nowgo 29.05.07, 08:50 Mam zamiar zrobić prawo jazdy kat.A,ale nie mam pojęcia do kogo zapisać się. Może wiecie gdzie można tanio zrobić taki kurs?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepinka Re: prawo jazdy kat. A 29.05.07, 12:34 polecam OSK Stefan Mak w piątki po godz.18 mozna z nim pogadać "biurze" przy internacie w Szkole Rolniczej na 1 Maja robiłam tam kat B [zdałam za 1 razem], brat też i z firmy kilka osób tez tam robiło, wszyscy b. zadowoleni a oferta chyba najtańsza w Lesznie [przynajmniej B] Odpowiedz Link Zgłoś
no_one2 Re: prawo jazdy kat. A 24.08.07, 16:29 Tez polecam,tez robilem prawko u tego pana.Calkiem spoko i jak na tamte czasy (4 lata temu) calkiem przyzwoite pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
hatchet01 Re: prawo jazdy kat. A 24.08.07, 22:41 a ja ujme to inaczej: jesli ktos zdaje z 1wszym razem, tzn. ze potrafi jezdzic. ale zauwaz,ze to TY zdajesz, a nie instruktor, ktory i tak da Ci motocykl i sam bedzie robil slalom na placu, a instruktor w tym czasie bedzie jezdzil z kims autem. ceny w calym Lesznie masz mniej-wiecej zblizone, bo instruktorzy sie znaja, a miasto jest male. wiec: obojetnie dokad pojdziesz, to to czy zdasz i tak zalezy od Ciebie i Twoich predyspozycji! Odpowiedz Link Zgłoś