Dodaj do ulubionych

szukam pracy

29.10.03, 22:21
Niedlugo skoncze studia ekonomiczne w Niemczech. Czy ktos sie orientuje czy w
Lesznie jest wogole mozliwosc znalezienia jakies pracy?
Obserwuj wątek
    • ka-8 Re: szukam pracy 30.10.03, 19:46
      Z tego co mam kontakt z mieszkańcami Leszna, to odradzam powrót. Większość
      moich znajomych myśli o podróży w drugą stronę. Może warto poczekać "do Unii"
      i znaleźć zatrudnienie w jednym z krajów które deklarują możliwość podjęcia
      pracy już od pierwszego dnia w Unii. W Polsce możesz skończyć na kasie w
      supermarkecie, bo delikatnie rzecz ujmując, dobre plecy to podstawa.
      • eurofabrika_com Re: szukam pracy 21.01.04, 21:54
        "Na kasie" czy gdzie indziej , ale to zawsze jakas praca co ?
        Nicola
        • ka-8 Re: szukam pracy 24.01.04, 22:33
          Owszem, ale nikt nie jest przyrośnięty do miejscowości gdzie się urodził.
          Jeżeli nawet na kasie, zawsze lepiej zarabiać w Euro lub w dolarach niż 600PLN
          netto z którego trudno przeżyć. Wielu znajomych wyjechało za chlebem, i mimo że
          różnie się im wiedzie, żadnemu nie spieszno spowrotem.
    • e-kokosy Re: szukam pracy 08.02.04, 21:02
      Natko,ani w Lesznie,ani w innych miastach,jedynie Warszawa.Ale tam rządzą klany rodzinne i układy protektorskie.Zdobąż TAM jakąś praktykę ,roczną chociażby i wówczas,TAM mając jakikolwiek dochód możesz tutaj szukać czegoś godziwego.Powiem Ci tak.Kandydata na stróża nocnego pytają:"pan ma studia?A jakie języki?"Natko ja już dobijam 60 i radzę Ci tak-szukaj tam jakiegoś chłopaka a tutaj przyjedziesz Rodzicom wnuki pokazać!Pozdrawiam.Doklejam załącznik:)
      "Dlaczego dostajemy otwartymi drzwiami w twarz?"
      Europa przez ostatnie pół wieku stała się doskonałym graczem
      giełdowym,doskonałym negocjatorem handlowym,super spekulantem z doskonale opanowaną SZTUKĄ manipulacji.Zauważcie,jak zaprosili nas
      do pełnego stołu,OTWORZYLI NAM DRZWI.Gdy ,My DEMOLUDY przynieśliśmy UE swoje krajowe gospodarki z dymiącymi
      hutami,tkalniami,cementowniami,z kwitnącym
      rolnictwem,rybołóstwem,...itp.etc.To co??? No, CO ??? -OTWARTYMI DRZWIAMI DOSTALIŚMY W PYSK! Dlaczego? DLATEGO,że nasi przywódcy
      narodowi nie znali sztuki
      SPEKULACJI,MANIPULACJI. Ja to zauważyłem już rok temu! NIE UMIAŁEM TEGO NAZWAĆ.Teraz WIEM! Uczę się ze wszystkich możliwych
      żródeł!Ale nie tylko ja to zauważyłem.Dlatego z wielką radością przyjąłem ZAPROSZENIE Przyjaciela z Krakowa
      <www.arystoteles.pl/index.php?ref=kokosy77> który najgoręcej polecał mi portal<ZLOTEMYSLI.pl/?/id-c=6189> założony
      przez W.Spytka oraz M.Chlebnickiego i grupę ich Przyjaciół- UCZĄCYCH BEZPŁATNIE POSPIESZNYM KURSEM magii słów kreujących każdy
      biznes.Słów,których nie wolno
      używać.Pytań ,których nie postawisz nigdy.Pytań ,po których partner nie może powiedzieć :nie!Uczą jak odmówić kontrahentowi
      -aby odium winy spadło na niego ./zauważcie-nasze dopłaty do rolnictwa ! :):): / Kochani- ZOSTAŁY TRZY M-CE NAUKI !!! BEZPŁATNEJ
      !!!
      Każdy z nas czy to polityk,czy sprzedawca pasty do zębów MUSI TO ZNAĆ!/albo będzie za burtą - dostanie otwartymi drzwiami w buzię
      :) !To jest szkoła partnerska ! OBUDŻ SIĘ!Tylko POTĘGA TWOICH WOLNYCH MYŚLI i POZNANIE SEKRETÓW UNIJNYCH MANIPULATORÓW DA
      DOBROBYT TOBIE,MNIE, POLSCE!!! No. i ZARABIAJ ! ZARABIAJ i UCZ SIĘ! Nie wchodż do UE z podszewką w kieszeni! To darmowa nauka -
      wirtualna lecz KASA - REALNA!Pieniądze i wypróbowany JUŻ biznes ,da Ci satysfakcję.Komfort pełnego konta to duma która uskrzydla !
      A to dopiero POCZĄTEK DROGI SUKCESU W PROGRAMACH PARTNERSKICH! Wejdż teraz <ZLOTEMYSLI.pl/?id_c=6189> .Pozdrawiam,Vald de
      Maare z bezrobotnego Szczecina :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka