Dodaj do ulubionych

Pilnie potrzebna opiekunka SZCZECIN

10.06.04, 14:18
POSZUKUJE OPIEKUNKI DO DZIECI (najchętniej studentki)
praca od lipca
zapraszam do składania ofert 602703156
Obserwuj wątek
    • tigga Re: Pilnie potrzebna opiekunka SZCZECIN 10.06.04, 14:19
      Zapomniałam dodać - konieczne jest doświadczenie, sprawdzalne czyli referencje.
      Czekam na oferty 602703156
    • dodoli-d Re: Pilnie potrzebna opiekunka SZCZECIN 20.06.04, 10:39
      Dzień dobry. Natrafiłam na państwa ogłoszenie ponieważ szukam pracy na okres
      lipiec-sierpień jako opiekunka. Mieszkam na ul.Wiosny Ludów przy oś.Arkońskim.
      Bardzo lubię dzieci poza tym wychowałam (wspólnie z mamą) synka siostry, którego
      jestem matką chrzestną. Od 9-tego roku życia zajmowałam się dziećmi sąsiadów,
      gdyż jest to dla mnie ogromną przyjemnością. Nigdy nie zdażyło mi się zrobić
      żadnej krzywdy dziecku i zawsze staram się zapewnić dzieciom pełną opiekę.
      Jestem studentką drugiego roku (idę na trzeci od pażdziernika) Akademii
      Rolniczej w Szczecinie na kierunku "rolnictwo". Jestem chętna na spotkanie z
      państwem, gdyż zdaję sobie sprawę, że nie będą państwo w stanie podjąć
      jakiejkolwiek decyzji mając tylko informacje, które tu napisałam. Na imię mam
      Dorota. Podam swoje numery telefonów gdyby państwo chcieli się ze mną
      skontaktować (chyba, że odpiszą państwo na maila):4536866 lub 609020551. Wiem
      jak trudno jest teraz znależć dobrą opiekunkę i dlatego bardzo proszę o danie mi
      szansy poznania się z państwem. Dziękuję serdecznie i Do widzenia. DOROTA
    • piahoo1 Re: Pilnie potrzebna opiekunka SZCZECIN 30.06.04, 14:36
      Witam.
      Jestem studentką V roku pedagogiki specjalnej , na codzień pracuje w świetlicy
      środowiskowej z dziecmi do 3 do 16 lat.Niestety swietlica podczas wakacji jest
      zamknięta, dlatego szukam pracy na okres wakacyjny.Byłam wolontariuszem w
      innych swietlicach oraz w ośrodkach specjalnych.Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka