07.06.06, 18:27
Kiedy pierwszy raz poszliście ze swoimi pupilami do fryzjera? Moj ma 9 tyg,
ale jest na maxa puchaty. Sama mu podcięłam włosy na łapach, ale kudłacz z
niego jak nie wiem co:)))

Aha.. i jeszcze jakiego fryzjera w Warszawie byście zarekomendowali? Tylko
moze oprocz Czerniakowskiej (nie zrobili na mnie dobrego wrażenia:(
Pzdr
Obserwuj wątek
    • kotecek3 Re: FRYZJER 08.06.06, 09:15
      Mam fryzjera w Pruszkowie.Byłam raz na tzw. kosmetyce psinki.Obcięcie pyszczka,
      uszka i wygolenie brzuszka,obcięcie pazurków.Tak ok. pół godz. to trwało i 30,-
      zł.Wyszedł cudny.Nie wiem czy będzie ci pasować Pruszków ale podam nr.501348585
      Pozdrawiam
      • stachulec Re: FRYZJER 08.06.06, 13:59
        A w jakim wieku byl wtedy Twoj piesek?
    • lola211 Re: FRYZJER 09.06.06, 10:15
      Moja ma 7 m-cy, obrosnieta niemozliwie, ale poki co nie wybieram sie do
      fryzjera, po podoba mi sie taka jaka jest.W wieku kilku tyg. nie widzialam
      sensu strzyc.
    • kotecek3 Re: FRYZJER 09.06.06, 11:48
      Mój miał gdzies 3 m-ce.Ładnie go podcieły.Teraz ma 4,5 m-ca i też
      jadę.Pozdrawiam
      • monia2.5 Re: FRYZJER 09.06.06, 13:37
        moj mial 6 m-cy jak odwiedziliśmy fryzjera,zostały mu tylko włski na łapkach i
        na główce ,reszta maszynką 4mm.nie brudzi sie tak i nie jest mu goraco.
        wygląda ślicznie:))
        • lola211 Re: FRYZJER 11.06.06, 19:05
          Ponoc wlosy i siersc chronia zwierze przed upalem.Moja szwagierka strzyze tak
          psy i jakos malo yorka wowczas przypominaja:).Ale to oczywiscie kwestia gustu.
      • markela Re: FRYZJER 19.06.06, 22:04
        Dziś byliśmy u fryzjera :) jesteśmy szalenie zadowoleni ,fryzura bardzo lekka
        przez co mój psiaczek zrobił się o połowę mniejszy i bardziej radośniejszy.Jest
        obcięty na westa czyli główka zostawiona z palemką ,łapki i ogonek oraz krótka
        falbanka pod brzuszkiem -reszta maszynką ,polecam krótkie obcięcie pies się nie
        męczy podczas upałów .My którzy mamy psy niewystawowe ,niepapilotowane trudno
        utrzymać w idealnej szacie . Ja próbowałam przez prawie 11 miesięcy -jednak
        teraz widzę że to nie miało sensu .Tiko jest o wiele szczęśliwszy i łatwiej
        teraz o jego higienę . POzdrawiam
        • szkasik markela-daj zdjęcie "odfryzowanego" Tico 22.06.06, 11:23
    • anethka Re: FRYZJER 23.06.06, 10:53
      a ja mam takie pytanko. bo nigdzie na forum nie znalazlam i mam nadzieje, ze sie nie powtarzam.
      czy znacie jakiegos niedrogiego i dobrego fryzjera w Krakowie?
      Moj piesio strasznie nie lubi tej instytucji i probowalam juz wczesniej dwa razy rozne osoby, ale niestety jedna okazalo sie malo profesjonalna, a druga nie obciela go tak jak chcialam. "bo ona wie lepiej"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka