safjanekt 21.07.09, 10:09 Witam, czy ktoś z Państwa ma zamontowaną klimatyzację i mogłby polecić jakąś dobrą firmę do jej instalacji? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pisuary Re: klimatyzacja 21.07.09, 15:08 www.termoklima.pl profesjonalnie i szybo, ważne że serwis po instalacji jest "na telefon" mam od nich LG naścienny - ostatnio działa "całą parą" :) i się sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
safjanekt Re: klimatyzacja 21.07.09, 15:44 serdeczne dzięki. Zaraz dzwonię i umawiam się na instalację. Odpowiedz Link Zgłoś
kazmirek Re: klimatyzacja 28.07.09, 20:46 Gorąco odradzam, to jest dobre w samochodzie. Ja mam i drugi raz tego bym nie zrobił. Po pierwsze rachunki za energię mam trzy razy wyższe. nie mozna otwierać w ogole okien, a poza tym serwis (wymiana filtrów) jest kosztowny i częsty. A brudny filtr, smierdzi i jest świetnym siedliskiem bakterii, które dryfują po całym mieszkaniu. moja córka chorowała częściej. to tyle z moich spostrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
siemacha.3 Re: klimatyzacja 19.03.10, 17:50 a ja polecam firmę z Krakowa www.kaldo.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
4baza Re: klimatyzacja 22.04.15, 21:24 Myślę, że korzystną i wszechstronną ofertę klimatyzacji z serwisem ma www.klimatech.biz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś