sanjana.red 05.08.08, 17:33 Hej, jestem studentką 2 roku jednej z polskich uczelni. Marzą mi się studia w Grecji, nie orientuje się ktoś jaka jest możliwość przeniesienia się na grecką uczelnię? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata2807 Re: Studia w Grecji 08.08.08, 11:24 Hej witam serdecznie. Ja skończyłam studia w zeszłym roku ale prawde mówiąc to chciałabym również rozpocząć studia w Grecji www.studentnews.pl/serwis.php?s=194&pok=5703 to jest na razie jedyny link jaki udało mi sie znaleźć na temat studiów Odpowiedz Link
agata2807 Re: Studia w Grecji 08.08.08, 13:50 witam ponownie. Własnie znalazłam informacje na temat studiów w Atenach. W pełni w j. polskim bez egz. wstępnychoto i link: www.studiapolonijne.pl/ jeżeli będziech chciała zasięgnąć po więcej informacji napisz do mnie ponieważ też jestem bardzo zainteresowana Pozdrawiam Agata agata2807@hotmail.com Odpowiedz Link
acs-13 Re: agatka jestes pewna ze chodzi jej o te 08.08.08, 22:54 prywatne , polskie studia sobotnio-niedzielne w grecji ? i do tego za wcale niemala kase ? Odpowiedz Link
agata2807 Re: agatka jestes pewna ze chodzi jej o te 09.08.08, 19:03 chyba masz rację...poczytałam to i owo oraz również otrzymałam kilka informacji...i już nie jestem taka pewna :? Odpowiedz Link
katerinea Re: agatka jestes pewna ze chodzi jej o te 25.09.08, 21:52 witam, tez jestem zainteresowana studiami w Grecji. Wlasnie skonczylam jedne tu w Polsce i chcialabym zaczac oos w Grecji... podzielcie sie informacjami, z gory dzieki:) Odpowiedz Link
kalokairi Re: agatka jestes pewna ze chodzi jej o te 15.10.08, 01:33 Hej! Zorientuj się, czy Twoja uczelnia nie prowadzi wymiany z Grecją w ramach Socratesa/Erasmusa. Studiując w Salonikach spotkałam studentów z Wa-wy, Krakowa i Białegostoku, może i Twój uniwerek bierze udział w tj wymianie... Polecam Saloniki i Ateny, Artę niekoniecznie. Odpowiedz Link