Gość: Danusia IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.09, 20:37 Da się zauważyć, że forumowicze na wakacjach bo prawie nikt nic nie pisze. Ja przy garach, pralce, naczyniach. Wakacje dla innych, nie dla mnie. Macie jakieś pomysły na wakacje w Zabrzu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chilli-and-vanilla Re: Forumowicze na wakacjach 12.07.09, 16:42 sport wszelkiej maści: basen, rower, fitness, siłownia, bieganie. względnie kino. teraz jest zauważalnie mniej ludzi na obiektach sportowych typu baseny czy kluby fitness, a w kinie dużo fajnych propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowicjuszka Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.stk.vectranet.pl 12.07.09, 17:36 Danusiu- widzę, że jesteś związana z Vectrą. Powiedz mi proszę co zrobić, bo u mnie przestała działać poczta e- mail ( dostawcą moim jest Vectra). Na monitorze jest pusto i szaro, gdy tylko chcę się z nią połączyć. Co mam zrobić? Dzięki za każdą podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitoring Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.07.09, 22:55 Czepiacie się tego dostawcy internetu. IPlus też często się psuje! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Forumowicze na wakacjach 18.07.09, 20:32 o orange nie wspominając... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pabisz Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.09, 01:28 wszystko się psuje Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Forumowicze na wakacjach 25.07.09, 21:05 W życiu też się z żoną psuje... Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Forumowicze na wakacjach 28.07.09, 20:56 Tosię rozwiedź i głowy ludziom nie zawracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: Forumowicze na wakacjach 30.07.09, 21:35 Nie zamierzam. Ktoś musi (żona!) zarabiać na dom! Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Forumowicze na wakacjach 01.08.09, 14:42 A mówią, że to kobiety lecą na kasę :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.stk.vectranet.pl 01.08.09, 14:54 Taki Wawrzecki (aktor) wżenił się w 100 milionów dolarów. Wiek ma już nie do żeniaczki, ale znalazła się taka z milionami, co go chciała no i sobie użyje teraz świata. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkam_w_zabrzu Re: Forumowicze na wakacjach 03.08.09, 20:10 Nie, dziewczyny lecą tylko na intelekt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chilli-and-vanilla Re: Forumowicze na wakacjach 03.08.09, 21:24 no dobra, żeby nie popadać w stereotypy - płeć nie ma tutaj znaczenia. są kobiety które lecą tylko na kasę, są mężczyźni którzy lecą tylko na kasę, na pewno są też kobiety dla których liczy się tylko inteligencja... itd. myślę że motywacja zależy od zupełnie czegoś innego niż płeć Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: Forumowicze na wakacjach 11.08.09, 20:57 Gdzie w Zabrzu dziewczyny cenią intelet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.stk.vectranet.pl 12.10.09, 00:13 Forumowicze już w większości chyba powracali z wakacji. Pogoda ohydna, to i będa mieli czas na pisanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyduś Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.09, 00:04 zabrze jest tak beznadziejne że nie nadaje sie na wakacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifik Re: Forumowicze na wakacjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.09, 15:39 Może i się Zabrze nie nadaje na wakacje, ale pensje większości zabrzan takie, że oni sami nie nadają się na wakacje ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś