ignorant11 07.08.03, 20:34 Sława! Od dziś w dziale \"do ściągnięcia\" dostępna jest książka Zoriana Dołęgi Chodakowskiego - \"O słowiańszczyźnie przed chrześcijaństwem\". Życzymy miłej lektury STANICA www.stanica.of.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Ksiązki, artykuły ( również do ściągnięcia) 08.08.03, 12:32 ignorant11 napisał: > Sława! > > Od dziś w dziale \"do ściągnięcia\" dostępna jest książka > Zoriana Dołęgi Chodakowskiego - \"O sł_o_wiańszczyźnie przed > chrześcijaństwem\". > > Życzymy miłej lektury > > STANICA > www.stanica.of.pl/ "O Sławiańszczyżnie przed chxerścijaństwem"...!!! Niezrównany doc.(wówczas, później oczywiście prof)Andrzej Poppe (pozdrawiam...!) katował tym pokolenia studentów...! Źródło natchnienia borebitsy...? (Oczywiście "Sławiańszczyzna..." nie Poppe...) Pozdr. Odpowiedz Link
eliot Re: Neopoganie.... pytanie...? ;-))) 08.08.03, 12:46 A ci neopoganie to przypadkiem nie z tych, co to na nich trafiłem z rok temu, kiedy to demaskowali żydka (pisownia neopogańska)jednego, niejakiego Rajckera, pospolicie pod ksywą Tadzio Rydzyk znanego...??? )) Pozdr. Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Neopoganie.... pytanie...? ;-))) 09.08.03, 13:04 eliot napisał: > A ci neopoganie to przypadkiem nie z tych, co to na nich trafiłem z rok temu, > kiedy to demaskowali żydka (pisownia neopogańska)jednego, niejakiego Rajckera, > pospolicie pod ksywą Tadzio Rydzyk znanego...??? > )) > Pozdr. Sława! Może ci, może inni... Ale, że judeo-chrześcijanin, to chyba trafili..? Nie czytałeś "Dziejów bez dziejów"..? Facet na kilkuset stronach dowodzi, że chrześcijaństwo to żydowski spisek, oraz że chrystianizacja to semityzacja... Pozdrawiam! Odpowiedz Link
gnievvko Re: Ksiązki, artykuły ( również do ściągnięcia) 16.08.03, 16:47 ignorant11 napisał: > Sława! witam. > > Od dziś w dziale \"do ściągnięcia\" dostępna jest książka > Zoriana Dołęgi Chodakowskiego - \"O słowiańszczyźnie przed > chrześcijaństwem\". > > Życzymy miłej lektury BARDZO SIE CIESZYMY ZE ŚCIĄGNELISCIE NA SWĄ STRONĘ NASZE SKANY Z NASZEJ STRONY www.geocities.com/gnievko/zapiski.htm ZAŁOGA Z RODZIMEGO KOŚCIOŁA POLSKIEGO. > STANICA > www.stanica.of.pl/t Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Ksiązki, artykuły ( również do ściągnięcia) 27.08.03, 21:36 gnievvko napisał: > ignorant11 napisał: > > > Sława! > witam. > > > > Od dziś w dziale \"do ściągnięcia\" dostępna jest książka > > Zoriana Dołęgi Chodakowskiego - \"O słowiańszczyźnie przed > > chrześcijaństwem\". > > > > Życzymy miłej lektury > > BARDZO SIE CIESZYMY ZE ŚCIĄGNELISCIE NA SWĄ STRONĘ NASZE SKANY Z NASZEJ STRONY > www.geocities.com/gnievko/zapiski.htm > ZAŁOGA Z RODZIMEGO KOŚCIOŁA POLSKIEGO. > > > STANICA > > www.stanica.of.pl/t Sława! Ja tez cieszę się, że Was znalazłem, więc proszę o wklejanie ciekawych materiałów. Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link