hekate6 21.07.03, 14:12 Podajcie tutaj swoje wymiary Moje: waga:wahania od 53-64kg(przy 154cm wzrostu) talia:71 biust:91 biodra:88 udo:55 tragedia:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takhisis Re: WYMIARY I WAGA 21.07.03, 17:49 waga: 56kg (najniższa 55kg, "rekord" 74kg) wzrost: 167cm biust:85 talia:63 biodra:94 kiedyś 89-72-106 Odpowiedz Link Zgłoś
psychoinspiracje Re: WYMIARY I WAGA 25.07.03, 16:13 Witaj hekate6, hekate6 napisała: > Podajcie tutaj swoje wymiary > Moje: > waga:wahania od 53-64kg(przy 154cm wzrostu) > talia:71 > biust:91 > biodra:88 > udo:55 > tragedia:(((((( Pomysl, co jeszcze tak naprawde i relnie odczuwasz jako tragedie w swoim zyciu? Chetnie odpowiem na Twoje pytania prywatnie lub na tym forum. Pozdrawiam Cie, Elzbieta Kolakowska psycholog psychoinspiracje.w.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hekate6 Re: WYMIARY I WAGA 10.08.03, 17:12 Rozumiem,że to ironia...?A ja nie będę ironiczna.Tak,to jest dla mnie największa tragedia!Problemy z jedzeniem doprowadziły mnie do depresji,prób samobójczych,są powodem moich kłótni z rodziną itp.Starczy?Chętnie skontaktuje się mailowo. Odpowiedz Link Zgłoś
horlaa Re: WYMIARY I WAGA 21.08.03, 15:32 a ja? 1,74 wzrostu solidna budowa ciała. waga? chyba 65 kg, dawno się nie wazyłam, ale oscyluje gdzies w tych granicach. talia: 74-78 biust: 90-92 biodra: 100-104 ale podobam się sobie. wygląd to nie jest żaden problem. chyba że trądzik i celluit. ja nie chcę schudnąć, to nie jest mój cel. problemem jest nałóg jedzenia, bo wiem, jak on źle na mnie wpływa. nie dość, że poharatana psychika, to jeszcze cera, zaparcia, bóle brzucha. próchnica. to są problemy, a nie jakiś tłuszczyk na brzuchu. przynajmniej dla mnie, i co? i nic. załozyłam to forum, a nie walczę z tym nadal. codziennie mówię sobie: rzucam to. i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
takhisis Re: WYMIARY I WAGA 25.08.03, 11:40 Przez ciagłe nagłe tycie i chudnięcie też popsułam sobie cerę, bezskutecznie walczyłam z trądzikiem przez lata. Próbowałaś peelingów kwasami owocowymi? Po sześciu zostały mi tylko małe przebarwienia, które też da się zlikwidować. Polecam, mnie lepsza cera naprawdę poprawiła samoocenę. Odpowiedz Link Zgłoś
horlaa Re: WYMIARY I WAGA 25.08.03, 18:32 no tak, ale ja mam aktywny trądzik - ciągle jeszcze nie zaleczony - pojawia się i znika - teraz, ponieważ jest lato i dużo przebywałam na słońcu, jest dużo lepiej niż zwykle ale wiadomo - wkrótce znów wszystko wróci. możesz mi napisać coś wiecej na temat tych kwasów owocowych? (próbowałam już wszystkiego: hormonów, antybiotyków, maści, leków wszelakich - wszystko pomagało ale na krótko. zaczynam naprawdę myśleć, że jedynym winowajcą jest złe odżywianie) będe wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
takhisis Re: WYMIARY I WAGA 26.08.03, 22:46 Peelingi nie są ani tanie ani przyjemne, ale warto się przemęczyć te parę miesięcy. Ja najpierw umówiłam się na konsultację u dermatologa w Centrum Dermatologii Estetycznej (mieszkam w Łodzi, ale w każdym większym mieście na 100% są specjaliści od dermatologii estetycznej/kosmetycznej). Miałam blizny potrądzikowe i wciąż pojawiające się nowe zmiany. Przez dwa tygodnie przed pierwszym zabiegiem musiałam przyzwyczajać skórę (dostałam krem GlycoA o niskiej zawartości kwasu glikolowego). Poza tym tydzień przed i po peelingu nie można pić i palić, cały czas trzeba unikać słońca. Jeśli chodzi o sam peeling--w zależności od stężenia kosztuje 130-150 zł, i boli jak cholera. Potem przez dobę trzeba mężnie stawiać światu czoła bez makijażu za to z twarzą czerwoną i podrażnioną. U mnie samo złuszczanie naskórka szło dość szybko--dwa/trzy dni. W sumie--kilka dni po peelingu wygląda się gorzej niż przedtem (jak plamisty potwór w trakcie wylinki). U mnie wystarczyło pięć zabiegów, co dwa tygodnie (tydzień skóra się regeneruje, tydzień musisz ją przygotowywać), na wakacje zrobiłam sobie przerwę, bo nie wyobrażałam sobie niewychodzenia na słońce. To chyba wszystko... I jak? Co o tym myślisz? pozdrawiam t. Odpowiedz Link Zgłoś
horlaa Re: WYMIARY I WAGA 27.08.03, 10:17 brzmi strasznie.... brrr nie wiem czy byłabym w stanie zdobyć się na coś takiego, jakby to powiedzieć - bardzo wrażliwa jestem na wszelkie widoki ran itp nawet jeśli są na moim ciele... :) na razie dzięki za info. o wsyzstkim będę pamiętać: może jesienią (mniej słońca) a poza tym muszę najpierw troszkę podreperować budżet (ha ha). Odpowiedz Link Zgłoś