Dodaj do ulubionych

WYMIARY I WAGA

21.07.03, 14:12
Podajcie tutaj swoje wymiary
Moje:
waga:wahania od 53-64kg(przy 154cm wzrostu)
talia:71
biust:91
biodra:88
udo:55
tragedia:((((((
Obserwuj wątek
    • takhisis Re: WYMIARY I WAGA 21.07.03, 17:49
      waga: 56kg (najniższa 55kg, "rekord" 74kg)
      wzrost: 167cm

biust:85
      talia:63
      biodra:94

kiedyś 89-72-106
    • psychoinspiracje Re: WYMIARY I WAGA 25.07.03, 16:13
      Witaj hekate6,

hekate6 napisała:

> Podajcie tutaj swoje wymiary
      > Moje:
      > waga:wahania od 53-64kg(przy 154cm wzrostu)
      > talia:71
      > biust:91
      > biodra:88
      > udo:55
      > tragedia:((((((

Pomysl, co jeszcze tak naprawde i relnie odczuwasz jako tragedie w swoim zyciu?
      Chetnie odpowiem na Twoje pytania prywatnie lub na tym forum.
      Pozdrawiam Cie,
      Elzbieta Kolakowska
      psycholog
      psychoinspiracje.w.interia.pl

• hekate6 Re: WYMIARY I WAGA 10.08.03, 17:12
        Rozumiem,że to ironia...?A ja nie będę ironiczna.Tak,to jest dla mnie
        największa tragedia!Problemy z jedzeniem doprowadziły mnie do depresji,prób
        samobójczych,są powodem moich kłótni z rodziną itp.Starczy?Chętnie skontaktuje
        się mailowo.
        • horlaa Re: WYMIARY I WAGA 21.08.03, 15:32
          a ja? 1,74 wzrostu
          solidna budowa ciała. waga? chyba 65 kg, dawno się nie wazyłam, ale oscyluje
          gdzies w tych granicach.

talia: 74-78
          biust: 90-92
          biodra: 100-104

ale podobam się sobie. wygląd to nie jest żaden problem. chyba że trądzik i
          celluit.
          ja nie chcę schudnąć, to nie jest mój cel.
          problemem jest nałóg jedzenia, bo wiem, jak on źle na mnie wpływa. nie dość, że
          poharatana psychika, to jeszcze cera, zaparcia, bóle brzucha. próchnica.
          to są problemy, a nie jakiś tłuszczyk na brzuchu. przynajmniej dla mnie,

i co?
          i nic. załozyłam to forum, a nie walczę z tym nadal. codziennie mówię sobie:
          rzucam to. i nic.

• takhisis Re: WYMIARY I WAGA 25.08.03, 11:40
            Przez ciagłe nagłe tycie i chudnięcie też popsułam sobie cerę, bezskutecznie
            walczyłam z trądzikiem przez lata. Próbowałaś peelingów kwasami owocowymi? Po
            sześciu zostały mi tylko małe przebarwienia, które też da się zlikwidować.
            Polecam, mnie lepsza cera naprawdę poprawiła samoocenę.
            • horlaa Re: WYMIARY I WAGA 25.08.03, 18:32
              no tak, ale ja mam aktywny trądzik - ciągle jeszcze nie zaleczony - pojawia się
              i znika - teraz, ponieważ jest lato i dużo przebywałam na słońcu, jest dużo
              lepiej niż zwykle ale wiadomo - wkrótce znów wszystko wróci.
              możesz mi napisać coś wiecej na temat tych kwasów owocowych?
              (próbowałam już wszystkiego: hormonów, antybiotyków, maści, leków wszelakich -
              wszystko pomagało ale na krótko. zaczynam naprawdę myśleć, że jedynym winowajcą
              jest złe odżywianie)
              będe wdzięczna!
              • takhisis Re: WYMIARY I WAGA 26.08.03, 22:46
                Peelingi nie są ani tanie ani przyjemne, ale warto się przemęczyć te parę
                miesięcy.
                Ja najpierw umówiłam się na konsultację u dermatologa w Centrum Dermatologii
                Estetycznej (mieszkam w Łodzi, ale w każdym większym mieście na 100% są
                specjaliści od dermatologii estetycznej/kosmetycznej). Miałam blizny
                potrądzikowe i wciąż pojawiające się nowe zmiany. Przez dwa tygodnie przed
                pierwszym zabiegiem musiałam przyzwyczajać skórę (dostałam krem GlycoA o
                niskiej zawartości kwasu glikolowego). Poza tym tydzień przed i po peelingu nie
                można pić i palić, cały czas trzeba unikać słońca.
                Jeśli chodzi o sam peeling--w zależności od stężenia kosztuje 130-150 zł, i
                boli jak cholera. Potem przez dobę trzeba mężnie stawiać światu czoła bez
                makijażu za to z twarzą czerwoną i podrażnioną. U mnie samo złuszczanie
                naskórka szło dość szybko--dwa/trzy dni. W sumie--kilka dni po peelingu wygląda
                się gorzej niż przedtem (jak plamisty potwór w trakcie wylinki). U mnie
                wystarczyło pięć zabiegów, co dwa tygodnie (tydzień skóra się regeneruje,
                tydzień musisz ją przygotowywać), na wakacje zrobiłam sobie przerwę, bo nie
                wyobrażałam sobie niewychodzenia na słońce.
                To chyba wszystko...
                I jak? Co o tym myślisz?
                pozdrawiam
                t.
                • horlaa Re: WYMIARY I WAGA 27.08.03, 10:15
                  • horlaa Re: WYMIARY I WAGA 27.08.03, 10:17
                    brzmi strasznie.... brrr
                    nie wiem czy byłabym w stanie zdobyć się na coś takiego, jakby to powiedzieć -
                    bardzo wrażliwa jestem na wszelkie widoki ran itp nawet jeśli są na moim
                    ciele... :)
                    na razie dzięki za info. o wsyzstkim będę pamiętać: może jesienią (mniej
                    słońca) a poza tym muszę najpierw troszkę podreperować budżet (ha ha).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka