mortis74 28.10.09, 16:17 Witam wszystkich forumowiczow pyrzepraszam za brak fontow gdyz pisze na zlomie jezeli pozwolicie poudzielam sie troche w niektorych tematach pozdro for all mortis. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: formalnosci 28.10.09, 16:46 Właściwie to już Cię przywitaliśmy Przywitanie nie zawsze musi się objawiać słowem "witaj" Ale skoro ma być formalnie, to... witaj nowy przybyszu Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: formalnosci 28.10.09, 16:58 Claire i Raf.1 już powiedzieli co i ja chciałam. A wiec oficjalnie - Witaj Odpowiedz Link
raf.1 Re: formalnosci 28.10.09, 16:50 forum otwarte, więc nie wymagające jakichkolwiek pozwoleń. dużo tu samotności, ale też frustracji, rozżalenia, błędnych wniosków i interpretacji. jeśli "przeżyjesz", to można też dostać tu odrobinkę samozadowolenia w dość szczerych kontaktach z ludźmi. Miłej zabawy, oraz owocnych dysput i dyskusji Odpowiedz Link
kawamija Re: formalnosci 28.10.09, 17:02 a witamy.... a jak tu u nas bywa zobaczysz sam, jak dłużej pobędziesz... Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: formalnosci 28.10.09, 21:21 mortis74 napisał: > Witam wszystkich forumowiczow > pyrzepraszam za brak fontow gdyz pisze na zlomie > jezeli pozwolicie poudzielam sie troche w niektorych tematach > pozdro for all > mortis. Ja wprawdzie nakrzyczałam na ciebie swego czasu, ale oczywiście welcome. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie musimy się zgadzać. Pozdrowionka Ja wpr Odpowiedz Link