rudzia20 27.04.05, 14:01 Jeżeli ktoś ma lub zamieża mieć goldena to chętnię wymienię się uwagami:)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarna_z_pola Re: Golden 15.09.05, 15:46 Polecam -tam duzo o goldenkach))) www.klubgoldena.com/ Odpowiedz Link
amhali Hodowla godna polecenia? 19.09.05, 12:08 Witam :) ja nie mam, ale zamierzam miec, czy w zwiazku z powyzszym mozecie mi polecic jakas dobra, sprawdzona hodowle, najlepiej w okolicach warszawy, ale jako ze jestem mobilna moze byc tez troche dalej... Czytalam troche na dogomanii, ale tam wiekszosc polecanych hodowli jest dosc daleko od warszawy...ale pytam bo moze jednak cos w okolicy polecicie :) Nie zalezy mi zeby kupic szczeniaka juz teraz natychmiast, najwczesniej bym kupowala koniec pazdziernika bo wtedy juz bede w domu pracowac. pozdrawiam ___________________ amh i Maleństwo Odpowiedz Link
complement Re: Hodowla godna polecenia? 19.12.05, 14:57 Ja Ci moge polecic moich rodziców hodowle... :) complement.blo.pl/ Odpowiedz Link
morski_lazur Re: Hodowla godna polecenia? 10.04.06, 07:44 complement napisał: > Ja Ci moge polecic moich rodziców hodowle... :) stronka fajna, tylko nigdzie nie mogę znaleźć info odnośnie badań i prześwietleń... pewnie się gdzieś schowały... Troublemaker Odpowiedz Link
hubsoon Re: Golden 16.10.05, 22:38 Witam zamierzam miec Goldena bo to sa extra psy i zawsze marzylem o takim :] mam prosbe czy ktos kto ma goldena moglby mi cos o nich napisac?? byl bym bardzo wdzieczny bo narazie duzo o nich niewiem :] z gory dziekuje i pozdrawiam :] Odpowiedz Link
robaczek44 Re: Golden 19.10.05, 17:55 o Goldence mojej suni mogę godzinami opowiadać . To bardzo mądre psy i kochane ,ale maja swoje wady ,ale do zniesienia. Odpowiedz Link
doradzacz Re: Golden 28.10.05, 02:44 Hehe, ja mam juz drugiego goldena...pierwszy był piesek teraz mam suczke. Też jestem zakochany w tej rasie. A wady, lepiej mówić o zaletach. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
netspiker Re: Golden 20.11.05, 22:47 doradzacz napisał: > Hehe, ja mam juz drugiego goldena...pierwszy był piesek teraz mam suczke. Też > jestem zakochany w tej rasie. A wady, lepiej mówić o zaletach. Pozdrawiam:-) Oooo wlasnie ze trzeba mowic o wadach !!! Uwazajcie, goldeny to straszne zarloki, zjadaja wszystko, rozne swinstwa, smieci a uwielbiaja nawet ludzkie odchody. Uwielbiaja tarzac sie w smierdzacych rzeczach. Potrafia zniszczyc twoje ulubione i drogie buty, meble, podloge, drzwi i co tam tylko w zasiegu iich zebow sie znajdzie. Poza tym sa ... ukochane i niezwykle madre. Mam goldena i go nie zamienie. Odpowiedz Link
rudzia20 Re: Golden 15.12.05, 23:07 Dokladnie, dokladnie. Moj juz na samym poczatku zezarl mi buta, ktorego mialam raptem dwa razy na nogach:) Zjada nawet woreczki foliowe a potem nie moze... no wiecie co:) Tarza sie we wszystkim co smierdzi i gania za wszystkim co sie rusza...:) Odpowiedz Link
complement Re: Golden 19.12.05, 15:01 hehe, ma sie rozumiec, nie ma bata zeby zamienic Goldena na jakiegos innego psa... zapraszam na stronke: complement.blo.pl/ Odpowiedz Link
jo39 Re: Golden 23.02.06, 18:26 nasza poza swoim wlasnym poslaniem (chyba z nudow i tesknoty jak jest sama) nigdy niczego nie zniszczyla. Zarlok jest niereformowalny, czasem nas zlosci, ze wyglada, jakby o niczym innym nie myslala. czy wasze suki z wiekiem zrobily sie uparte i troche nieposluszne? Odpowiedz Link
complement Re: Golden 19.12.05, 14:59 ja, mam, bardzo fajne pieski, zapraszam na strone: complement.blo.pl/ Odpowiedz Link
alawawa59 Re: Golden 26.02.06, 18:05 moj nolanek od poczatku nic nie zarl tylko jak zeby mu sie wyrzynaly obgryzl mi galki od szafy nie bylam zwolenniczka psow w domu ale teraz nie wyobrazam sobie domu bez niego wszystkie psy powinny byc takie jak goldeny papa Odpowiedz Link