rumunska_ksiezniczka 14.09.09, 07:59 tak czy nie? pytam? chyba nie. to zapraszam wszystkie śpiochy dla pań: i dla panów: albo na odwrót miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona_76 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 08:02 Apetycznie wygląda ta kawa Miłego dnia i szybko mijającego poniedziałku Odpowiedz Link
salsa13 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 08:03 Dziękuję dobra kobieto Dzień dobry! Odpowiedz Link
uny Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 09:56 a kroplówkę to ktoś tu daje? Odpowiedz Link
s_mag_s Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 11:09 podejrzewam, że taką z potasem i magnezem, ja możliwość podania mam,ale pacjent do mnie musi dotrzeć niestety... co do kawy, to ja jednak herbatę z rana wolę, może być z miętą Odpowiedz Link
robert.83 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 10:43 Zauważam pewna asymetrię... Pierwsza jest kawa full-wypas, a w drugiej brakuje nawet wody. Wole jednak tą nr 2. Odpowiedz Link
gapuchna Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 10:49 A ja kilkanaście dni temu piłam w odległym kątku Polski wspaniałą kawę z cynamonem. To była kawa tatarska. Pychota! Próbowałam sama sobie coś podobnego wykombinowac, ale nie wyszło.... Odpowiedz Link
frip0 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 10:56 haaa Gapuchna ile razy mi coś nie wyszło Ale metodą prób i błędów przez wszystkie lata poza domem poczyniłem giga-postępy choć ma to i minusy, bo jak wracam do domu to matka nie chce mi nic ugotować Odpowiedz Link
gapuchna Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 11:41 Fripciu, hmmmm, generalnie gotowaniem sie nie zajmuje Ja nie mam tak jak ty - po prostu nie ma metody prób i błędów: jem, co mi wyszło i już. A następnym razem kupuję Knorra i zalewam - przepis sprawdzony i zawsze się udaje Odpowiedz Link
dona_76 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 11:14 Gapciu nie poddawaj się, bo może w końcu się uda Kawa po tatarsku ma rzeczywiście wspaniały smak i mam nadzieję, że jeszcze kiedyś jej spróbuję... Odpowiedz Link
gapuchna Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 11:40 Donka, to oczywiste, ze bedzie replay ))) Odpowiedz Link
dona_76 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 14.09.09, 12:06 Wiesz, bo może to nie byla kwestia smaku, tylko towarzystwa Odpowiedz Link
kawamija kawa tatarska 15.09.09, 14:59 Gapciu a co to ta kawa tatarska ? bo mnie zainteresowałaś baaaaaaaaaardzo a jakoś google nie podają mi definicji ?? z cynamonem ? czy chodzi o rodzaj kawy ? -*-*-*- .....a jeśli patrzysz na ludzi z góry leżąc w rowie ???? Odpowiedz Link
robert.83 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 15.09.09, 07:31 Kawy... ratunku... spać... Zieeeew. Dzieńdoberek. Odpowiedz Link
salsa13 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 15.09.09, 07:33 I co tak krzyczy parzy sięęęęęę!!!! A masz drożdżówkę? Odpowiedz Link
dona_76 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 15.09.09, 07:54 Witam porannie U mnie w pracy od rana jest, że tak powiem, wyżerka, bo koleżanka ciasto przyniosła. Na słodko się ten dzień zaczyna Milego dnia Wam życzę Odpowiedz Link
robert.83 Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 15.09.09, 07:40 Mniam. Kusisz od rana. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: czy ktoś tu jeszcze podaje poranną kawę? 15.09.09, 07:41 haha śpiochy! przyłapałam was jak z samego rana raczycie się słodyczami ;-D no ładnie!!!! miłego dnia zaspańcy Odpowiedz Link
tapatik Nie marudź 15.09.09, 08:49 Cukier podaj... No chyba, że masz miód spadziowy, to może być miód. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: Melisę... 16.09.09, 07:55 haha salsi, ja melisę wieczorkiem pijam, w dodatku od dwóch tygodni jestem na valerin forte, przynajmniej śpię jak dzidzi ale... zdarza mi się zasnąć w pracy nad kompem ;-D polecam ;-D Odpowiedz Link
salsa13 Re: Melisę... 16.09.09, 08:00 tabsów nie łykam ale meliskę mogłabyś zaparzyć dobra kobieto Odpowiedz Link
robert.83 Re: Melisę... 16.09.09, 08:22 Pełna kurturka, prą cię, dziękuję... fiu fiu... a ja taki nieogolony. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Melisę... 16.09.09, 08:27 Jeszcze nie zauważyłaś? Buziaki... ...idę się mniej-spóźnić do pracy. Odpowiedz Link
tapatik Re: Melisę... 16.09.09, 10:37 rumunska_ksiezniczka napisała: > haha salsi, ja melisę wieczorkiem pijam, w dodatku od dwóch tygodni jestem na > valerin forte, przynajmniej śpię jak dzidzi ale... zdarza mi się zasnąć w pracy > nad kompem ;-D polecam ;-D A po co Ci to? Znajdź sobie dobrego masażystę. Odpowiedz Link