17lipiec1976 06.12.09, 21:31 oglądam. to......o nas??? czytałam kiedyś książkę, oglądałam też fragment filmu, wydawał mi się taki mdły, bez wyrazu... dzisiaj obejrze do końca. jak dam rade Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulka_wawa Re: samotność w sieci 06.12.09, 21:38 Film - beznadziejny. Książka - genialna. Ja ją czytałam zaraz po tym jak pojawiła sie w ksiągarniach. Więc dobre pare lat temu. Kiedyś internet był inny, ludzie inni. Teraz każdy ma do niego dostęp. Pamiętam moje pierwsze, młodzieńcze fascynacje w sieci. Pamiętam te emocje w stosunku do mężcczyzny, którego poznałam wówczas w sieci. Było to prawdziwe zauroczenie. Coś niesamowitego. Jak czytałam ksiażkę czułam, że to o mnie. Znajomość w realu nie przetrwała niestety długo (chyba przez równicę wieku). Ale wspomnienia zostały. To kołotanie serca, kiedy włączałam pocztę... Odpowiedz Link
b.wicia Re: samotność w sieci 06.12.09, 21:40 Książka zawsze mi się okropna wydawała, więc w końcu nie przeczytałam i filmu też nie widziałam tytuł wskazuje, że jednak coś o Nas P.S. film podobno dobry Odpowiedz Link
kawamija Re: samotność w sieci 06.12.09, 21:51 Lipiec ....film obejrzałam, mam nawet w domu.....więc jak chcesz pozycze, ale.........mnie sie nie podobał...... nie o nas Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: samotność w sieci 06.12.09, 22:14 Kawuś dzięki, mam film na plyciei obejrzałam kawałek, ale nie dałam rady, teraz leci w tvp Odpowiedz Link
puzzle33 Re: samotność w sieci 07.12.09, 13:13 Po lekturze książki, którą sobie zadałam i dlatego dobrnęła do końca, nikt nie zmusiłby mnie do obejrzenia filmu. Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: samotność w sieci 06.12.09, 21:59 Książka fajna. A film. Jej w życiu się tak w kinie nie wynudziłam jak na tym gniocie. Ziew. Odpowiedz Link
melka-melka Re: samotność w sieci 06.12.09, 22:09 Zgadzam się z przedmówcami, Książka genialna, film dno. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotność w sieci 06.12.09, 23:16 książka genialna....choć bardziej podobała mi się dobrych parę lat temu...gdy zaczynałam swoją fascynacji internetem... i gdy pojawił sie On ...po drugiej stronie... a film...oglądałam w kinie myślałam,że wyjdzie z tego fantastyczny film o miłości....i tęsknocie, o pragnieniach...samotności.... o znalezieniu gdzieś tam w przestworzach netu człowieka myślącego podobnie do nas... a wyszło....zupełnie co innego.... zmarnowany materiał choć na pewno świetne ujęcia i muzyka, która chwilami powodowała drżenia... ale film w tv....nie oddaje tego.... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: samotność w sieci 06.12.09, 23:20 film beznadziejny i tyle, szkoda oczu i czasu. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: samotność w sieci 06.12.09, 23:35 posłuchaj tego... zawsze można znaleźć coś....co nas urzeknie.... Odpowiedz Link
tapatik Re: samotność w sieci 07.12.09, 07:33 Po kiego się zmuszać? Ja to kiedyś czytałem, ale nie dokończyłem.... Odpowiedz Link