kruwsko66 27.11.07, 09:06 rozstalismy sie po 10 m-y se to przemyslalem jednak to było chwilowe zauroczenie a nie miłość bo jak by mnie kochała to by nie odeszła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: rozstałem sie 30.11.07, 10:27 bywa... na drugi raz bedziesz mial wiecej doswiadczenia i rozeznania. a co przezyles to Twoje. nie ma co zalowac, tylko isc do przodu. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: rozstałem sie 30.11.07, 14:48 Nie zamartwiaj się,w twoim wieku to sie nie raz jeszcze moze zdarzyc.Ale pamietaj ,ze choć słowa piosenki mówią ,"że każda milość jest pierwsza ,najgorętsza najszczersza,wszystkie dawne usuwa w kąt...Dopowiem od siebie,ze kazda tez jest bardzo trudna wymaga dyplomacji,tolerancji,wielu ustepstw oczywiscie wzajemnych.Życze Ci takiej bez tych rozczarowan ,które przezyłes.W życiu stale czegoś doświadczamy. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: rozstałem sie 01.12.07, 14:54 wielu ustepst no własnie a ona nawet niechiała na nie isc dzieki za słowa wsparcia po mieścu czasu to zdałem sobie sprawe ze tak naprawde ze nic nas nie łaczyło to prawda zye sie chwila ktos mi napisał i czeba zyc dalej zreszta tego kwiatu jest puł swiatu Odpowiedz Link