sibeliuss 22.04.10, 13:36 Można to zrobić w restauracji albo w samolocie, podczas meczu albo emisji ulubionego serialu. Mowa oczywiście o...zaręczynach. facet.interia.pl/seks/news/bardzo-nietypowe-zareczyny,1466873,2627 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mausi12 Re: Zaręczyny 24.04.10, 18:48 Nie,nie jestem.Kupie sama dla siebie pierscionek i bede udawac,ze jestem zareczona..........glupie,no ale co mam zrobic. Odpowiedz Link
15biedronka Re: Zaręczyny 04.08.13, 13:21 eee tam daj spokój, a kogo to obchodzi czy masz ten pierścionek, czy go nie masz? pierścionek to tylko rzecz, sporo ludzi nie nosi również obrączki i nic sobie z tego nie robią, więc wcale nie przejmuj się tym:) Odpowiedz Link
dona.15 Re: Zaręczyny 11.06.13, 15:25 "Zaproszenie na randkę nie musi być oryginalne. Pierwszy pocałunek niekoniecznie musi wyglądać tak jak na filmach. Możesz nie trafić w Jej gust kupując prezent na urodziny. Jej rodzice nie muszą być Tobą zachwyceni już na pierwszym spotkaniu. Jedyne, co musi być absolutnie perfekcyjne, to zaręczyny." idealne miejsce na oświadczyny inspiracje.impressimo.pl/art-deco-szampan-jacuzzi-i-krakow-ciekawe-miejsce-na-zareczyny/ Odpowiedz Link
ortpol Re: Zaręczyny 12.06.13, 00:16 W samolocie dzieki wtajemniczonym stewkom musi byc mega... Przynajmniej nie ucieknie. Odpowiedz Link
lena_80 Re: Zaręczyny 25.06.13, 09:36 ortpol napisał: > W samolocie dzieki wtajemniczonym stewkom musi byc mega... Przynajmniej nie uci > eknie. Czasem lepiej uciec natemat.pl/65355,slub-zaplanowany-a-ty-sie-boisz-czasami-lepiej-uciec-sprzed-oltarza-niz-meczyc-sie-do-szybkiego-rozwodu ;-) Odpowiedz Link
kondziu111 Re: Zaręczyny 08.08.13, 14:16 Ja mam super pomysł na zaręczyny. Mam informację, że na przełomie sierpnia i września będzie otwarty taras widokowy na SkyTower we Wrocławiu. Ściągnąć na górę jakiegoś skrzypka i oświadczyć się się ukochanej Odpowiedz Link