Gość: Olka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 20:25 czesc! planuję zakupić grill elektryczny do uzytku domowego. Macie jakies porady, na co mam zwrocic uwage? jakies konkretne marki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiedzmin-ple-ple Re: grill elektryczny 28.08.09, 20:40 jak podam markę, to powiedzą że kryptoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
macie-jow Re: grill elektryczny 30.08.09, 12:34 Nie kupuj w supermaretach! To jest chińska tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
kielonek-online Re: grill elektryczny 09.11.09, 23:21 Dobry zakup, zimą ogrzać się można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: grill elektryczny IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.09, 17:33 Hm... elektryczny grill domowy :-) Mieliśmy taki, dostaliśmy w prezencie ślubnym i nawet użyliśmy go... dwa razy: pierwszy i ostatni. Po użyciu tego grilla pamiętam tylko dużą ilość sprzątania bo tak bardzo z niego pryskało. Dlatego używamy piekarnika elektrycznego. Jak już zakupu dokonasz i go użyjesz to napisz jak Ci poszło, bo może by coś nie tak robiliśmy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marekpiec.zabrze Re: grill elektryczny 18.11.09, 20:38 Do domu grill jest nieporozumieniem. Ale w ogrodzie grill się sprawdza, a im bardziej nowoczesny (droższy niestety) tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
z_rokitnicy Re: grill elektryczny 19.11.09, 22:20 Na potrzeby domowe, to zainwestujcie w piekarnik elektryczny albo przenośny opiekacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shanti Re: grill elektryczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.09, 15:39 Kupiłam ostatnio TEFAL GC-3001 i jestem bardzo zadowolona. Kurczak gotowy w parę minut, to samo z rybą i warzywami. Ma wyjmowane płyty, które można myć w zmywarce. Dla mnie duży plus. Ten grill mam już ponad miesiąc i na razie ma same plusy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zza_lady Re: grill elektryczny 24.11.09, 21:32 Nie jest to możliwie, żeby kurczak był gotowy w parę minut! Nie da rady! Odpowiedz Link Zgłoś
walhala Re: grill elektryczny 22.11.09, 22:56 george foreman grill,dwustronny,opieka z dolu i zgory,tluszcz scieka sam na podstawke z dolu,super zecz ale nie wiem czy u was dostepna,my go uzywamy na okraglo pezez caly rok,w zimie grilujemy w garazu. Odpowiedz Link Zgłoś