zarovich 02.10.09, 18:13 Nie dość że praca nudna to na dodatek przeraźliwie nudne weekendy, a każdy jest identyczny. Masakra. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.83 Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:14 A już myślałem, że jakieś marudzenie będzie . Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:18 Nie ma żadnego marudzenia tylko stwierdzenie faktu. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:26 jakie marudzenie? przecież Zaro nigdy nie marudzi.. :p Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:29 zamień to "samica" na dziewczyna, ok??????????????????????????? Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:37 dzią co????? nie ma takiego wyrazu w słowniku. przykro mi :p Odpowiedz Link
robert.83 Re: Znowu weekend 02.10.09, 19:13 I ja, ale Srebrne Łzy mnie przegłosowały. Do końca próbowałem to przepchnąć Rysiu... Miro i ten drugi nie dawali wsparcia Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Znowu weekend 03.10.09, 14:39 jestem wyraźnie usatysfakcjonowana <do momentu dopóki ktoś nie wymyśli czegoś nowego> Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:26 Zaro jak tak dalej będziesz żył bez zmian to czeka Cie dzień świra. Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 02.10.09, 18:39 Zaro dam Ci rade-opuśc forum bo sie przyzwycziasz i będziesz marnował tu mnóstwo czasu Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 02.10.09, 19:03 Zaro dałeś argument nie do przebicia. Ja wiem na własnym przykładzie, że pisanie tu nie prowadzi do niczego dobrego Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 19:15 Cóż, niestety zazwyczaj jest to pisanie dla samego pisania. I nic ponadto. Możesz się za to pochwalić przynależnością do społeczności "Samotnych" Odpowiedz Link
robert.83 Re: Znowu weekend 02.10.09, 19:18 > Możesz się za to pochwalić przynależnością do społeczności "Samotnych" Trwają prace nad uruchomieniem wysyłkowego sklepu z gadżetami. No wiesz... naklejki na zderzaki, szaliki, gumowi przyjaciele... towary pierwszej potrzeby po prostu. Odpowiedz Link
enya3 Re: Znowu weekend 02.10.09, 19:45 i nie masz kompletnie żadnego pomysłu ani ochoty na zmianę tego stanu? na nudę jest lekarstwo wiesz? chyba warto jeśli jest Ci z tym tak źle cokolwiek zmienić zamiast stwierdzać fakty Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 19:49 Pisałem już kiedyś że trochę doskwiera mi brak towarzystwa. Co robić w domu to ja wiem ale.....to chyba trochę za mało. I rzeczywiście na zmianę tej sytuacji nie mam pomysłów. Bo wymyślanie kolejnych domowych sposobów spędzania czasu zrobiło się już nudnawe. Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Znowu weekend 02.10.09, 20:03 Ale tak zupelnie zadnego towarzystwa? Siostry, brata, przyjaciela, kolegi? Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 20:08 Wymieńmy: - Koledzy z pracy za którymi jakoś szczególnie nie przepadam, chyba nadajemy na innych falach. - Koledzy z byłej pracy których od kilku miesięcy próbuję namówić na spotkanie. To wszystko. Naprawdę absolutnie nikogo więcej nie ma. Odpowiedz Link
enya3 Re: Znowu weekend 02.10.09, 20:15 rozumiem, że brak Ci towarzystwa, ale przecież nie w każdy weekend ten ktoś będzie miał czas na spędzenie go z Tobą więc żeby się nie zanudzać w domu trzeba wyjść na zewnątrz próbowałeś jakiegoś sportu? basen, rower, siłownia etc.? w Warszawie organizowane jest np. zwiedzanie miasta szlakami tematycznymi może w Twoim mieście podobne inicjatywny też mają miejsce? jeśli jesteś stałym bywalcem forum to może warto znaleźć te z Twojej okolicy i tam szukać znajomości i wspólnie organizować czas jakiś wolontariat? Odpowiedz Link
kawamija Re: Znowu weekend 02.10.09, 20:39 che,che...............ale dobrze ze nie marudzisz Zaro.....to mnie uspokoiło....che,che... uprzejmie sie prosi o raport - najpózniej do poniedziałku do 14:00 co zrobiłeś w ten weekend zeby nie siedziec przed kompem .... oczywiście w przypadku nie dostarczenia owego raportu możesz zapomniec o premii ........... Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 20:48 Hyhyhy my się najwyraźniej nie rozumiemy - cały problem w tym, że nie mam ostatnio pomysłu co można zrobić w weekend samemu poza wypadem do kina, teatru, na spacer itp itd. Najwyraźniej jestem za mało kreatywny Odpowiedz Link
