catalina1 17.10.03, 07:50 o chyba hura należy zawołać ;-)) Jakie macie plany na weekend?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raduch Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 07:52 catalina1 napisała: > o chyba hura należy zawołać ;-)) > Jutro. W sobotę pracuję. > Jakie macie plany na weekend?? Idziem zbierać dziką różę. R Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:23 raduch napisał: > Jutro. W sobotę pracuję. Zboczeniec ;-) > Idziem zbierać dziką różę. Będziecie robic konfitury z niej??? Jak tak to ja w okolicach tłustego czwartku uśmiechnę się po słoiczek do pączków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:27 > Będziecie robic konfitury z niej??? Jak tak to ja w okolicach tłustego > czwartku uśmiechnę się po słoiczek do pączków ;-) Mnie się raczej z winem skojarzyło? A kiedy jest tłusty czwartek w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:28 the_dzidka napisała: > Mnie się raczej z winem skojarzyło? Wino też możez być ;-)) > A kiedy jest tłusty czwartek w tym roku? W tym nie ma ;-) Jest w przyszłym - nie wiem kiedy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:36 > W tym nie ma ;-) Dlaczego nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:38 the_dzidka napisała: > Dlaczego nie ma? Yyyyyyyyyyyyyyy..... bo jest na koniec karanawłu czyli w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:46 > Yyyyyyyyyyyyyyy..... bo jest na koniec karanawłu czyli w przyszłym roku. No nie, ja już zupełnie nie myślę. Popieprzyło mi się z tym drugim czymś. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:08 the_dzidka napisała: > Mnie się raczej z winem skojarzyło? I dobrze. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:17 > I dobrze. :-) Też tak mi się wydaje :) Czyli "następną razą" - Wy winko, a ja rogaliki z nadzieniem z dzikiej róży :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:24 the_dzidka napisała: > Też tak mi się wydaje :) Czyli "następną razą" - Wy winko, a ja rogaliki z > nadzieniem z dzikiej róży :) Yo. Niech każdy robi to co potrafi. :-) R Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:05 catalina1 napisała: > o chyba hura należy zawołać ;-)) Chyba? > Jakie macie plany na weekend?? Jutro robimy pizzę (no i jemy), potem idziemy na imprezę, a w niedzielę chyba do Wilanowa (pałac - wystawa powozów i muzeum plakatu). Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:11 W dzień szkoła, po powrocie do domu praca umysłowa, spanie. W celu odreagowania może jakis głupawy filmik w TV. Zajebiście, nie? ;-# Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:36 the_dzidka napisała: > Zajebiście, nie? ;-# Ja mam w planach prasowanie ;-( jak ja tego nie cierpię ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:43 catalina1 napisała: > Ja mam w planach prasowanie ;-( jak ja tego nie cierpię ;-/ A ja chyba będę miała intensywnie dość... Zamieszania sporo będzie :-) Ale wiecie - cieszę się na ten przyjazd Rodziców. Kopnijcie mnie w... coś, jak zacznę na nich narzekać? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 08:59 catalina1 napisała: > Ja mam w planach prasowanie ;-( jak ja tego nie cierpię ;-/ A ja lubię prasować. Koszule zwłaszcza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 09:11 konradbryw napisał: > A ja lubię prasować. Koszule zwłaszcza. ;) No, różne zboczenia się zdarzają, nie? :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 09:37 the_kami napisała: > No, różne zboczenia się zdarzają, nie? :-PPP Nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 09:47 konradbryw napisał: > Nie? :P Tak :-P Hm...? A mnie byś koszul nie poprasował? :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:01 the_kami napisała: > Tak :-P > Hm...? Co hmkasz? :P > A mnie byś koszul nie poprasował? :-PPPP Byle nie hurtowo. Po kilka sztuk. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:05 konradbryw napisał: > Co hmkasz? :P Z rozpędu :-D > Byle nie hurtowo. Po kilka sztuk. ;> Ja w ogóle mam tylko kilka sztuk :-D Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:23 the_kami napisała: > > Co hmkasz? :P > > Z rozpędu :-D Bo coś wymyślę! ;> > > Byle nie hurtowo. Po kilka sztuk. ;> > > Ja w ogóle mam tylko kilka sztuk :-D Ja mam więcej. Po kilka to nawet jednego wzoru. :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:48 konradbryw napisał: > > Z rozpędu :-D > > Bo coś wymyślę! ;> Daj mi przykład :-DDDDDDDD > > Ja w ogóle mam tylko kilka sztuk :-D > > Ja mam więcej. Po kilka to nawet jednego wzoru. :P A nie mówiłam, że zboczenia sie zdarzają? :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:56 the_kami napisała: > > Bo coś wymyślę! ;> > > Daj mi przykład :-DDDDDDDD Wszystko w swoim czasie. :PPPP > > Ja mam więcej. Po kilka to nawet jednego wzoru. :P > > A nie mówiłam, że zboczenia sie zdarzają? :-DDD No, aktualnie to jednego wzoru mam chyba tylko 1 wzór x 2. Ale kiedyś bywało inaczej. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:59 konradbryw napisał: > Wszystko w swoim czasie. :PPPP Ależ mnie się nie spieszy :-DDD > No, aktualnie to jednego wzoru mam chyba tylko 1 wzór x 2. Ale kiedyś bywało > inaczej. ;) No, widzę, że Ci się polepsza :-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:08 the_kami napisała: > > No, aktualnie to jednego wzoru mam chyba tylko 1 wzór x 2. Ale kiedyś > > bywało inaczej. ;) > > No, widzę, że Ci się polepsza :-DDDDDDDDD Ty!!! :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:10 konradbryw napisał: > No, aktualnie to jednego wzoru mam chyba tylko 1 wzór x 2. Ale kiedyś bywało > inaczej. ;) Nie martw się, każda recesja ma swój koniec. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:54 > Ja mam więcej. Po kilka to nawet jednego wzoru. :P Konrad, a z czym bardziej je lubisz? Z serem czy z dżemem? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:58 the_dzidka napisała: > > Ja mam więcej. Po kilka to nawet jednego wzoru. :P > > Konrad, a z czym bardziej je lubisz? Z serem czy z dżemem? Koszule? Ja czegoś nie rozumiem, tak? Najbardziej lubię z kratką. I z guzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:03 > Koszule? Ja czegoś nie rozumiem, tak? Tak. Ale nie szkodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Wyjaśnienie 17.10.03, 11:19 BĘDĘ MÓWIŁA POWOLI I WYRAŹNIE: Był taki dowcip o pacjencie u psychiatry, który się skarżył, że ludzie mają go za wariata, bo lubi białe skarpetki. Zdziwiony eskulap stwierdził, że nie widzi w tym niczego dziwnego, on też lubi białe skarpetki. Na co pacjent rozpromieniony: - Naprawdę, panie doktorze? A jak? Czy tak jak ja, podsmażane z cebulką na maśle? Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Wyjaśnienie 17.10.03, 12:11 the_dzidka napisała: > BĘDĘ MÓWIŁA POWOLI I WYRAŹNIE: LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:43 konradbryw napisał: > A ja lubię prasować. Koszule zwłaszcza. ;) Zboczony jesteś. Przyjedź do mnie i poprasuj ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:50 catalina1 napisała: > Przyjedź do mnie i poprasuj ;-)) I kup ziemniaki po drodze i psa wyprowadź. Dać kobiecie palec - całą rękę weźmie ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:57 > I kup ziemniaki po drodze i psa wyprowadź. Ziemniaki ja mogę obrać. > Dać kobiecie palec - całą rękę weźmie ;-) Po co kobiecie palec?! Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:12 the_dzidka napisała: > Ziemniaki ja mogę obrać. To ja mogę frytki strzelić > Po co kobiecie palec?! Do noszenia pierścionka? marcin Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 13:08 bain_de_sang napisał: > I kup ziemniaki po drodze i psa wyprowadź. > Dać kobiecie palec - całą rękę weźmie ;-) Buchacha ;-P Ziemniaków nie jem ;-PP Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:12 catalina1 napisała: > Zboczony jesteś. hmm.. W sumie znam jeszcze parę tak zboczonych osób. :P > Przyjedź do mnie i poprasuj ;-)) Ciężko z czasem będzie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 13:09 catalina1 napisała: > konradbryw napisał: > > > A ja lubię prasować. Koszule zwłaszcza. ;) > > Zboczony jesteś. No patrzcie, jak łatwo można zostać zboczeńcem. A mówi się, że współczesne społeczeństwo bardziej tolerancyjne niż kiedyś :P > Przyjedź do mnie i poprasuj ;-)) Ciekawe co na to Jakubek? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 13:13 jureek napisał: > > No patrzcie, jak łatwo można zostać zboczeńcem. A mówi się, że współczesne społ > eczeństwo bardziej tolerancyjne niż kiedyś :P Ja dziś też zostałem nazwany zboczeńcem. To komplement, nie? > Ciekawe co na to Jakubek? Wyciągnie swoje koszule. > Jura Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 13:15 jureek napisał: > catalina1 napisała: > > Przyjedź do mnie i poprasuj ;-)) > > Ciekawe co na to Jakubek? Jakubek jeszcze bardziej nielubi prasować, więc będzie zadowolony ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 15:54 catalina1 napisała: > jureek napisał: > > > catalina1 napisała: > > > > Przyjedź do mnie i poprasuj ;-)) > > > > Ciekawe co na to Jakubek? > > Jakubek jeszcze bardziej nielubi prasować, więc będzie zadowolony ;-) No to podziwiam tolerancję Jakubka. Jakiegoś zboczonego zapraszasz do domu, a on jeszcze będzie z tego zadowolony ;) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 19:19 jureek napisał: > No to podziwiam tolerancję Jakubka. Jakiegoś zboczonego > zapraszasz do domu, a on jeszcze będzie z tego > zadowolony ;) Przecież z Jakubiem też się nie od przedwczoraj znamy. Wszystko zostanie w rodzinie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 19.10.03, 10:29 konradbryw napisał: > Przecież z Jakubiem też się nie od przedwczoraj znamy. Wszystko zostanie w rodz > inie. :P No włąsnie ;-)) PS. Konrad ja Ci nie uwierze, że Papik potrafi być trzeźwy po dwóch piwach ;- )) Wczoraj znowu pokazał nam możliwości swojej głowy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 19.10.03, 13:03 catalina1 napisała: > PS. Konrad ja Ci nie uwierze, że Papik potrafi być > trzeźwy po dwóch piwach ;-)) Wczoraj znowu pokazał nam > możliwości swojej głowy ;-)) Kiedy ja z nim naprawdę dwa razy w życiu piłem piwo i dwa razy się nie skuł. Za pierwszym razem zrobiliśmy dwa żywce na ławeczce na Gocławiu, a potem przemieściliśmy się do centrum, gdzie z sisi (znasz, nie?) jeszcze po jednym małym (więc jest drugi świadek, że on wtedy się trzymał na nogach). Potem z Papikiem sisi jeszcze odprowadziliśmy do autobusu i P. o własnych siłach wsiadł do swojego. Za drugim razem wypiliśmy dwa henie (0,75) pod pizzę i filmy i też pijany spać nie szedł. A przed chwilą z nim gadałem i kaca ma oczywiście. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 19.10.03, 14:14 konradbryw napisał: > Kiedy ja z nim naprawdę dwa razy w życiu piłem piwo i dwa razy się nie skuł. To może jakoś super dobrze na niego działasz ;-) > gdzie z sisi (znasz, nie?) Znam, fajna dupcia z Niej ;-) > A przed chwilą z nim gadałem i kaca ma oczywiście. ;> > No nie dziwne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 19.10.03, 23:28 catalina1 napisała: > To może jakoś super dobrze na niego działasz ;-) hmm... zabrzmiało groźnie. Dobrze, że obaj nie mamy problemów z identyfikacją. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 09:17 catalina1 napisała: > o chyba hura należy zawołać ;-)) No dobra, mogę zawołać. Ale jakoś tak bez wielkiego entuzjazmu. Za to za tydzień o tej porze zawołam głośniej i z entuzjazmem. > Jakie macie plany na weekend?? Łykend, jak łykend. Sobota przed południem - zakupy, sobota po południu - porządki w piwnicy i jak starczy czasu rower, niedziela przed południem - do kościoła, potem obiad, po południu rower albo lenistwo (zależy od pogody), a od 21:00 ukoronowanie - czyli MiniMax. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:44 jureek napisał: > a od 21:00 > ukoronowanie - czyli MiniMax. Nie MiniMax a Cartoon Network ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:54 catalina1 napisała: > jureek napisał: > > > a od 21:00 > > ukoronowanie - czyli MiniMax. > > Nie MiniMax a Cartoon Network ;-) Nie rozumiem. J. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 11:56 > Nie rozumiem. A ja dopiero teraz nie rozumiem, bo myślałam, że mówisz o MIniMaxie, czyli kanale filmów rysunkowych dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:08 the_dzidka napisała: > > Nie rozumiem. > > A ja dopiero teraz nie rozumiem, bo myślałam, że mówisz o MIniMaxie, czyli > kanale filmów rysunkowych dla dzieci? Ale jaja! O tym MiniMaksie o którym Ty myślałaś, ja wcale nie wiedziałem. Miałem na myśli audycję radiową Piotra Kaczkowskiego. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:11 > Ale jaja! O tym MiniMaksie o którym Ty myślałaś, ja wcale nie wiedziałem. Miałe > m na myśli audycję radiową Piotra Kaczkowskiego. O rzeszku!!!! A ja zupełnie zapomniałam, że coś takiego jest :) Pewnie dlatego, że rzadko slucham Trujki, a częściej oglądam z dziećmi Minimaxa.. Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:15 the_dzidka napisała: > O rzeszku!!!! A ja zupełnie zapomniałam, że coś takiego jest :) Ty się nie kompromituj! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 12:59 the_dzidka napisała: > > Ale jaja! O tym MiniMaksie o którym Ty myślałaś, ja wcale nie wiedziałem. > Miałe > > m na myśli audycję radiową Piotra Kaczkowskiego. > > O rzeszku!!!! A ja zupełnie zapomniałam, że coś takiego jest :) Tu powinien być znaczek :(, a nie :). 35 lat ma już MiniMax, jak można zapomnieć? > Pewnie dlatego, > > że rzadko slucham Trujki, a częściej oglądam z dziećmi Minimaxa.. Napisałaś "Trujki". Czyżbyś też czytywała forum radiowe? J. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 14:31 > Tu powinien być znaczek :(, a nie :). > 35 lat ma już MiniMax, jak można zapomnieć? No to co? Ja mam 32, a mało kto o mnie pamięta? > Napisałaś "Trujki". Czyżbyś też czytywała forum radiowe? Sporadycznie raz na dwa miesiące. Jakby tu powiedzieć? Przejęłam od kogoś taki sposób pisania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: Piątek !!!!!! 17.10.03, 10:14 catalina1 napisała: > o chyba hura należy zawołać ;-)) Proszę uprzejmie - HURA! A, i dzień dobry! > Jakie macie plany na weekend?? Będę się opierdalał. marcin Odpowiedz Link Zgłoś