kruwsko66 18.11.06, 18:37 Niesadzice ze robert jest dobrym samarytaninem tyle czasu mnie uczymuje niech go zato Pan Bóg wynagrodzi mnie byc moze jusz niedlugo wynagrodzi bo cos sie kroji w mim zyciu jeszcze niewiem co ale zapeszac nie bede Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 18.11.06, 22:35 w tym najwiekszy jest ambaras, aby dwoje chcialo naraz... Odpowiedz Link
lol21ndm Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 18.11.06, 22:27 Moze i sie zakochal, bo wczoraj przeszedl obok mnie, spojrzal na mnie i calkiem zignorowal. Nawet usmiechnac sie nie zdazylam, tak dlugo na mnie patrzyl... :P Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 18.11.06, 23:07 kiedy to bylo widocznie cie nierozpoznalem chyba z rok jak nie wiecej cie widzialem moglas mnie zaczepic Odpowiedz Link
kicior99 Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 19.11.06, 06:48 jesli tylko nie zaczniesz dzialac na nia swoja ulubiona metoda wywierania presji psychicznej, wszystko bedzie OK. Odpowiedz Link
lol21ndm Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 19.11.06, 12:48 Nie chcialam Cie zaczepic - siedzialam za kierownica samochodu przed ktorym przeszedles (szedles od swojego samochodu na druga strone, a potem pukales w okno domu). Jakbym Cie zaczepila, to jeszcze byl poszla siedziec... :P Odpowiedz Link
kicior99 Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 19.11.06, 14:14 mivhal mowi ze nie zaglada do srodka samochodow... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 19.11.06, 08:32 Domyślam sie ,ze z wyjazdu do Polski definitywnie zrezygnowałeś.A co Poza Robertem znalazłeś drugiego miłościwego Samarytanina? Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: DOBRY SAMARYTANIN:)))))))) 19.11.06, 10:06 mylisz sie ja naprawde chcialem znalesc prace szkoda ze sie nieudalo szkoda ze sie do konca nierozumiemy jesli ta prca niewypali wracam na 100pro. to byla ostatnia szansa Odpowiedz Link