pluskat 24.02.05, 08:36 Ja wiem, ze Was to nie pasjonuje, mnie zreszta tez nie, ale chcialabym zrozumiec DLACZEGO krolowa nie bedzie na slubie syna. Korona jej z glowy spadnie? Nie moglaby choc raz sie zachowac jak zwykla matka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: slub 24.02.05, 11:05 Może dworskie konwenanse jej na to nie pozwalają?A swoją drogą wszystkie jej latorośle przysparzały Mamusi co nieco kłopotów.Można powiedzieć ,ze to w końcu ich sprawy.A Królowa chce zachować etykiete. Odpowiedz Link
kicior99 Re: slub 25.02.05, 15:52 1. jest to mezalians mimo wszystko 2. tutejsze gazety pisza jakoby to byla zemsta za to, ze Karol obnosi sie z Kamila przed slubem i nie chce zachowac pozorow czystosci. Nie konwenanse a zwykla obluda. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: slub 25.02.05, 15:51 pewnie oto chodzi jak by jej spadla z glowy korona to by sie potukla osobiscie uwazam ze powinna isc ale ja mam taka matke ze asz szkoda pisac wiec ine zachowania matek mnie nie przerazaja Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: slub 02.03.05, 16:22 I do końca nie wiadomo czy do ślubu dojdzie.Bo jeśli Karol chce zostać królem to nie może wyjśc za rozwódke. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: slub 03.03.05, 16:08 a moze wyjdzie za wódke a nie za rozwutke)))))))))) Odpowiedz Link