mammaja 22.07.08, 11:12 Powiedzmy, ze zjawia sie dobra wrozka i proponuje dwu tygodniowe wakacje w dowolnym miejscu swiata na jej koszt. Zalatwia za was wszystkie sprawy mogace ten "projekt" uniemozliwic. Co byscie wybrali? Prosze o upust fantazji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malpa-w-czerwonym1 Re: Wymarzone wakacje 22.07.08, 12:49 Zdecydowanie Australię i Nową Zelandię... Odpowiedz Link
verbena1 Re: Wymarzone wakacje 22.07.08, 18:13 Dobra Wrozko, wyslij mnie gdzies na poludnie Wloch, moze byc jakas wioszczyna z pieknymi widokami, daj mi miejsce do spania i malowania, jakies 2-3 osoby tak samo zakrecone artystycznie, duzo slonca, makaronu i dobrego wina i nie musze sie nigdzie wiecej ruszac. Ewentualnie na male wypady w poszukiwaniu tematow Kto pisze sie ze mna na takie wakacje? Odpowiedz Link
jakotakot Re: Wymarzone wakacje 22.07.08, 18:29 ja ja !!!! i jesce wrosko mie do Machu Pichu wyslij, i na antypody z malpom, i do Buenos Aires i wsendzie ! Jak bylam mala, to bardzo latwo mi sie odpowiadalo na pytania o ksiazke, film lub mezczyzne zycia. Teraz wszystko jakies takie skomplikowane i niejednoznaczne )) Odpowiedz Link
jakotakot Re: Wymarzone wakacje 22.07.08, 18:39 a swoja drogo to bardzo fajne pytanie - nie moge przestac wymyslac jak wymysle cos dech w piersiach zatykajacego, to zaraz napisze ! Odpowiedz Link
gaudia Re: Wymarzone wakacje 22.07.08, 20:08 mnie do Maczu Pikczu i żeby tam plywali delfiny, a wieczorem cobym mogla z miejscowymi Masajami odwalac ich tance Odpowiedz Link
mammaja Re: Wymarzone wakacje 22.07.08, 21:46 verbeno, ja sie pisze na takie wakacje Oczywiscie jak mnie dopiszesz do swojego zyczenia, bpo o swoim jeszcze nie zdecydowalam. A swoja droga - od marzen do realizacji moze sie pokazac calkiem niedaleko Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Re: Wymarzone wakacje 23.07.08, 02:24 Norwegia albo Alaska: lod, mroz, sanie, lodowe hotele, sauna, ZORZA POLARNA. Dwa tygodnie w zupelnosci wystarcza. Moze za dwa lata. Luiza-w-Ogrodzie .¸¸><(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Australia-uzyteczne linki Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Wymarzone wakacje 23.07.08, 08:56 Gory Skaliste, Andy, Nepal. I podroz dookola swiata, bez przewodnika i biura podrozy. Izrael, Srodkowa Azja, Iran i inne kolebki. Grecja, Afryka (najlepiej cala). I niech trwa ta podroz co najmniej rok. Odpowiedz Link
mammaja Re: Wymarzone wakacje 23.07.08, 13:50 Lesniczowka nad jeziorem kolo Augustowa, pod warunkiem ze byloby towarzystwo z przed lat, co jest niestety raczej dla wrozki trudne do zrealizowania. Mnostwo grzybow, poranna kapiel w jeziorze z wlasnego pomostu, dlugie bridze popoludniowe i ciagle nowe wizyty przyjaciol. Ale to se ne wrati Odpowiedz Link
foxie777 Re: Wymarzone wakacje 23.07.08, 17:43 Wyjazd do Poludniowej Afryki na Safari, gdzie jest zorganizowany specjalny "oboz" dla wybranych i codzienna wizyta u lwich dzieciatek. Mysl, ze moge sie do nich przytulic, bawic i po prostu spedzic czas jest sama w sobie fantastyczna.Uwielbiam koty wszelkiego rodzaju,i chociaz lwy moze sa najmniej "kocie" nic mi to nie przeszkodzi.Moga tez byc male tygryski. W miedzy czasie mam moje kocia,a to przeciez prawie to samo. pozdr Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Wymarzone wakacje 10.09.21, 21:12 ... można ... ale nie zaszaleję .... pojade tam dokąd jeździłam od kilkudziesięciu lat /wyłączywszy lata wojny/ ... w TATRY !!!! tylko tam .... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link