kawamija Re: Znowu weekend 02.10.09, 20:56 echhh...........nie wierze ze juz obejrzałeś wszystkie sztuki teatralne i filmy w kinie........a co złego w spacerowaniu ? przestań....zawsze chcemy cos wiecej, wyzej i dalej...to pułapka - uwazaj..... spokojnie,myslałam ze tylko siedzisz i marudzisz....che,che...... -*-*-*- .....a jeśli patrzysz na ludzi z góry leżąc w rowie ???? Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:07 Heh i jeszcze dochodzą kwestie finansowe Wiesz, wszystko muszę robić samemu. Wszystko. I to bywa frustrujące. Odpowiedz Link
kawamija Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:14 zarovich napisał: > Wiesz, wszystko muszę robić samemu. Wszystko. I to bywa frustrujące. a wiesz ze mowią : po co robic samemu co mozna we dwoje -*-*-*- .....a jeśli patrzysz na ludzi z góry leżąc w rowie ???? Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:18 kawamija napisała: > zarovich napisał: > > > Wiesz, wszystko muszę robić samemu. Wszystko. I to bywa > frustrujące. > > a wiesz ze mowią : po co robic samemu co mozna we dwoje Czyli mam nic nie robić? > > -*-*-*- > .....a jeśli patrzysz na ludzi z góry leżąc w rowie ???? Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:23 Zaro ja też Ci życze dobrego, choć rozumiem Cie tylko po części. Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:18 Zaro, ja Cie rozumiem. W takiej sytuacji to naprawde niewiadomo gdzie sie podziac i czym zajac (glownie mysli). Wiec tylko sciskam Cie mocno i zycze milych niespodzianek od losu w bliskiej przyszlosci )) Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:26 w_jak_wruda napisała: > Wiec tylko sciskam Cie mocno i zycze milych niespodzianek od losu w bliskiej > przyszlosci )) Dzięki. Szkoda że ich nie miewam. Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Znowu weekend 02.10.09, 21:29 Echhh......... Nie miewasz, ale moze zaczniesz miewac ;-P )) Odpowiedz Link
lesher Re: Znowu weekend 03.10.09, 10:08 No ja to chyba jakiś dziwny jestem Zawsze mam tyle do zrobienia, że położenie się w weekend i leżenie przez parę godzin (takie nicniemuszenie ) to przyjemność sama w sobie... Nie wiem, może jakieś problemy ze zorganizowaniem mam, ale jak już posprzątam (z lekka, z lekka, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu przecież ) + uzupełnie braki w lodówce, posłucham nieco muzy, pogadam ze znajomymi (na co zazwyczaj nie mam czasu w tygodniu), jakiś spacer zaliczę, coś na necie poprzeglądam, i jeszcze parę spraw się zawsze znadzie (książka, kino, czy 1000 innych) to... weekend się kończy. Jako że mój "stan" się niedawno zmienił to jest nawet jeszcze gorzej (pod względem czasu, bo pod innymi względami jest zdecydowanie lepiej ), ale chyba nigdy nie miałem tak, żebym się nudził. Nawet może czasami tęsknię do takiego leniuchowania. Do miłego spędzenia weekendu druga "połówka" nie jest absolutnie niezbędna (chociaż oczywiście razem jest zdecydowanie fajniej i przyjemniej ) Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 03.10.09, 15:48 Heh, zgodnie z przewidywaniami wszystko idzie dokładnie tak jak przez ostatnie kilkaset weekendów. Ja nie twierdzę, że się jakoś strasznie nudzę bo zawsze sobie coś znajdę do zrobienia, ale brak życia towarzyskiego jest męczący. No i wreszcie daje się we znaki brak kontaktów z płcią przeciwną, frustracja sięga zenitu Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Znowu weekend 03.10.09, 19:20 No tak nudzić się to jedno, a odczuwać brak ludzi w swoim życiu to drugie. Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 03.10.09, 20:02 Dokładnie, na tym przede wszystkim polega problem. Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Znowu weekend 04.10.09, 19:25 Z Torunia do Wawy sa 2 godziny jazdy. Przyjedz na jakies spotkanie forumowe . Albo po prostu tak, z kims z nas spotkac sie, pogadac. Weekend zajety, towarzystwo zapewnione. Ja moge zaoferowac swoje ))) -- "I don't need you, I've got a vibrator" Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 19:34 > Z Torunia do Wawy sa 2 godziny jazdy. Przyjedz na jakies spotkanie forumowe > . > Albo po prostu tak, z kims z nas spotkac sie, pogadac. Weekend zajety, > towarzystwo zapewnione. Ja moge zaoferowac swoje ))) O i Zaro teraz się nie wykręci, że nie ma sie z kim spotkac Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 19:41 Toż przecież na miejscu też ma forumki... A Ty chłopak nie napisałeś co będziesz odsypiał co tydzień... Noooooo wiesz, że ja ciekawska jestem Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 19:49 Agla co Ty myślisz, że ja napisze??? Jeszcze mnie namierzą Ale łikend uznam za udany, a teraz zbliża sie okres wyjazdów w celach imprezowych Życie samotnika nie musi być smutne Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 19:52 aaa... tak zapytam nieśmiało... gdzieś w moje rejony na jakiś atrakcyjny koncertos się wybierasz? Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 20:55 aaa.....tak smiało Ci odpowiem,że jak jakis ciekawy się zdarzy w Twoich stronach to wpadne Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 21:36 Agla ja z kobietami w realu nie chce mieć nic wspólnego... Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 21:47 Fripek, noooo ale ja nie jestem kobieta(!) Znaczy jestem... ale jesteś bezpieczny... noooo wiesz przecież.. I nie będziemy mieli nic wspólnego, ale pogadać możemy jak już będziemy w promieniu mniejszej liczby kilometrów, noooooo Chłopak, ja nie gryzę i nie robie krzywdy obcym ludziom, naaaprawdę... Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 21:54 Jizas Agla przecież ja wiem, że nic wspólnego nie będziemy mieli itd. Tylko ja z kobietami nie chce sie spotykać...po prostu nie i tyle. Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 04.10.09, 21:55 Agla, a Ty w ogóle jakie obszary tego kraju zamieszkujesz? Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 21:58 Pomorze Fripek, jak możesz mi odbierać przyjemność poznania Ciebie, coooooo(?) Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 22:10 Agla ja z nikim z forum sie nie spotkam Nie interesuja mnie ci ludzie prywatnie Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 22:14 Ty(!) Nie mogłeś tego napisać pół roku temu(?) Wiesz... wyszłam na głupka tak Cię zapraszając i zapraszając Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 22:18 Agla nasze spotkanie byłoby pozbawione jakiegokolwiek sensu. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 22:32 Nooooooo taaaaaa... rozumiem... A co innego mam napisać, by na jeszcze większego guuuuupka nie wyjść(?) Odpowiedz Link
frip0 Re: Znowu weekend 04.10.09, 22:40 Agla mogłaś na priwa napisać wtedy jak proponowałas spotkanie- wyjaśniłbym Ci o co kaman Chyba coś oznacza to, że są spotkania w wawie a mnie na nich nie ma O zgrozo ja nawet znam te miejsca gdzie oni bywali Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 22:45 Noooo ale tu akurat wiesz doskonale, że nie o wygląd chodzi... Że to nie ma znaczenia... Doooobra, już nie będę więcej... Czyli o Cyplenkovie też moge pomarzyć(?) Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Znowu weekend 04.10.09, 20:20 TY(!) W Toruniu... w Bydgoszczy - prawie na miejscu, bo te parę kilometrów to nic Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 04.10.09, 20:16 Dokładniej 2.5-3 godzin pociągiem. Rozważam taką opcję, jeśli ktokolwiek będzie chętny na takie jednodniowe spotkanie Odpowiedz Link
w_jak_wruda Re: Znowu weekend 04.10.09, 20:29 No przeciez ja sie zadeklarowalam ;-P Tylko ze mna trzeba sie umawiac odpowiednio wczesniej, bo ja mam na ogol plany na 2 weekendy w przod minimum Odpowiedz Link
zarovich Re: Znowu weekend 04.10.09, 20:32 Heh ja jestem z tych co planują z 1 dniowym wyprzedzeniem, a weekendy na ogół mam wszystkie wolne Niemniej......w zasadzie..... czemu nie Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: Znowu weekend 04.10.09, 19:41 Taaa, my to dopiero mieliśmy nudny weekend... Pierwszy albo drugi weekend od czerwca, podczas którego siedzieliśmy prawie całe dwa dni w domu W sobotę zakupy, spotkanie ze znajomymi, a w niedzielę psia wystawa, kolejne spotkanie ze znajomymi i oglądanie meczu o siatkarski brąz kobiet. Jak to dobrze się ponudzić. Następny tak nudny weekend przewidujemy w listopadzie... Odpowiedz Link