mariusz1973 06.12.05, 14:05 Witam, czy ktoś wie dlaczego przestały w 10F działać chipy do wind? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sbrzuc Re: Chip-y do wind 06.12.05, 14:22 Czyli nie jesteśmy sami :) Nam też przestały działać. Może to zatem jakaś usterka windy? Zadzwonię do Strabaga i zapytam - dam znać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sbrzuc Re: Chip-y do wind 06.12.05, 14:35 Podobno jest jakaś awaria czytników w windzie... Wg firmy montującej windę ktoś musiał jednoczesnie dwoma czipami probować otworzyć i wtedy sie blokuje... Troche w to nie wierzę, ale co zrobić. Ktoś od nich ma jakoś podjechać i naprawić - ale nie wiadomo jeszcze kiedy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz1973 Re: Chip-y do wind 06.12.05, 17:18 Dzięki Szymon za informacje, też mi się nie chce wirzyć że w taki sposób mógł się czytnik zepsuć :) Pozdrwiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
skafanderek Re: Chip-y do wind 06.12.05, 23:05 Ja im to juz w poniedziałek zgłaszałem, twierdzili że właściwie niemożliwe, ale sprawdzą i poprawią... A swoją drogą zauważyłem, że nie działają od dłuższego czasu drzwi od domofonu na dole (tzn nie zatrzaskują się automatycznie), też kilkakrotnie zgłaszałem, ostatnio nawet na piśmie, ale bez rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront Re: Chip-y do wind 07.12.05, 09:09 to samo jest w 10B - czytnik do chipów jak się zepsuł, tak przez chyba tydzień (kilka ładnych dni to naprawiali) można było tylko zjechać do garażu ale wjechać juz nie (chyba że się trafiło na kogos kto akurat zjeżdżał) - "samozamykacz" w drzwiach na klatkę równiez u nas jest rozregulowany i drzwi (przynajmniej te wewnętrzne) są non stop otwarte Odpowiedz Link Zgłoś
skafanderek Re: Chip-y do wind 07.12.05, 14:25 A dzisiaj u mnie działa 1 chip, a drugi nie :) Za to nie działa domofon i oczywiście nadal drzwi nie naprawione... Odpowiedz Link Zgłoś
sbrzuc Re: Chip-y do wind 15.12.05, 10:33 Ja dzis odebrałem od p. Sokolowskiej 2 naprawione czipy. Działają. Proponuje przejsc sie do strabagu A4/22 albo zadzwonic do pani s. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz1973 Re: Chip-y do wind 15.12.05, 19:11 Zgadza się, również odebrałem i działają :) pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś