the_kami 08.06.04, 11:17 Myślicie, że to prawda? fakty.interia.pl/news?inf=509108 Jakiś koszmar :-# Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: o matko!!! 08.06.04, 11:36 the_kami napisała: > Myślicie, że to prawda? Skłonna jestem zaklasyfikowac to do historii takich jak o facecie, który po imprezie obudzil się w wannie pełnej lodu, a na lustrze przyklejona była kartka, że ma jechać do szpitala, bo wycięli mu nerkę... Tudzież o pięciu róznych typach spermy w koktajlu owocowym w Mc Donalds.. Etc., etc... Ale quien sabe? Mnie już nic nie zdziwi. Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: o matko!!! 08.06.04, 11:38 the_dzidka napisała: > Skłonna jestem zaklasyfikowac to do historii takich jak o facecie, który po > imprezie obudzil się w wannie pełnej lodu, a na lustrze przyklejona była > kartka, że ma jechać do szpitala, bo wycięli mu nerkę... A tak, pamiętam... :-D > Tudzież o pięciu róznych typach spermy w koktajlu owocowym w Mc Donalds.. I o spermie szczurów w wodzie, którą pijemy :-DDD > Etc., etc... Tyle tych syfów... > Ale quien sabe? Mnie już nic nie zdziwi. Otóż to. Ale kto u diabła zgadza się na publikację takich rzeczy?! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: o matko!!! 08.06.04, 11:53 > > Tudzież o pięciu róznych typach spermy w koktajlu owocowym w Mc Donalds.. > > I o spermie szczurów w wodzie, którą pijemy :-DDD No. Bo przeciez każde laboratorium posiada standardowe wyposażenie w aparat do odróżniania typów spermy... > Otóż to. Ale kto u diabła zgadza się na publikację takich rzeczy?! A dlaczego ludzie czytaja "Fakt" i "Życie na gorąco"? A dlaczego na Onecie dzisiaj tytuł jednego z artykułów brzmi "Urban potrącił śmiertelnie przechodnia, ale dalej jeździł"? To, że chodzi o członka Samoobrony Jarosława Urbana, dowiadujemy sie dopiero potem... A jak Ci się to podoba: "To niewiarygodne! Potwory, które zamordowały czworo swoich dzieci, a ich ciała schowały do beczek, potrafią jednak płakać! Małżeństwo Krzysztof N. (30 l.) i Jadwiga N. (31 l.) z Łodzi płakało oglądając wczoraj w sądzie zeznania swojej córki, 12-letniej Moniki. Mądra i śliczna dziewczynka, którą też chcieli zabić, opowiadała rzeczy niewiarygodnie potworne, opowiadała swoje życie... Dziecko nerwowo wyłamywało sobie paluszki w czasie tej opowieści i wycierało łzy..." Normalnie można się porzygać, nie? Ale to wszystko jest KONIUNKTURA. Dz Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: o matko!!! 08.06.04, 12:13 the_kami napisała: > Myślicie, że to prawda? > Jakiś koszmar :-# > Na PAP się powołują. Raczej tak. R Odpowiedz Link Zgłoś