wonsz 13.08.03, 20:59 Nie zaczepiaj mojej zony, bo Ci Romanowa odbije!!! :))) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Oooooooooooooooo 13.08.03, 23:09 wonsz napisał: > Nie zaczepiaj mojej zony, bo Ci Romanowa odbije!!! Zapowiada sie pierwszy pojedynek na gole klaty. Zajmuje miejsce w 1 rzedzie;) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Oooooooooooooooo 13.08.03, 23:11 anahella napisała: > wonsz napisał: > > > Nie zaczepiaj mojej zony, bo Ci Romanowa odbije!!! > > Zapowiada sie pierwszy pojedynek na gole klaty. Zajmuje miejsce w 1 rzedzie;) > > a na kogo obstawiasz? zastanow sie co powiesz, bo wiesz co moze sie znowu stac??? Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Oooooooooooooooo 13.08.03, 23:13 a co ja zreszta klocic sie bede o ta kobite?! po coz mi ten pryszcz na dupie? gdzie nie pojde- ona juz tam byla... Odpowiedz Link
wonsz Re: Oooooooooooooooo 13.08.03, 23:11 anahella napisała: > Zapowiada sie pierwszy pojedynek na gole klaty. Zajmuje miejsce w 1 rzedzie;) Gole, powiadasz? Brodaty, ja chetnie :)))) K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Oooooooooooooooo 13.08.03, 23:19 wonsz napisał: > Gole, powiadasz? Brodaty, ja chetnie :)))) sam widok powalilby cie na pysk ;) > > K. > Odpowiedz Link
wonsz Re: Oooooooooooooooo 13.08.03, 23:43 nie_kaz_golic_brody napisał: > sam widok powalilby cie na pysk ;) Taka owlosiona? :)))) K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Oooooooooooooooo 14.08.03, 21:23 wonsz napisał: > Taka owlosiona? :)))) mam brode do pasa! > > K. > B. Odpowiedz Link
betty-bt Re: Brodaty!!! 14.08.03, 01:48 a co wy tak za tym brodatym siusiacie? nie lubie go. mysle, ze jest kobieta! Odpowiedz Link
anahella Re: Brodaty!!! 14.08.03, 12:00 betty-bt napisała: > a co wy tak za tym brodatym siusiacie? nie lubie go. mysle, ze jest kobieta! kobieta z broda?;) Toz to mozna wsadzic ja do klatki i po jarmarkach obwozic;) Odpowiedz Link
wonsz Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:28 anahella napisała: > kobieta z broda?;) Toz to mozna wsadzic ja do klatki i po > jarmarkach obwozic;) The Cameron Enterprises Inc przedstawia: ___kobieta z broda!___ Gdyby jeszcze tego czlonka na czolo wysunac :))) K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:34 wonsz napisał: > > The Cameron Enterprises Inc przedstawia: > > ___kobieta z broda!___ > > Gdyby jeszcze tego czlonka na czolo wysunac :))) a chcesz klapsa, smarkaczu? > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:45 nie_kaz_golic_brody napisał: > a chcesz klapsa, smarkaczu? Od Cieie? Zawsze :) A ja tylko chcialem atrakcyjnosc widowiska podniesc. > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:50 wonsz napisał: > Od Cieie? Zawsze :) majtki w dol! > > A ja tylko chcialem atrakcyjnosc widowiska podniesc. wiesz, jakos nie potrafie dyskutowac z tak niepowaznymi ludzmi... ups! > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:53 nie_kaz_golic_brody napisał: > wiesz, jakos nie potrafie dyskutowac z tak niepowaznymi ludzmi... ups! I kto to mowi? > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:58 wonsz napisał: >> > I kto to mowi? czy ktos moglby tego smarkacza stad wyprowadzic? wiesz, ze mam wladze... > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
raszefka tadaaam 16.08.03, 11:36 wonsz napisał: > > The Cameron Enterprises Inc przedstawia: > > ___kobieta z broda!___ > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=7422471 M. :) Odpowiedz Link
nie_kaz_golic_brody Re: Brodaty!!! 14.08.03, 21:24 betty-bt napisała: > a co wy tak za tym brodatym siusiacie? nie lubie go. mysle, ze jest kobieta! wynos sie stad, czarownico brzydka! Odpowiedz Link