hallny 27.06.04, 22:41 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1szylider Czechy-POrtugalia 3:0/nt 28.06.04, 00:16 utrat napisał: > entuzjazm podzielam. Odpowiedz Link
kontrkultura Re: Czechy-Dania 3:0 28.06.04, 10:11 A pamietasz, drogi przyjacielu jak nie tak dawno my (slowianie) wykopalismy z mistrzostw Niemcy? Czas na Czechy! Odpowiedz Link
1szylider Byłem pierwszy! 28.06.04, 14:47 Witam! BYłem pierwszym, który publicznie postawił na Czechów jak faworyta ME 2004. Finał bedzie Czechy-Portugalia, ale trzymam kciuki, bo gospodarzowi sprzyja los... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
utrat Re: Byłem pierwszy! 28.06.04, 15:51 miesiac przed mistrzostwami postawilem 100 zl na final Czechy - Holandia i drugie tyle na zwyciestwo Czechow. Wiec nie wiem, czy byles pierwszy ;P pozdrawiam! (i mam nadzieje, ze cos wygram) Odpowiedz Link
1szylider Re: Byłem pierwszy! 29.06.04, 15:24 utrat napisał: > miesiac przed mistrzostwami postawilem 100 zl na final Czechy - Holandia i > drugie tyle na zwyciestwo Czechow. Wiec nie wiem, czy byles pierwszy ;P > pozdrawiam! (i mam nadzieje, ze cos wygram) Witam! OK! Byłes pierwszy! Życzę wygranej! Ale mysle, że finał bedzie Czechy-Portugalia i trzeba pamiętać, że gospodarzom sprzyja wszystko... Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Pozdrawiam i zapraszam! gg 172 85 85 Odpowiedz Link
alex.4 Re: Czechy-Dania 3:0 28.06.04, 17:18 szkoda kibicowałe3m Duńczykom. Nie znoszę przaśnego futbolu czeskiego. Mam andzieje, że Grecy ich pokonają. Olewam mistrzostwa., Zostały tylko druzyny mało ciekawe (jak Czechy albo Grecja), albo źle poukładane (jak Holandia) pozdr Odpowiedz Link
utrat Re: Czechy-Dania 3:0 28.06.04, 17:25 Czesi sa niepoukladana druzyna??? Stary, albo ja albo Ty nie znamy sie na futbolu w takim przypadku... Odpowiedz Link
gebels2 Re: Czechy-Dania 3:0 28.06.04, 18:25 alex.4 napisał: > szkoda kibicowałe3m Duńczykom. Nie znoszę przaśnego futbolu czeskiego. Mam > andzieje, że Grecy ich pokonają. Olewam mistrzostwa., Zostały tylko druzyny > mało ciekawe (jak Czechy albo Grecja), albo źle poukładane (jak Holandia) > pozdr Bzdury Odpowiedz Link
alex.4 Re: Czechy-Dania 3:0 29.06.04, 14:30 Czesi oprócz Nedveda nie mają graczy, którzy są dobrzy technicznie. To druzyna zgranych mieśniaków. Obrzydliwe Odpowiedz Link