kruwsko66 17.06.09, 22:44 jaki zrobic kurs na taksuwkaza wtedy bym mial w pile robote bo potrzebuja bo tu jest firma taksuwkarska tylko ze tu zarobie grosze,na zawodowego kirowce, czy na spawacza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pluskat Re: JAK MYSLICIE 18.06.09, 12:18 trudno cos radzic na odleglosc. wybierz to, do czego masz dryg i na co masz najwieksza ochote. pogadaj z jakims kierowca, taksowkarzem i ze spawaczem. wyobraz sobie siebie w tym zawodzie za kilka lat. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: JAK MYSLICIE 18.06.09, 12:32 Pluskat ma rację fach trzeba lubic na tyle by przynosił jakąś satysfakc je z jego wykonywania i nie zawsze wzgledy materialne za tym przemawiają. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: JAK MYSLICIE 20.06.09, 18:20 ja kocham kierowac i chcialbym byc zawodowym kierowca ale muj kumpel i ojciec twierdza ze ja sobie nieporadze Odpowiedz Link
pluskat Re: JAK MYSLICIE 20.06.09, 19:53 nie wiem, moze maja racje, bo Cie znaja, a moze sie myla. tutaj to juz fachowcy musza zdecydowac, czy mozesz wykonywac taki zawod. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: JAK MYSLICIE 21.06.09, 13:01 Na zawodowego kierowcę są dość ostre kryteria kwalifikacyjne. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: JAK MYSLICIE 22.06.09, 18:15 wiecie ja sobie pomyślałem rze przebadam sie i pujde na psychotesty na zawodowego kierowce jezeli je zdam to bede mugbyc zawodowym kierowca jezeli niezdam to niebede mugł tak mysle ze zrobie Odpowiedz Link