ugly_bad 25.09.09, 23:22 ...jest sadystą! właśnie siedzę sobie i oglądam "Od zmierzchu do świtu" [świetne!] a on leży mi na nogach i wbija mi pazurki w uda... to boli!! ;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srebrnalza Re: Mój kot.... 26.09.09, 00:05 > to pewnie z miłości..taka zwierzęca miłość to co nas już boli, kota niekoniecznie, koty lubią się drapać, przytulać aż do granic. :p Odpowiedz Link
mrg79 Re: Mój kot.... 25.09.09, 23:45 po pierwsze - ona/on też ogląda, więc nie dziw się, że wbija pazurki.. po drugie - koty są durne i zupełnie nie chcą przyjąć do wiadomości, że ten rodzaj okazywania miłości zupełnie się nie podoba ani spodniom, ani koszuli, ani bluzie po trzecie - kotku należy obciąć pazurki! jak tylko zaczniesz - zaraz se pójdzie.. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Mój kot.... 26.09.09, 00:02 moje kicie zostały oduczone wbijania pazurków, zdarza im się to sporadycznie Odpowiedz Link
mrg79 Re: Mój kot.... 26.09.09, 00:23 yhh.. no ja moją też, ale.. jak tak patrzy na mnie spod stołu.. w dodatku z wnętrza mojej torby.. noooo... pozwolę jej czasem, nooo.. drapnąć.. bo inaczej da drapaka.. Odpowiedz Link
tapatik Re: Mój kot.... 26.09.09, 07:02 srebrnalza napisała: > moje kicie zostały oduczone wbijania pazurków, zdarza im się to > sporadycznie Jak to zrobiłaś? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Mój kot.... 26.09.09, 11:58 tapatik napisał: > Jak to zrobiłaś? siłą delikatnej perswazji Odpowiedz Link