hellish.monster 19.12.09, 16:24 Przypomniało mi się coś. Wczoraj jak byłam w sklepie po martini to na półce zobaczyłam ZŁO! Absynt. Nie pijcie tego! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: Alkohol 19.12.09, 16:32 Noooo co Ty, jakie zło(?) Miało mnie tu nie być, nooo ale nie mogę sie oprzeć watkowi Monter(ki) o alko Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Alkohol 19.12.09, 16:35 Zło w "czystej" postaci! Po tym naprawdę się nie panuje nad swoimi czynami A dlaczego miało Cię tu nie być, hę? Ja właśnie jestem w trakcie znoszenia swoich rzeczy do samochodu. I tak biegam w kółko po schodach. Ale to dobrze wpłynie na mój fajny tyłek - tak kilkanaście razy w tą i z powrotem z trzeciego piętra... [a w międzyczasie sprawdzam co się dzieje w necie ] Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Alkohol 19.12.09, 16:48 hmmm.. spójrzmy na to inaczej... ten brak hamulców można zawsze usprawiedliwić owym "złem w czystej postaci" i naszym niezorientowaniem w temacie Ale to zielone cuuudo... czekaj, mówi(ło) sie na to zielona wróżka, zielona wiedźma(?) nie pamietam, coś takiego... Noooo nie ma mnie tu, przecież... Officjalnie zajmuję sie tffurczością tabelkową Boszsz... Ty sie przestań juz tak chwalić tym fajnym tyłkiem, bo w kompleksy wpadnę Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Alkohol 19.12.09, 16:52 aglajaaa napisała: > Boszsz... Ty sie przestań juz tak chwalić tym fajnym tyłkiem, > bo w kompleksy wpadnę Ja się nie chwalę - ja sobie WMAWIAM! więc w kompleksy wpadać nie musisz, uwierz mi! Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Alkohol 19.12.09, 16:34 A w ogóle to je zielone... barwa piękna, nieee(?) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: Alkohol 19.12.09, 16:39 Tak, barwa piękna - rzeczywiście. Ale to ZŁO, które w tym tkwi... Odpowiedz Link