Gość: mimonika IP: *.kompakt.pl / *.kompakt.pl 26.04.06, 09:38 Witam, poszukuje dobrego fryzjera w okolicy Bemowa-Jelonek. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Monia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bemowianka Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.acn.waw.pl 26.04.06, 19:37 Na Powstańców Śląskich 106 A na szczycie bloku jest Studio Odnowy Biologicznej Dagmar i mają świetne fryzjerki 436 09 42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:45 A ja polecam Salon fryzjersko-kosmetyczny na Radiowej (paw. 2) tel. 638 81 32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.internet.pl 26.04.06, 22:20 Skandal na Powstańców na tyłach Bomi, Pani Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.internet.pl 26.04.06, 22:21 "Skandal" to oczywiście nazwa salonu a nie opinia o nim...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Nie polecam DAGMAR IP: *.bemowonet.pl 09.10.13, 15:24 Nie polecam salonu DAGMAR , Powst. Śl 106. Beznadziejna obsługa, brudno i totalny brak szacunku dla klienta. Nie będziecie zadowolone! Polecam za to strefe urody na bemowie, szczególnie kosmetyczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.skynet.net.pl 11.10.13, 14:27 Pani Agnieszka, pawilon w bloku przy Puszczy Solskiej, na tyłach przystanku autobusowego "Raginisa" (112, 190) w stronę Centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
robertclose Re: Dobry fryzjer - Bemowo 05.02.14, 08:39 Ja polecam salon fryzjerski w Pasażu na Morcinka 5lok 9 , Hair Club , ja uczęszczam do pani Basi od 3 lat , co ważne dla pracujących można często umówić się do godziny 21 szej :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja703 Re: Dobry fryzjer - Bemowo 26.09.14, 15:43 Hair & Club na bemowie, ulica Morcinka dokładnie numeru nie pamiętam. Mieści się on w takich czerwonych pawilonach za budynkiem z bankami a na szybach ma jakieś żółte reklamy:D myślę, że dobrze wytłumaczyłam, o który mi chodzi. Świetna, profesjonalna i miła obsługa..tydzień temu byłam pierwszy raz i wyszłam zadowolona jak nigdy, cena za farbowanie ,strzyżenie i modelowanie baaardzo rozsądna. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
jolas75 Re: Dobry fryzjer - Bemowo 07.10.14, 17:29 adriatyka - ul. Warszawska, za rondem na Górczewskiej w stronę Babic. Pani Ada - polecam bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
salonexperience Re: Dobry fryzjer - Bemowo 27.10.14, 17:34 Super fryzjer przy ul. Narwik 12. Salon Experience, koloryzacja dekoloryzacja strzyżenie modelowanie upięcia okazjonalne, atrakcyjne ceny i naprawdę polecam. tutaj masz linka do strony, aaa i jeszcze jedno, zbierasz punty i po kilku wizytach jest usługa za darmo :) salonexperience.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
enkeli000 Re: Dobry fryzjer - Bemowo 03.06.15, 12:02 Polecam p. Anię na Bemowie. Salonik nazywa sie Regio i mieści sie przy ul. Baborowskiej. Osobiście jestem super zadowolona. Zeesztą tak jak wszystkie moje znajome, które do niej chodzą. Poza jakością, nie jest drogo. Strona na fejsie www.facebook.com/pages/Salon-fryzjerski-REGIO/1599220583687146 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.agusiak41 Re: Dobry fryzjer - Bemowo 22.07.15, 21:29 Super fryzjer Pani Monika-Warszawa-Bemowo ul.Powstańców 69c (POLECAM)Studio Piękna Bote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria_zy Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.ckmediator.pl 17.12.18, 13:09 Pani Justyna z salonu przy Bolkowskiej 2b. Pełen profesjonalizm i świetna atmosefera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keyt Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.19, 11:27 Ja mam sprawdzonego fryzjera od lat, w Denique w Galerii Bemowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irenka Re: Dobry fryzjer - Bemowo IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.20, 13:05 Jeśli szukasz specjalisty od koloryzacji to zdecydowanie pan Mikołaj z Denique w galerii Bemowo. Ja i wszystkie koleżanki chodzimy do niego. Mikołaj świetnie potrafi dobrać kolor a co ważne Odpowiedz Link Zgłoś