwarcia placówki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.08, 12:39 czy mam jakieś realne szanse na zatrudnienie w twojej placówce? proszę o szczegóły nt. wymagań itd. itp. na mojego maila laikida@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 28.11.08, 16:59 Pod koniec grudnia ogłosimy nabór, ale mozna już teraz przysyłac cv Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Klub Maluszka IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.08, 21:19 a gdzie swoje c.v mogę wysłać? może najlepiej na twojego maila? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 28.11.08, 21:23 W Chwili obecnej można na mojego e-maila poniewaz nie zalozylam jeszcze osobnego konta Moj e-mail agniesiunia5@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabrzanka Re: Klub Maluszka IP: *.gprs.plus.pl 29.11.08, 23:06 Pomyśl proszę o rozwinięciu tej działalności także na Zabrze! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 30.11.08, 21:24 Witam!! Jeśli uda nam sie w Glwicach napewno pomyslimy o Zabrzu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Klub Maluszka 04.12.08, 20:07 To bardzo sensowny pomysł na pomoc rodzicom aktywnym, ale też na rozkręcenie dobrego biznesu... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 07.12.08, 12:42 Dziękuję bardzo Pozdrawiam Agnieszka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia121 Re: Klub Maluszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 18:33 Witam jeżeli była byś zainteresowana pójśc dalej, i rozwinąc to dalej, to posiadam lokal w Tarnowskich Górach na Oś.Przyjaźń w którym mam otwarty popołudniowy klub dla dzieci, ale chętnie podjeła bym współpracę. Mój lokal jest gotowy, jestem nauczycielem przedszkola i czynnie pracuję w państwowej placówce, a popołudniami u siebie. Moim zamysłem przy otwarciu klubu było to , żeby rodzice chcąc wyjśc coś załatwic mogli zostawic dzieci na kilka godzin pod fachową opieką, ale że nie chcę stac w miejscu można pomyślec o czymś jeszcze , dlatego napisz jak masz ochotę to mój adres: kramacha@vp.pl pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
burczybrzuch Re: Klub Maluszka 07.12.08, 19:03 Wszystko fajnie tylko jak na razie nic o cenach, wiec prosze troche wiecej informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 07.12.08, 21:02 Do dwóch tyg powstanie nasza strona gdzie bedzie cennik i wiele innych informacji dotyczacych Klubu. Wstępna cena za miesieczny karnet 9 godzinny od poniedziałku do piatku to 870zł z wyżywieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fustek Re: Klub Maluszka IP: 195.94.210.* 08.12.08, 20:43 Podajcie na forum adres strony www, jak już powstanie. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snickers Re: Klub Maluszka IP: *.gprs.plus.pl 13.12.08, 21:16 Fajna byłaby internetowa rejestracja chętnych i może jakiś portal z pytaniami i poradami Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Klub Maluszka 13.12.08, 22:43 Na stronie będzie formularz zgłoszeniowy Stronka będzie dostępna za kilka dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Nasze Pociechy Klub dla Maluszków 02.01.09, 14:46 Zapraszamy wszystkich rodziców i opiekunów dzieci w wieku od 4miesięcy do 3 lat do Naszego Klubu ,,Nasze Pociechy". Klub dla Maluszka mieści się w Gliwicach i jest doskonałą alternatywą dla przeładowanych żłobków. Zapewniamy: -fachową i ciepłą opiekę, -zajęcia ruchowe -zajęcia rozwijające -zajęcia manualne -oraz pełne wyżywienie. Maluszki można zapisać na cały dzień, na godziny, również w weekendy. Klub jest czynny całą dobę! Zapraszam do wejścia na naszą stronę: ::::www.naszepociechygliwice.pl/ :::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol Re: Nasze Pociechy Klub dla Maluszków IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.09, 15:59 Pomysł na pierwszy rzut oka dobry. Ale to wersja kolejna "przechowalni" dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Nasze Pociechy Klub dla Maluszków 21.01.09, 14:09 Serdecznie zapraszamy do nowo otwartego Klubu maluszka " Nasze Pociechy" wszystkie dzieci w wieku od 4-mc do 3 lat. Rodziców zachęcamy do odwiedzin mieścimy się na ul.Skalskiego 8 , działamy w godzinach 7:00-18 u nas Państwa pociechy znajdą przyjazną atmosferę ,ciepło i poczucie bezpieczeństwa. Jeśli mieliby Państwo dodatkowe pytania bardzo proszę pisać bądz dzwonic....Zapraszamy również na przyjście do nas osobiście Pozdrawiam Agnieszka Kolwicz naszepociechygliwice@gmail.com 508 764 523 502 172 757 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Nasze Pociechy Klub dla Maluszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 00:20 Super miejsce jestem bardzo zadowolona a mój Michaś jeszcze bardziej.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Nasze Pociechy Klub dla Maluszków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 09:21 picasaweb.google.pl/adamar27/NaszePociechy02?authkey=jg6eqfn__4U# Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalękniona Re: Nasze Pociechy Klub dla Maluszków IP: *.gprs.plus.pl 24.01.09, 19:16 Po tej tragedii, która wydarzyła się w żłobku, gdzie wariat zabił dwoje dzieci, a ranił 12 nie od rzeczy pytanie jest o bezpieczeństwo pociech. Jak maluchy są chronione??? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiunia5niania Re: Nasze Pociechy Klub dla Maluszków 26.01.09, 13:03 Do naszego Klubu wstęp mają tylko rodzice dzieci, żaden obcy człowiek nie może wejść do Klubu. Nasze drzwi są zawsze zamknięte. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś